Forside Sexlegetøjs anmeldelser Anmeldelse: Fun Factory Bi Stronic Fusion Pulsator

Anmeldelse: Fun Factory Bi Stronic Fusion Pulsator

318
0

Fun Factory Bi Stronic Fusion Pulsator

Min eneste vibrator, der kan konkurrere i løb mod opklæbende legetøj.

Fysiske detaljer | Materiale og pleje | Emballage | Min erfaring | samlet set

Fysiske detaljer

Det Fun Factory Stronic Bi Fusion (ja, det navn er en mundfuldt) er Fun Factory nyeste pulsator. Det er deres fjerde pulsator design, og jeg var begejstret da Betty’s Toy Box tilbød at sende mig en. Du kan se, jeg kan lide legetøj, der kan tilbyde mig nyhed: Når du har prøvet så mange sexlegetøj som jeg har, begynder du at kræve innovation, noget anderledes, noget nyt.

Og det er her, hvor denne stødende vibrator kommer ind. Så du kan se hvad jeg mener ved at “trykke” jeg har skudt et kort klip af Stronic Bi Fusion i et kasse låg. Lågen låser glidende på gulvet, så du får se noget af bevægelsen.

Som du kan se, simulerer det en selvstødende dildo! Men det kommer jeg senere til.

Fun Factory Bi Stronic Fusion Pulsator

Generel Design: Af en eller anden grund antog jeg, at dette legetøj ville forekomme lille / lille. Da jeg modtog det, blev jeg glædeligt overrasket over at se Bi Stronic Fusion Det er ikke super petit, der har en over 1,5 “omkreds og 4,25” indsættelig længde. Kaninarmmen er 2 “lang, hvilket betyder at den vil rumme din klitoris, hvis den ikke er mere end 2” væk fra din vaginal indgang. Selvfølgelig er denne legetøj også takket være klitorisarmen sikker til anal brug, hvilket betyder at du ikke behøver en klitoris til at nyde dette legetøj.

Den faktiske struktur af dette legetøj er simpelt. Hovedakslen er strømlinet, hvilket kun giver en lille smule tekstur gennem waviness. Spidsen af ​​akslen er pære og hævet til G-spot eller prostata stimulering.

Bare for at være klar, akslen kun pulsater (bevæger frem og tilbage). Det vibrerer ikke. Men i form af pulsationer er jeg ret begejstret. Det trykker sig selv, hvilket i grunden virker som magi for mig.

Clitoralarm er den vibrerende del af dette legetøj. Det ser en forenklet sommerfugl. Vibratoren ligger i hovedkernen i klitorisarmen, men to tynde vinger spredes ud fra den, som (menes) forsigtigt vibrator for ekstra sensation. Apropos klitoris vibrationer , hvordan gør det? Klitorisvibratoren er … errr … ..pitiful. Meget, meget, meget ynkelig. Måske 2/10 i styrke? Buzzy. Mere ticklish end noget andet.

Støj: Lyden i videoen jeg skudt (ovenfor) gør det lyde som et stort elværktøj. Det er faktisk ikke så højt som det ser ud til i videoen. Det udsender en lys, svirrende lyd (score 8,5 / 10), og det er langt roligere, end jeg havde forventet for et stødende legetøj. Jeg var meget tilfreds med dette – du kan ikke høre det gennem en lukket dør eller vægge.

Et ord på farver (Jeg kan aldrig forlade farve alene). Jeg anmodede om min Bi Stronic Fusion i Candy Rose . Jeg afskyr sædvanligvis lyserød, men det er en ægte, flot pulverrosa. Der er også Indien Rød og Violet .

Materiale og pleje

Denne krop af dette legetøj er lavet af premium silicone. Det gør det 100% ikke-porøst og fri for toksiner. Det er ret sløvt dog – jeg stærkt anbefaler at tilføje en godt vandbaseret smøremiddel til din indkøbskurv.

Det Bi Stronic Fusion er helt vandtæt (yay!), hvilket gør det nemt at rydde op. Til regelmæssig rengøring vaskes minen i varmt sæbevand. Du kan også vælge en anti-bakteriel legetøjsrens , men varmt sæbevand bør gøre det fint. Men hvis du skal dele dette med en anden person, eller bruge det analt, skal du sørge for at sterilisere det mellem brug. Du kan gøre dette ved at tørre det ned med en 10% blegemiddelopløsning (skyll grundigt bagefter).

