Forside Sexlegetøjs anmeldelser Anmeldelse: Doc Johnson 6 “Realistisk Platinum Vac-U-Lock Cock

Anmeldelse: Doc Johnson 6 “Realistisk Platinum Vac-U-Lock Cock

17
0

En gennemgang af Doc Johnsons 6 “Realistic Platinum Vac-U-Lock Cock:
Eller den der fordobles som en hammer

Hvem ville ikke have en ultrarealistisk sklong at hænge på deres væg? Det gør jeg sikkert.

Jeg blev ikke kun tiltrukket af Doc Johnsons 6 “Realistic Platinum Vac-U-Lock Cock for sit meget korte og koncise navn, men også for dens detaljer. Jeg mener: Wow. Dette er en detaljeret dildo.

Fysiske detaljer

Dette er en robust silikone dildo med 6 inches indsatbar længde og en kæmpe 5,5 inches omkreds. Det silicone er duftfri og lidt klæbrig til berøring. Dette produkt kommer i flere nuancer; denne er “brun”.

Et par bolde sidder ved sin base, hvilket gør denne dildo sikker til anal play men ikke kompatibel med alle stropper på seler.

Og åh er denne ting realistisk. Forlad ikke denne på vindueskarmen, folkens; der er ingen skjul på denne dildos identitet. Kuglerne er rynket, akslen er vævet, og hovedet er struktureret. Det eneste, der mangler, er ordentlig skygger og farve; der er kun en mat farve hele vejen igennem.

Det er også i stand til at blive accessorized. Hvis du ikke har en rem på selen, der kan rumme bolde, kan du købe Doc Johnson’s Vac-U-Lock-rem på systemet. Jeg fik ikke stroppen på, men jeg fik sugekoppen (billedet).

For noget så hårdt som dette er det overraskende fleksibelt og let. De første få tommer opakslen er lidt skæv og bøjende på grund af en hul base for at tillade tilbehør (se billede), men de resterende dele er ekstremt hårde. Det er så hårdt som en sten, og ikke på en god måde. Der er næsten ingen give til det, når jeg klemmer det med min knytnæve. Det kan med andre ord fordoble som en baseballbat eller en hammer.

Min erfaring

Denne dildos ultrarealistiske krop gør det rart at se på. Hvis visuel stimulering var alt, hvad jeg havde brug for, ville jeg blive indstillet. Til praktisk brug finder jeg dog også denne dildo for rock-hard for behagelig vaginal penetration. Specielt er ryggen omkring hovedet (koronalkanten) særlig ubehagelig ved indsættelse. Det er for skarpt og for hårdt for min indgang, og det gnider / scrapes op min inderside på en helt ubehagelig måde. Med mild brug er det okay. Men for noget stærkt eller tungt begynder min vagina at smerte.

Da jeg rengjorede det, bemærkede jeg også, at der er små bobler i silikoneoverfladen. De er små nok til ikke at genere mig, men jeg undrer mig over bakterier, der kan blive fanget inde i disse små lommer. Heldigvis, da dette er silicone, kan denne dildo koges og løbe gennem opvaskemaskinen.

samlet set

Rart at se på, ubehageligt at bruge. Alligevel vil det gøre en god hammer. Eller en vægdekoration.

At købe Doc Johnson’s 6 “Realistic Platinum Vac-U-Lock Cock, hovedet på over til SheVibe

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here