Forside Sexlegetøjs anmeldelser Anmeldelse: IMTOY Candy

Anmeldelse: IMTOY Candy

38
0

IMTOY Candy

Dette minder mig om bomulds candy af en eller anden grund. Yum.

Det IMTOY Candy er en kegel exerciser. Det har flere pæne ting, der går til det, nemlig at:

 • Det lyder interaktivt fra beskrivelsen
 • Appen indeholder kurser (Begynder til Avanceret) til at træne dine Kegler
 • Det desinficerer sig selv i sit tilfælde ved hjælp af ultraviolet sanitet, hvilket helt sikkert er nyt for mig

Med disse interessante funktioner var jeg mere end glad for at acceptere IMTOYs tilbud om at sende mig en Candy til anmeldelse.

Fysiske detaljer | Materiale og pleje | Emballage | Min erfaring | samlet set

Fysiske detaljer

Kegel øvelse:

Candy er en sød Kegel bold. Helt sfærisk er den kun ca. 3,3 cm i diameter og farvet en lys, pastelrosa. Dekket i silkeagtig silikone, Candy er helt sømløs og vandtæt. Det er let og har en silikone streng fastgjort til det for nem tilbagetrækning. Det er også genopladeligt via en USB-port, hvilket betyder, at der ikke er små batterier at bekymre sig om.

Under nogle øvelser vibrerer Candy på en pulserende måde. For mit liv kan jeg ikke finde ud af, hvorfor det vibrerer, bortset fra måske at give dig subtil fornøjelse. Det vibrerer meget blødt – sikkert ingen vil kunne høre det, når det er inde i dig. Vibrationerne er så subtile, at jeg ikke personligt finder dem behagelige, men jeg formoder, at hvis du er særligt partiel og følsom for vibrationer, kan du måske få lidt stimulation fra dem.

The Candy App:

Dette er det første legetøj jeg har haft, der kræver en app, og min iPhone var glad for at forpligte. Du behøver ikke nødvendigvis en iPhone selv – alt som kører mindst Android 4.3 eller iOS 7.0 vil gøre. Når din app er hentet, skal du registrere dig med din email-adresse, tilslut din enhed til Candy via Bluetooth, og vælg en klasse. Derefter følger du instruktionerne på skærmen efter at du har indsat øvelsen.

IMTOY angiver klasser for os. Der er 3 faser: Adaption Training, Advanced og “Glow.”

Under Tilpasning går du gennem 4 øvelser. Du skal gøre hver øvelse 3 gange, før du kan låse op for det næste trin. Disse er meget grundlæggende øvelser – bare presse og slip, virkelig, der spænder mellem 4 og 10 minutter. I Advanced Stage bliver tingene mere interessante: 6 øvelser, der involverer vandring, huk og klatring. Igen skal du gøre hver øvelse 3 gange, før du kan låse op for yderligere. Glow-scenen har ingen fast programplan, men det anbefales, at du fortsætter med at udøve 2-3 gange om ugen i 15 minutter.

App’en er oprettet, at du gør én øvelse ad gangen, da du bliver bedt om at fjerne Kegel-apparatet bagefter og vente mindst 4 timer, før du træner igen. Du kan finde dette irriterende, hvis dine Kegel-muskler er super stærke allerede, og du vil gerne komme til den avancerede scene så hurtigt som muligt.

Når du har valgt en session, sender appen et vibrationsmønster over til kegelkuglen, som vil vibrere i overensstemmelse hermed med clenching / squeezing.

Materiale og pleje

IMTOY Candy

Candy er lavet af 100% medicinsk grade silikone. Silikone touch er ret silkeagtig at røre ved, men en stærk industriel duft linger på den, når du først åbner den. Så sørg for at vaske det grundigt for at slippe af med dette.

Fordi dette er vandtæt, anbefaler jeg at du skylder Candy med varmt sæbevand før og efter hver brug. Efter hver brug kan du også sterilisere det ved hjælp af UV-stråler (ultraviolet bakteriedræbende bestråling) for at dræbe eventuelle resterende mikroorganismer. Opladningscylinderen kan vendes rundt til en glasplade, der indeholder Candy. Når du har udskiftet låget og låst det i position, skal du blot sætte USB-kablet i din computer eller en vægadapter og trykke på tasten ON, og UV-sterilisering vil begynde. Det tager cirka 45 minutter, og det er bestemt ikke en funktion, jeg er vant til at se. Neat.

Da dette er et silicone produkt, må du ikke bruge silikonebaseret smøremiddel. Jeg opbevarer mit Candy i sin opladningscylinder.

Jeg fandt også, at batterierne ikke varer længe. Når den ikke bliver brugt, lades afløbene bemærkelsesværdigt hurtigt, så du skal i princippet oplade det før hver session. At se som en komplet opladning tager 5 timer, din bedste indsats er at tilslutte den om natten, før du har tænkt dig at bruge den, så den er klar til dig. Appen fortæller dig præcis, hvor fuld batteriet i Candy, men det er helt sikkert et plus.

Emballage

Wow. Denne ting er pakket fancy. Den ydre kasse er en ren, hvid beholder. Indenfor dette får du en anden hvid papkasse, der åbner lodret for at afsløre en hvid cylinder. Denne cylinder er hvor din Candy oplades og opbevares. Du modtager også et hvidt USB-kabel (tænk kabler af Apple, de ser det samme) og en instruktionsbog. Instruktionerne jeg modtog var ikke på engelsk, men du kan finde den engelske manual her .

