Forside Sexlegetøjs anmeldelser Anmeldelse: L’amourose Prism VII

Anmeldelse: L’amourose Prism VII

34
0

L'amourose Prism VII

Der er sexlegetøj, og så er der kunst. Rumbly kunst.

Om L’amourose | Fysiske detaljer | Emballage | Materiale og pleje | Min erfaring | samlet set

Om L’amourose

At sige, at jeg blev glædeligt overrasket da jeg modtog en anmeldelse pakke fra L’amourose ville være lidt af en underdrivelse. Jeg var begejstret.

For de af jer, der ikke er opmærksomme på dette mærke, er L’amourose en slags i en egen liga. L’amourose er baseret i Paris og Shanghai og er meget kendt for bloggere for deres smukke, slanke design, deres luksuriøse emballage og deres rumblymotorer. Tak igen til L’amourose for at sende mig dette produkt til anmeldelse!

Fysiske detaljer

Design:

Det L’amourose Prism VII er en kanin stil vibrator. Prism VII er designet til at stimulere både G-spot og klitoris samtidig, og tilbyder dobbeltmotorer, flere vibrationsmønstre og alt, hvad en luksusoplevelse har: Det er vandtæt, 100% silikone og genopladeligt.

L'amourose Prism VII

Plus, det er ret at se på. Hvis du ikke kan se af billederne, er håndtaget designet med geometriske udsmykninger, dækket af diamantformede blokke. Prism VII, jeg modtog, er i Azure Blue, som forresten er smuk. Det kommer også i en lyserød og en dyb skygge af rødt, som begge ser dejlige ud, men jeg elsker min Azure Blue 🙂

Så hvad med den faktiske form design? Skaftet bukker forsigtigt opad for G-spot stimulering, men spidsen af ​​hovedet er ret bulbous for maksimal dækning. Det er en oplagt vinder for G-spot stimulering.

Ikke-så-vinderen er klitorisakslen. Det er kun 2,5 cm langt, hvilket betyder, at dette kun vil være en solid kanin-vibe for folk, hvis clitoris er meget tæt (2,5 cm eller mindre) til deres vaginale åbning. Så meget som kaninvibes kan være, er de aldrig en one-size-passer-alle, så før du køber denne vibrator, skal du helt sikkert tage en linjal og måle din C-V-afstand. Mig? Med en C-V-afstand på ca. 2 tommer står min klitoris ikke en chance.

L'amourose Prism VII

Vibrationer:

Wow. Det L’amourose Prism VII kan vibrere. Det kan ikke være så stærk som Doxy Wand Strømdrevne vibrationer, men det er meget stærkere end jeg er vant til til genopladelige vibratorer denne størrelse. Jeg kan ikke forestille mig, at hovedakselvibrationerne ville skuffe nogen. De er nok stærke nok til mig, for ikke at nævne rumbly.

Desværre kan jeg ikke sige det samme for klitorisakslen. Vibrationerne i klitorisakslen er ret svage, ikke overalt tæt nok til den styrke, jeg har brug for at have en klitorisk orgasme.

Støj:

Dette er ikke det støjende produkt i verden, men det er ikke det mest stille. Det udsender en mellemfrekvens noticable lyd, så jeg vil sørge for at lukke døren og bruge dette under dækslerne. Kan det høres gennem vægge selv? Nix. Under alle omstændigheder er jeg ikke for bekymret over støjen på baggrund af dens styrke. Mange virkelig stille vibratorer kan ikke levere på stærke vibrationer, så det følger heraf, at stærkere vibratorer bliver lidt mere støjsvage.

Emballage

L’amourose skimp ikke på emballagen. Prism VII var rent emballeret. Inde i boksen finder du Prism VII, et USB-opladerkabel, et garantikort, en instruktionsbog og en sort samleopbevaringspose.

Bare et ord på garantien: det er ret godt. Du er dækket af fejl i 18 måneder fra modtagelsen af ​​køb. Efter 18 måneder, hvis du støder på en defekt, modtager du 50% rabat på dit køb af et andet L’amourose-produkt. Ikke for lurvet.

Materiale og pleje

Det L’amourose Prism VII er lavet af 100% silikone , hvilket gør dette produkt helt bodysikkert. Det er ikke-porøst, ikke-giftigt og frit for phthalater. Til daglig rengøring skyller jeg min Prism VII med varmt vand og antibakteriel sæbe før og efter hver brug. Hvis du vil bruge dette analt eller dele det med en anden, skal du sanitere det før og efter hver brug. Tøm din Prism VII ned med en 10% blegemiddelopløsning for at rense den.

Oplad din prisme VII ved hjælp af det medfølgende USB-opladningskabel. 1 timers opladningstid får dig cirka 2 timers spilletid.

Når det kommer til opbevaring, skal du sørge for, at din Prism VII er helt tør. Derefter placeres den i medfølger med velvet opbevaring.

Dette produkt er vandtæt, så følg fri for at gå bananer i poolen eller i brusebadet.

