Forside Sexlegetøjs anmeldelser Anmeldelse: LELO Ella

Anmeldelse: LELO Ella

60
0

En gennemgang af LELO Ella: Eller den lille søde, der pakker et slag

Modellen LELO Ella var min allerførste dildo, som jeg købte for nogle år siden. Jeg blev nemlig opmærksom på, at vigtigheden i at have kvalitetsprodukter, som ikke har giftige e-mærker er MEGET relevant at kigge efter – det kan nemlig være farligt for kroppen hvis du ikke kan tåle diverse giftige plastic produkter. Efter jeg fandt ud af at LELO Ella modellen var kvalitetssikret, så lå den på mit dørtrin en uge efter.

Fysiske detaljer

Hvis du ikke har bemærket, er LELO Ella rigtig flot designet, og det er klart mit foretrukne sexlegetøj. En af hovedårsagerne til dette er det stilrene design. Ella er klassificeret som en dual-ended dildo. Mens dens lige ende er formet til tryk og opvarmning, er den anden ende designet specielt til g-spot. Den har et flad spids og en (let bøjelig) hals for at krølle rundt og kommer direkte i kontakt med dit g-punkt. Ella er ikke motoriseret, men LELO bærer en vibrerende version af Ella, der hedder Gigi .

Ella er også lille: Du kan kun indsætte omkring 15 cm. af de samlede 22 cm. Denne lille ramme gør Ella perfekt til nogen, der søger at nyde en luksus g-spot dildo uden at bekymre sig om at kunne rumme det.

Det der virkelig overrasker mig ved produktet, er dets silikone, som er designet i et sort og stilrent look, som ydermere er produceret således den ligger godt i hånden og føles utroligt dejligt ved brug. Ella’s tekstur er intet mindre end sexet. Den kan uden tvivl varmt anbefales herfra!

Et designfejl, der virkelig irriterer mig, er, at “LELO” er indlejret på hver side af den lige arm. Disse bogstaver har tendens til at akkumulere væsker / smøremidler, og de er meget vanskelige at få rent. Heldigvis fordi Ella er 100% silikone , denne dildo er (ellers) let at rengøre.

Hvis du er bekymret for opbevaring, kommer Ella med en simpel sort satinpose. Jeg elsker LELOs satinposer! De holder legetøjet støv og lint fri.

Min erfaring

I årenes løb er jeg vokset til at elske visse aspekter af Ella. Jeg elsker design. Jeg bruger ikke den rette ende meget, men jeg elsker g-spot-tipet. Første gang jeg brugte det, kunne jeg fortælle, at Ella havde evnen til at levere fokuseret, trykket g-spot stimulering. Jeg har aldrig haft en g-spot-orgasme, men andre korrekturlæsere har mistet deres sprøjtende jomfruelighed til Ella, og jeg kan se hvorfor. Når du angriber håndtaget nedad, så g-spotkurven er fastgjort omkring din g-spot, er der lagt meget pres på det rigtige sted. Med lavt tryk kan denne hooked tip i grunden malkes g-spot-området med en fast berøring. Af denne grund tror jeg Ella gør et godt legetøj til g-spotbegyndere.

Desværre falder Ella på andre måder. For en bliver Ella virkelig glat meget hurtigt. Jeg producere selv relativt meget smørremiddel, hvilket gør Ellas håndtag næsten umuligt at forstå, fordi min hånd glider desværre ud af den. Det er normalt ikke et problem, fordi mine dildoer generelt er større eller har et længere håndtag. Men Ellas lille håndtag gør det svært for mig at blive ved i lang tid.

IMG_8643

Jeg har også bemærket, at Ella ikke får mig til at føle mig meget fuld. Da jeg først begyndte at bruge dette legetøj, følte jeg mig slet ikke. Men gennem årene (og med køb af større g-spot-legetøj) er Ella’s størrelse vokset undervældende. Det er ikke længden, der er et problem, men hovedets meget lille nakkelhed. Jeg er meget opmærksom på, at noget lille er inde i mig, og det kan blive frustrerende, fordi jeg er tilbage med følelsen af ​​at have lyst til mere . Jeg kan ikke lade være med at sammenligne det med andre g-spot legetøj, som f.eks Comet II . Det Comet II ‘ s store pærehoved sørger for, at hvert centimeter af min g-spot er dækket. Jeg betragter mig som regel ikke en størrelse dronning, men når det kommer til Ella, ønsker mit g-spot noget bredere.

Samlet set

Lelo Ella er et af de meget få legetøj, jeg vil referere til som “godt for begyndere.”Normalt er denne sætning vag og meningsløs. Men i denne situation tror jeg det ringer rigtigt. LELO Ella gjorde mig glad for det første år, jeg havde det, fordi det var min første luksus g-spot legetøj. Det gav mig en intens g-spot stimulering, og det var det, jeg egentligt havde håbet på i første omgang. Men i årenes løb har jeg bestemt vokset Ella på grund af sin lille statur, og valgte for nylig flere bulbous g-spot-legetøj som den Comet II . Hvis du er en meget erfaren bruger af g-spot dildoer, kan du være lykkeligere med noget mere kugleagtig som LELO Mona 2 eller Comet II . Men hvis du er helt ny til at se sexlegetøj på g-spot, og du ikke leder efter en størrelsesmæssig udfordring, skal du prøve Lelo Ella. Det er luksuriøst, det er velfremstillet, og (bedst af alt) det kommer i sort.

KØB DIN LELO ELLA I DAG

Fordele ved produktet fremgår af nedenstående:

  • Fokuseret g-spot hoved
  • 100% silikone
  • Fløjlsagtig blød tekstur
  • Sort design

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here