Forside Sexlegetøjs anmeldelser Anmeldelse: Eroscillator 2 Top Deluxe (Soft Finger Combo)

Anmeldelse: Eroscillator 2 Top Deluxe (Soft Finger Combo)

83
0

Eroscillator Top Deluxe

Det er så sjovt at klemme den hvide vedhæftning …

Fysiske detaljer | Materiale og pleje | Forsendelse og emballage | Min erfaring | samlet set

Fysiske detaljer

Design: Det Eroscillator er en underlig udseende. Det er ikke nødvendigvis en dårlig ting … det står helt klart blandt mine dildoer og kuglevibber. Og takket være sin sjove form tror jeg ikke, at mange mennesker nemt kunne genkende dette som et sexlegetøj.

Eroscillator Top Deluxe

Størstedelen af ​​legetøjet er lavet af cylinderakslen, som fungerer som håndtag og kontrolcenter. For at aktivere det, glider du simpelthen sølvpanelet op for at skifte gennem 3 stadig stærkere indstillinger. Selv den laveste indstilling er nok til at få fat i min opmærksomhed, selvom jeg hurtigt finder mig selv at skifte til den høje indstilling.

Eroscillatoren leveres med en lang plug-in ledning. Som et strømforsyet legetøj har du den fordel, at den aldrig dør af mangel på batterier, samt ulempen ved ikke at kunne tage den overalt i nærheden af ​​vand. Og glem de 6-ft ledede bekymringer af Magic Wand Original …. Denne ledning er lang nok til alt jeg har brug for, hvilket er en bestemt bonus.

Eroscillator Top Deluxe

Så er der vedhæftede filer. Og der er meget. Antallet af vedhæftede filer afhænger af hvilken version du køber. Flere af vedhæftningerne er dobbeltsidet, så en enkelt vedhæftning kan have 2 hoveder.

 • Eroscillator 2 = 1 vedhæftning (2 hoveder)
 • Eroscillator 2 Plus = 4 vedhæftede filer (7 hoveder)
 • Eroscillator 2 Top Deluxe = 5 vedhæftede filer
 • ** Eroscillator 2 Plus Top Deluxe med Soft Finger = 6 vedhæftede filer (9 hoveder)
 • Eroscillator 2 Ultimate Combo = 7 vedhæftede filer

Jeg kan ikke tale for den syvende vedhæftet fil inkluderet i Ultimate Combo, men jeg kan løbe gennem de vedhæftede filer, jeg modtog i denne pakke. Jeg løber gennem hver af disse halvvejs igennem Min erfaring under.

Motor: Teknisk set er dette ingen vibrator. I stedet for at vibrere, svinger oscillatoren oscillator. Nedenfor kan du se forskellen i bevægelse mellem vibratorer, din finger og Eroscillatoren. Giften nedenfor viser dog langsomme bevægelser – i virkeligheden bliver det hurtigt (3600 oscillationer pr. Minut). Og jeg kan bevise, at det virkelig ikke føles som en vibrator. I stedet føles det som en finger på steroider.

Eroscillator Top DeluxeEroscillator Top DeluxeEroscillator Top Deluxe

Materiale og pleje

Størstedelen af ​​Eroscillator er lavet af ABS plast. Vedhæftningerne er dog alle belagt med TPE. Jeg er generelt ikke en fan af TPE, og ønsker det var silikone, men tilsyneladende Det er en højkvalitets og ikke-porøs TPE.

Soft Finger-vedhæftningen er dog ikke TPE. Eroscillator siger, at ” Ultra-Soft Finger Tip marshmallow er lavet af silicone af medicinsk kvalitet . “I hele min tid har jeg aldrig haft silikone som denne. Jeg vil gerne vide, hvorfor deres silikone føles så anderledes.

Under alle omstændigheder kan du rengøre din Eroscillator ved at trække i vedhæftningerne og vaske dem med sæbe og varmt vand. Du kan også forsigtigt trække frontdækslet og styreskiven ud og vaske disse komponenter. Venligst vær venlig Vær venlig Husk at ikke gøre noget af dette, mens dit legetøj er tilsluttet. Altid Tag stikket ud, før du går tæt på vandet.