Bi Stronic Fusion er genopladeligt. Jeg har faktisk ikke løbet helt gratis, så jeg har ikke fået det fuld opladning, men manualen siger, at det tager op til 16 timer at genoplade batteriet. (Det lyder super lang, men det har ikke præsenteret sig som et problem for mig, fordi batteriet på denne ting varer i alderen. Når det først falder til 33-66%, begynder den nederste knap, når du tænder den, så du Jeg har masser af advarsel for at få det opladet. Når det falder under 33% opladning, vil den øverste knap blinke. Neato.)

Emballage

Fun Factory har altid en fantastisk emballage. De har en tendens til at gøre papkasser ser ret fancy, farverige og sjovt ud.

Inden i pakken modtager du Bi Stronic Fusion, et USB opladerkabel, manualen og en advarselsbrochure. Bemærk: Brug ikke dette hvis du har en pacemaker. Bi Stronic Fusion bruger intense magneter til at fremstille frem og tilbage, hvilket kan forstyrre en pacemaker.

Er nødt til at gribe fat på dette: For et $ 220 køb, forventer jeg virkelig en simpel satin dragkasse taske inkluderet i kassen. Fun Factory omfatter ikke poser til noget af deres legetøj, hvilket er en ægte skam.

Min erfaring med den sjove fabrik Bi Stronic Fusion

Da jeg først hørte om Fun Factory Stronic linje , Tænkte jeg straks PORTABLE SEX MACHINE ??

Fun Factory Bi Stronic Fusion Pulsator

Efter at have brugt det, kan jeg bekræfte at Fun Factory Bi Stronic Fusion er ikke (desværre) som at have en lille bærbar sexmaskine. Jeg elsker det alligevel. Fun Factory Stronic-linjen kan ikke give mig den intense, jackhammer-smidende fornemmelse, som du ville forvente af en sybian, men det giver stadig en fornøjelse. Mens nogle af stødene føler sig blide, føler nogle af de højere niveauer sig faste og faste.

Parret med min favorit klitoris vibrator (ja, jeg har brug for at skubbe Butterfly vinger fra Bi Stronic Fusion ud af vejen, hvilket er lidt irriterende), det kan give mig fantastiske orgasmer. Jeg bifalder formen: Jeg har altid været en til pæreformede design, da pærer design let finder G-spot temmelig let. Og dette legetøj, med sin moderate længde, stor omkreds og glødende spids, finder min G-spot med lethed.

For mig (en klitoriscentret person) betyder det, at jeg kan fokusere Tango på min klitoris og lad dette legetøj bare gøre sine egne ting: smække væk, og give mig den fornødne ekstra G-spot stimulering. Alt, hvad der er nødvendigt for at holde Bi Stronic Fusion på plads, er en eller to fingre (holder bare spidsen af ​​det sorte håndtag). Dermed formår det at blive på plads med ikke meget hjælp.

Og så har jeg det: en sex legetøj, der føles som om det er fra fremtiden. En miniature robot, et selvstødende legetøj. Alvorligt folk: det er sjovt. Dette er den slags nyhed, jeg nyder.

Fun Factory Bi Stronic Fusion Pulsator

Men igen er klitorisarmen selv en skuffelse. Vibrationerne er så buzzy, så svage, og det er en skarp kontrast til den samlede kvalitet af dette legetøj. Hvis du leder efter noget, der gør en fremragende kaninvibrator, må jeg anbefale, at du ser andre steder.

samlet set

Anbefaler jeg at få en Fun Factory Stronic pulserende legetøj? JA! Anbefaler jeg at få dette bestemt en? … Ikke hvis du vil have det til sine kaninevner. Fordi den klitorisarm er virkelig virkelig ubrugelig.

Hvis du vil have en slankere pulsator, anbefaler jeg i stedet, at du får Fun Factory’s Stronic Eins . Det giver dig den samme trykoplevelse og sparer dig nogle penge. (The Eins er ikke anal-sikker dog – hvis du vil have noget, der er anal sikkert, anbefaler jeg Fun Factory Stronic Zwei eller den Stronic Drei .)

Men hvis du vil have noget girthy og du er okay med at ignorere klitorisarmen (og så ignorerer kaninevnen), kan jeg helt sikkert anbefale Bi Stronic Fusion. Længden, omkredsen og pærehovedet kombineret med dens lækkert bestemmede slagkraft skaber en uforglemmelig sexleksakoplevelse.

For at købe Fun Factory Bi Stronic Fusion, hoved på over til Betty’s Toy Box .

Fun Factory Bi Stronic Fusion$ 219

Fun Factory Bi Stronic Fusion

Fordele

  • Fremstød!
  • Bodysafe
  • Vandtæt og genopladeligt

Ulemper

  • Clitoral vibrator er overraskende svag
  • Ingen snorpose inkluderet til opbevaring


EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here