Min erfaring med Prism VII

L'amourose Prism VII

Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at jeg kun bruger dette som beregnet.

Selvom L’amourose Prism VII er designet til intern stimulation, hovedakslen gør a ond clitoral vibrator. Ja. Jeg bruger en kanin vibe som en klitorisk vibe. Hvorfor? Fordi det virker. Selv om det er lidt akavet som en klitorisk vibe, fordi det er langt større end det skal være, overbeviser hovedakselvibrationerne min klitoris og min holdehånd, at det hele er det værd. Der er ingen følelsesløshed, der er ingen bekymring for batteriernes døende, der er bare et hurtigt og effektivt klimaks. Fordi det er så rummeligt, er det en af ​​de sjældne vibratorer, der kan tage min klitoris i orgasme så perfekt, at Prism VII nu er en af ​​mine go-to-klitorisvibratorer. Hvis jeg vil have en klitorisk orgasme, der er så let at jeg ikke behøver at arbejde for det, er dette et solidt valg.

Så hvordan er det internt? De vibrationer, der føles så rummelige på min klitoris føler (ingen overraskelse) straks stimulerer til min G-spot. Men når det kommer til min G-spot, er jeg som regel meget mere interesseret i form end vibrationer. Heldigvis skuffer dette legetøjs form ikke. Hovedet er bare pære nok til at målrette mit G-spot, hvilket betyder at jeg ikke skal grave rundt – dens form lokaliserer og stimulerer det med lethed. Det svagt buede / krogede design hjælper dette betydeligt, hvilket betyder, at trykket ind og ud virker for at intensivere G-spot stimulering (i stedet for at undgå det som en lige aksel måske).

Når det kommer til at dømme dette som en kanin-vibe, skuffer Prism VII imidlertid. Klitorisaksens vibrationer er overraskende svage, især da hovedakslen er så stærk. Det ser ud som om der ikke er nogen egentlig motor i selve klitorisakslen; I stedet kan der være en lige i bunden af ​​det nedenfor. Men selvom klitorisakslen var stærk, ville det aldrig nogensinde nå min klitoris. Medmindre du har en klitoris, der er ≤ 1 tommer fra din vaginal åbning, vil din klitoris ikke få nogen stimulering. Hvis din klitoris tilfældigvis falder i nærheden, lykønsker du, men du vil stadig ikke få stærke klitorisvibrationer. Hvad kunne der have været anderledes for at løse dette? (a) Forlæng klitorisakslen, så flere brugere kan finde det nyttigt og derefter (b) indsætte en motor i selve skaftet. At Klitorisarmen er ikke et totalt tab: Hvis du leder efter et analikkert L’amourose-legetøj, er den lille klitoralarm stor nok til at gøre dette legetøj sikkert til anal brug. Så har en fest, prostater.

samlet set

Jeg elsker denne vibrator. Det giver vibrationer så stærk og rumbly, at min klitoris rødmer ved lyden af ​​den. Jeg er skuffet over clitoral komponenter dog. Klitorisakslen er lille (hvilket gør det stilfuldt men helt ubrugeligt for min anatomi). På toppen af ​​det er klitorisvibrationerne meget svage, især i forhold til de mega-vibrationer, som hovedakslen får. Jeg ville have elsket at se en længere klitorisarm og stærkere vibrationer.

Men dens klitoriske mangler er ikke særlig vigtige for mig. Dette legetøj er stadig noget, jeg absolut vil have i mit skab. Og for dem, der foretrækker at din vibrator opvarmer med termisk teknologi, kan du hente den Prism VII Rouge for omkring $ 45 mere (Bemærk: Rouge lyder fantastisk. Heat til dine kønsorganer = mere blodstrøm der = mere følsomhed = mere glæde).

At købe L’amourose Prism VII, hoved på over til SheVibe ! (hint: Det er kun $ 105, som for et produkt af denne kvalitet er en sjælden god handel).

Og hvis du kan lide lyden af ​​denne vibrator, men ikke dens kaninvedhæftning, kan du vælge Prism V et af følgende steder:

USALovehoney USA ( $ 124 USD og 1 års glæde garanteret politik)

UKLovehoney UK (£ 94 GBP og 1 års glæde garanteret politik)

CanadaLovehoney Canada ($ 174 CAD og 1 års glæde garanteret politik)

AustraliaLovehoney AU ($ 174 AUD og 1 års glæde garanteret politik)

EULovehoney EU (€ 129 og 1 års glæde garanteret politik)

Bedøm L’amourose Prism VII
Rating the L'amourose Prism VII

Vibrationsstyrke (hoved)

9,0 / 10

Fordele

  • Fantastiske vibrationer i hovedakslen
  • Bodysafe silicone
  • Genopladeligt og vandtæt
  • Leveres i smukke farver
  • Hovedaksel design, der er fantastisk til G-spot stimulering

Ulemper

  • Svag klitorisarm
  • Clitoralarm må ikke nå klitoris hos nogle brugere


EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here