Forsendelse og emballage

Eroscillator sendte deres pakke ud til mig den 15. juli og jeg modtog det straks den 22. juli.

Eroscillatoren blev pakket i en sød hvid kasse sammen med en promo-dvd. I kassen får du en manual, dit netledning, din Eroscillator og dine vedhæftede filer. Du får også en tynd plastmuffe til at huse dit legetøj, men ærmet lukker ikke, og jeg fandt det ikke som en nyttig opbevaringsbeholder. Så jeg har brugt en stor frysepose som hjem til min Eroscillator.

Jeg tog check på salgsfremmende dvd. Den består af et par testamente fra kvinder og par (” I disse dage med aids skal du være forsigtig. Du kan ikke hoppe i seng med en fyr, du lige har mødt. Jeg har lyst til, at eroscillatoren hjælper mig med at sige nej, indtil jeg er klar til at gå i seng med nogen! “), Samt en henstilling fra Dr. Ruth Westheimer.

Min erfaring med Eroscillator Top Deluxe med Soft Finger Combo

For at opsummere det i en sætning er Eroscillatoren en finger på steroider. Det leverer en orgasme, der føles ligner hvad mine egne hænder kan give mig, undtagen stærkere. Dette går tilbage til den oscillerende mekanisme – som en finger, Eroscillatoren gnider frem og tilbage i stedet for dunkende mod klitoris som en vibrator.

Eroscillator Top Deluxe

Som følge heraf leverer den en meget anderledes oplevelse end en jeg ville få fra en vibrator:

For det første, i modsætning til en vibrator, behøver jeg ikke at lægge pres på min klitoris til orgasme. Hvilket er en slags roman for mig, da jeg generelt har brug for at skubbe en vibrator mod min klitoris med stor styrke til at komme af.

For det andet er tingene rolige. Når fastgørelsen presses op mod mig, er det tavs. Ikke helt stille, husk dig, men bestemt roligere end du nogensinde havde forventet fra de fleste stærke vibratorer. Det er let at savne det, hvis du er i samme rum som legetøjet. Der er ingen måde du kunne høre dette gennem vægge, så det er bestemt noget at se på, hvis du virkelig er bekymret for at være diskret.

For det tredje tager orgasmer med dette legetøj længere tid, end hvis jeg brugte en stærk, rommelig vibrator. I stedet for de hurtige orgasmer kan jeg komme fra en Tango , Jeg skal sætte til side 15-25 minutter for at komme overalt med Eroscillatoren. Så for mig er det ikke en hurtig legetøj. Dette tager tid.

Når det bliver sagt, når orgasmen gør ankommer … .wow. Orgasmen tager sin tid, varer længere end jeg er vant til via mine hænder eller en vibrator. I stedet for orgasmerne kommer jeg fra Magic Wand Original (som er hurtige, stærke og to-the-point), synes disse orgasmer at være mere generøse, med en langsom, blid crescendo og decrescendo. Meget tilfredsstillende, selv om jeg ikke har kunnet trække 2. eller 3. orgasmer ud af mig med Eroscillatoren. For mig er det en en-orgasme pony, men den ene orgasme er virkelig kraftig. Og tilfredsstillende . En orgasme med dette, og jeg føler ikke behovet for at gå videre til en anden eller tredje.

Og mens min klitoris ikke får følelse fra øroscillatoren (som ofte kan ske af buzzy vibratorer), begynder mine ydre læber og hæv omkring min klitoris at føle sig noget træt, ligesom min hånd holder den. Men min klitoris døde ikke overhovedet. Hvis du bemærker, at du ofte vokser følelsesløs fra din vibrator, bruger du sandsynligvis en buzzy vibe, og du kan overveje enten (a) opgradering til en vibe, der er rumbly eller (b) investerer i en oscillerende legetøj som denne.

