Forside Sexlegetøjs anmeldelser Anmeldelse: Doxy Die Cast Wand Massager

Anmeldelse: Doxy Die Cast Wand Massager

191
0

Jeg fortæller dig: Doxy Die Cast skal være den smukkeste stavsvibrator nogensinde at nåde denne jord.

Fysiske detaljer | Materiale og pleje | Emballage | Min erfaring | samlet set

Fysiske detaljer

Så. Umm. Elsker? Elsker det? ELSKER DET! Det er så smukt!

Sexlegetøjsfabrikanter har forsøgt at gøre vibratorer til tavlerne godt tilpas. Der var LELOs stab på Smart Wand , hvilket resulterede i en strømlinet (omend crummy, efter min mening) snor. Der var den nyere mystiske wand , som forsøgte at være seriøs og demure. Men ingen af ​​disse var rigtig smukke. Og der var selvfølgelig Doxys originale stav , men det gjorde ikke din klit fladder med det rene syn på det eller noget.

Så det viser sig: Alt du skal gøre for at få mig til at tro, at dit sexlegetøj er smukt, er at dække det med rød, glitrende, mousserende titanium. Som jeg sværger, det er det rent faktisk glitrende, som noget ud af en drage skattejakke.

Okay, det kommer også i lilla, sort, hvid og sølv … hvis du kan bære for at vende den røde væk.

Det Doxy Die Cast er en opgraderet, prettied-up version af originalen Doxy. Designet som en simpel stav, kan dette bruges på en klitoris, penis eller sammen med vedhæftede filer at udvide sine muligheder.

Nøglefunktionerne i Die Cast-versionen omfatter:

 • Et sort siliconehoved, hvilket er et stort plus i forhold til det originale Doxys porøse PVC-hoved
 • Et dobbeltvægtet hoved, som er beregnet til at give det en rumblier sensation
 • En poleret krop lavet af titanium og aluminium, der sammen med dens tyngre hoved gør det totalt 680 gram
 • Robust som heck. Føler praktisk talt ubrydelig. Og fordi Doxy ved, at deres produkt er godt, tilbyder de en 12 måneders garanti

Doxy Die Cast

Vibrationer:

Jeg formoder, at langt de fleste mennesker ville finde Doxy Die Cast S vibrationer stærk nok til at tilfredsstille deres behov. Fordi disse vibrationer er vidunderlige . På de lave indstillinger er de en bestemt purr. På de høje indstillinger reflekterer vibrationerne kraftigt gennem hele din vulva og skamben. Disse er stærk .

Sammenlignet med originalen doxy , vibrationerne her føler sig ændret – det dobbeltvægtede hoved giver Die Cast en mærkbar rumblier føler.

Alligevel er der noget buzziness, især på de højere niveauer. Mine håndled føler mig ondt, hvis jeg holder hovedet selv (karpeletunnel her), så jeg skal være forsigtig med at holde kroppen lige. Hvis du holder Doxy ved sin krop, kan fingerspidserne næsten ikke sige, at det vibrerer, hvilket siger noget (og vil være en gave hvis du har gigt eller karpeleltunnel).

Støj:

“Jeez, det er super stille.” (Mr. Ruby)

Det Doxy Die Cast er bemærkelsesværdigt stille for en stavsvibrator, især en så stærk som denne. Når du anvender det mod dig selv, fordyber lyden lidt, og det skal overordnet passere ubemærket gennem vægge og lukkede døre. Hvis du har værelsekammerat, vil du nok være i orden ved at bruge dette på høje med døren lukket, da selv højden er temmelig tam (det er ikke så støjende som Magic Wand, for eksempel).

Doxy Die Cast

Fungere:

Bare så er vi klare: Dette er et tilsluttet (strømforsynet) produkt. Det Doxy Die Cast leveres med en 12 fods ledning og kan betjenes med enhver spænding (med den rigtige stikadapter). Der er tre knapper: [Power], [+] og [-], og disse fungerer som forventet. Disse tre knapper lyser med blå LED-lys, når de er tændt (okay, ja, jeg er svært: rødt ville have været en nypere pænere), som gør dem nemme at finde i mørket.

Hvis den er slukket, og du holder tænd / sluk-knappen nede i ca. to sekunder, får du et eskalerende pulsmønster. Du kan variere hastigheden af ​​dette pulsmønster ved hjælp af knapperne [+] og [-]. Men mig? Jeg er mere af en stabil tilstand pige, så jeg elsker at der er bare masser af steady state niveauer (jeg tæller 7).

Materiale og pleje

Det Doxy Die Cast Hovedet er lavet af en sort silikone. Dette gør det ikke-porøst og bodysikkert. Til daglig rengøring kan du bruge en mild sæbe og en fugtig klud. Hvis du ønsker, kan du tilføje en anti-bakteriel legetøjsrens .

Som strømforsyet legetøj bør dette ikke bruges overalt i nærheden af ​​vand. Det er ikke vandtæt, og du risikerer elektrokution, hvis den er tilsluttet tæt på vand.