Min erfaring med IMTOY Candy

IMTOY Candy

Hvad jeg kunne lide:

For det første kan jeg godt lide appen. Jeg kan ikke hjælpe det. Det har et par typografier her og der, men jeg elsker at integrere teknologi i min Kegel-rutine. Måske er jeg bare en nørd sådan. Efter at have tilbragt et par minutter med appen fik jeg hænger af ting, og hver gang jeg kom tilbage til appen, hentede appen Candy og jeg kunne udvikle sig. Jeg har endnu ikke lavet det gennem alle kurser, men jeg kan sige, at kurser involverer sammenknytning og unclenching eller flytning på stadig vanskeligere måder. Du starter ud stationær, klemmer for som 3 sekunder og slapper af for 5. Ved nogle kurser senere klamper du i 10 sekunder, slapper af til 5 og gentager 40 gange. I senere faser er du hængende og gået.

Alt det, der blev sagt, var dette den første Kegel-app, jeg nogensinde havde oplevet. Nysgerlig, jeg kiggede Apple App Store og fundet flere gratis apps, der vil gøre denne nøjagtige ting (guide dig gennem forskellige squeeze + frigivelse øvelser).

Hvad jeg ikke kunne lide:

Min største gripe med Candy er, at jeg fandt beskrivelsen misvisende. Læser beskrivelsen, det lyder som om du får masser af pæne oplysninger om, hvordan du laver med dine kegler. Det lyder som Candy bruger en tryksensor til at mærke, hvor godt du klemmer og det vil fortælle dig det. Og “hver bevægelse er optaget”? Det lyder meget som Minna kGoal. Dette er faktisk, hvorfor jeg var enig i at gennemgå denne enhed. Som sådan overvurderede jeg dette produkts evner og var helt forvirret, da jeg indså, at det ikke kan gøre halvdelen af ​​det, det tyder på, det kan. Selv om det hedder en Smart Kegel-enhed, er der virkelig meget lille interaktion.

“I hjertet af Candy er tryk sensor . Den har en række 0-255 trykserier, og den samler spændingsdata genereret af bækkenbundsmusklerne og energiforbrugsdata fra hver øvelse.

Hver bevægelse er optaget: Gennem den indbyggede 4.0 Bluetooth-teknologi overføres data til den intelligente App til collation, analyse og konvertering til visuel grafik. Disse grafikker viser tydeligt dine fremskridt og mål. “( http://www.imtoy.com/ProductCandy )

Men på trods af at der er tale om tryksensorer, er der ingen trykfeedback. Og der er ingen feedback på din bevægelse.

Med hensyn til feedback og grafik er alt, hvad jeg ser efter en øvelse, den cirkel og en procentdel. Denne cirkel og procentdel fortæller kun dig hvor meget gennem kurset du har været igennem. Så hvis du afslutter alle 5 minutter af din orienteringsforløb, får du 100%. Hvis du er færdig halvvejs, får du 50%. Så det fortæller dig ikke rigtigt, hvor godt du laver, kun hvis din app gik igennem hele cyklen, eller hvis du trykker pause på din app. Med andre ord kæmper jeg for at se, hvordan dette legetøj er interaktivt. Legetøjet sender data til appen i slutningen af ​​hver session, men de eneste data, du ser, er, hvor langt i løbet du har gået (hvilket alligevel er indlysende, når du ser, hvornår du vælger, hvornår du skal færdiggøre). Der er ikke noget der viser, hvordan hver af dine bevægelser er optaget. Det gør det simpelthen ikke.

For at være retfærdig synes appen at sætte vibrationsmønsteret for Kegel-bolden, men det er dets omfang.

Dette legetøj fortæller mig ikke, om jeg gør det rigtigt eller ej. Det kan ikke fortælle, om Candy faktisk bliver presset af mine kegler. Det registrerer ikke mine bevægelser. Dette er lidt forvirrende, fordi det er indtryk af, at beskrivelsen forsøger at give dig, men der er ingen måde at se en læsning på noget af dette.

samlet set

Jeg tøver med at anbefale nogen at bruge $ 200 på dette produkt. Jeg føler mig vildledt af produktbeskrivelsen, som fortæller om optagelse af hver af dine bevægelser, en trykføler og visuelle data, der angiveligt viser dine fremskridt. Men i virkeligheden ved Candy app ikke engang, om du klemmer det eller ej, endsige med hvor meget pres du klemmer. Hvis det gør det, er der ingen måde at finde den på. Så jeg finder det ikke så smart eller interaktivt som jeg ville have ønsket for $ 200. Jeg føler mig lidt duped.

I sig selv er det en sød, vandtæt, vibrerende Kegel exerciser. Appen beskriver i sig selv en øvelsesplan for dig (og vil sende dig påmindelser for at fortsætte dit program), hvilket også er pænt. Appen sætter i grunden vibrationmønsteret for kegelkuglen, men det er det. Det gør ikke mere end det. Du kan i stedet købe nogen vibrerende Kegel exerciser og downloade en af ​​mange Kegel program tidsplan apps tilgængelige på App Store. Du behøver ikke bruge 200 dollars for dette.

Hvis du stadig er interesseret i at købe IMTOY Candy, kan du gå videre til deres butiksside .

Bedøm IMTOY Candy
Rating the IMTOY Candy

Fordele

 • Stille vibrationer
 • Genopladelig
 • Bodysafe
 • Vandtæt
 • Fin UV-sanitet

Ulemper

 • Beskrivelse vildledende
 • Ingen feedback om, hvor godt du klemmer
 • Ingen feedback om dine bevægelser
 • Dyrt


EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here