Og hvad med hoveder ? Herunder vil jeg gå ind i hver:

Eroscillator Top Deluxe

 1. Ultra Soft Finger Tip – Min favorit. Jeg vil helt klart anbefale opgradering til en pakke, der indeholder denne vedhæftede fil, da det er det, jeg vil bruge mest. Det er ret skævt, så det føles blødt mod min klitoris, men svingningerne bevæger sig stadig godt. Det er som en vibrerende bunke af jello, der føles fantastisk. Nok sagt.
 2. Golden Spoon – Den gyldne skeen leveres med en flad og en konkav side. Min klitoris er ikke en fan af den konkave side, men jeg kan godt lide tekstur af den flade side. Det leverede også bedre pin-punkt stimulering end Soft Finger Tip, og svingningerne følte sig stærkere uden en squishy marshmallow at squash dem. Jeg foretrækker stadig Soft Finger Tip, selv om dette er et godt andet sted.
 3. Druer og Cockscomb Hoveder – Begge disse giver interessante fornemmelser. Druerne handler om nobby tekstur, hvor Cockscomb hovedet giver dig en smal, fast strimmel til at arbejde med. Jeg fandt begge disse hoveder lidt for poky og foretrækker absolut den lette noble fladside af Golden Spoon til Druerne. Oscillationer båret meget stærkt i begge disse selv.
 4. Kugle- og kophoveder – Cup hovedet er til brystvorte og klitoris stimulation. Jeg nyder faktisk koppen mod min klitoris, noget jeg ikke havde forventet. Når svingningerne føles lidt for meget, skifter jeg til kophovedet, så det stimulerer området rundt om min klitoris, i stedet for min klitoris direkte. Boldhovedet (konveks) foreslås at “hjælpe dig med at udøve din vagina”, men jeg var ikke en fan.
 5. Orientens syv perler – Designet til vaginal og / eller anal brug. Jeg prøvede det vaginalt, men foretrækker bestemt at bruge Eroscillatoren til klitoris stimulation.
 6. Den franske legionærens mustache – Jeg kan ikke vænne mig til denne. Det er uheldig.

samlet set

Har Eroscillatoren erstattet min elskede Tryllestav ? Nej, fordi jeg generelt vil have mine orgasmer til at være hurtig og i overflod. Med Eroscillatoren oplever jeg langsomme opbygning orgasmer, der bestemt er værd at indsatsen. Men Eroscillatoren er et tidsforpligtende legetøj, da det tager omkring 20 minutter at komme til orgasme. De orgasmer gøre føler sig anderledes end orgasmer, jeg modtager fra vibratorer selv: en oscillerende motor som denne leverer bestemt på unikke orgasmer. Så når jeg er i det humør, er jeg glad for at have dette i mit skab.

Så det er det værd at pengene? Top Deluxe (Soft Finger Combo) i Purple går til $ 239 (dog for at spare $ 10 kan du gå med den originale messingfarvede version). Trinet ned fra denne kombination er Eroscillator 2 Top Deluxe ($ 194) – og denne version indeholder ikke Soft Finger attachment.

Fordi jeg er sådan en fan af soft finger-vedhæftet fil (det er virkelig den eneste vedhæftning jeg har brugt regelmæssigt), anbefaler jeg at du søger en pakke, der indeholder den. Der er tre pakker, der omfatter den: Den 2 Plus med Soft Finger combo (en svagere version), The Top Deluxe med Soft Finger Combo og Ultimate Combo. Der er også den Eroscillator Gold hvis du har brug for noget forgyldt for at justere dit sexlegetøjskiste. Under alle omstændigheder, hvis du allerede splurging på en Eroscillator, kan du lige så godt skyde for den bedste vedhæftet fil.

Hvis du vil have langsomme opbygninger, lange orgasmer, er det et legetøj at prøve. Men hvis du har brug for hurtige, hurtige ild orgasmer, kan du måske se andre steder.

For at købe Eroscillator, her er nogle anbefalede butikker:

Eroscillator$ 239

Eroscillator

Fordele

 • Unik oscillerende motor
 • Døber ikke
 • Leverer lange, tilfredsstillende orgasmer

Ulemper

 • pebret
 • Ønsker bilagene var silikone i stedet for TPE
 • Orgasmer tager et stykke tid at nå


EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here