Som med enhver silicone produkt anbefaler jeg at undgå et silicone-baseret smøremiddel, da de undertiden kan binde sammen med og nedbryde silikone materiale. Jeg er en stor fan af Sliquid’s vandbaserede lubes .

Emballage

Doxy Die Cast packaging

Doxy er pakket i en almindelig hvid boks. I denne boks modtager du Doxy, en opbevaringsboks og en vejledning hæfte.

I min anmeldelse af den originale Doxy-stav klagede jeg over, at det ikke indeholdt en opbevaringspose. Nå, den Doxy Die Cast kommer med en fancy sag . Suuupppperrr minder om en blød fløjt etui, dette er et perfekt hjem til at gemme min luksus Doxy wand. Jeg elsker det.

Okay, en underlig ting jeg fandt var, at den medfølgende lille instruktionsbog ikke er blevet opdateret til Die Cast-versionen. Det var oprindeligt skrevet til den originale Doxy, og de opdaterede ikke sin information til at omfatte det nye siliconehoved. Instruktionerne angiver stadig: “Massagerhovedet er lavet af medicinsk kvalitet PVC … det er sikkert at bruge med vand eller silicone-baserede smøremidler.”

Umm. Det er gammelt og gælder ikke mere for denne version. Dette hoved er silicone, hvilket betyder at du sandsynligvis vil ønske at undgå et silicone-baseret smøremiddel. Stick med vandbaseret.

Min erfaring med Doxy Die Cast

Doxy Die Cast

Jeg mener, er det virkelig nødvendigt at stadig læse denne anmeldelse? Jeg anbefaler det.

Jeg fortsætter med at blive blæst væk af Doxy. Deres originale doxy var min yndlingsstang i lang tid, selv at slå den hellige magiske wand. Men nu kommer den samme, dejlige originale stang til mig i en glitrende rød titanium krop med et dejligt kropssikkert hoved og en rumblere oomph.

Og min klitoris er i himmel .

I simplistiske termer, den Doxy Die Cast giver mig en fantastisk fornøjelse. Orgasmerne kommer hurtigt og (næsten også) let. Disse vibrationer forbliver ikke bare lokaliseret til toppen af ​​min klitoris; de er stærke nok til at stimulere klitorisens indre ben, for at klare sig gennem hele pubicområdet. Kort sagt, dette kan få mig til at orgasme inden for 20 sekunder eller så, og endnu hurtigere, men når jeg kombinerer det med g-spot stimulering.

Men ikke alle ønsker at orgasme så hurtigt. Hvis du (eller dig og din partner) spiller rundt med forsinket orgasme, kan du forsinke dine orgasmer ved at vibrere siderne på din labia majora, hvilket stadig vil give din klitoris en vis indirekte indre stimulering.

Jeg er normalt en til pin-point stimulering. Alligevel virker Doxy Die Cast for mig, fordi jeg trykker på hjørnet af det rektangulære (ish) hoved mod mig. Hvis du ved, at du har brug for pinpoint stimulering, kan denne metode også fungere godt for dig.

Det Doxy Die Cast er også naturligvis gældende for peniser. Mr. Ruby har haft succes med at bruge den på hans frenulum og ved at holde den mod undersiden / bunden af ​​hans penis. Men han anbefaler de lavere indstillinger for dette, da de kommer på tværs som mere rumbly end de højere. Jeg skal også påpege, at hvis du er meget følsom over for mildt buzzy vibrationer, vil du gerne undgå disse tophastigheder. Efter flere orgasmer, når jeg er følsom, finder jeg tophastighederne pludselig for buzzy for mig. Men da Doxy giver mig flere orgasmer for at komme til det punkt, er det ikke et problem for mig.

Jeg ønsker også, at det var lettere. Dens håndtag giver den en robust, uforgængelig følelse, men det betyder også, at dine håndled skal have to gange styrke for at holde det i seng. Men jeg mener, lad os se det ud: det er rart at bringe noget så smukt og luksuriøst i seng med mig.

samlet set

Jeg virkelig virkelig elsker dybt Doxy Die Cast . Det forekommer mig som den ultimative gave til dig selv eller en elsket. Ja, det er dyrt, meget så meget. Men jeg synes også, det er ret forkert værd. Jeg har ejet flere vibratorer i vibratorer, og det tager kagen som min favorit hidtil. Det er livsikkert, det er stærkt, det er relativt stille, og det er smukt.

Og i den kraftige røde skygge virker Doxy Die Cast som en naturlig tilføjelse til soveværelset.

At købe Doxy Die Cast, hoved på over til Betty’s Toy Box .

Doxy Die Cast$ 199

Doxy Die Cast

Vibration Styrke

10,0 / 10

Fordele

 • Ekstremt stærk
 • Rimelig rumbly
 • Leveres i GORGEOUS farver
 • Føles luksuriøst og robust

Ulemper

 • Tung
 • Ikke vandtæt
 • Plugged


EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here