Forside Sexlegetøjs anmeldelser Anmeldelse: LELO Luna Perler

Anmeldelse: LELO Luna Perler

24
0

Jeg er frygtelig fristet til at holde nogle googly øjne på dem.

Om butikken | Emballage | Fysiske detaljer | Min erfaring | samlet set

Om butikken: Betty’s Toy Box

Betty’s Toy Box er en af ​​de up-and-comer butikker at se. De er søde, de er kvindelige-venlige, og de tilbyder konkurrencedygtige priser. Carolyn, deres twitter manager, er super venlig og jeg var virkelig glad for at gøre deres bekendtskab!

Forsendelse og emballage

Forsendelse fra Betty’s Toy Box var ekstremt hurtig og diskret. Min ordre blev sendt ud på en fredag, og jeg modtog den følgende mandag. Jeg modtog en almindelig pakke uden angivelse af arten af ​​dens indhold.

Ligesom med alle LELO produkter pakkes LUNA Perlerne smukt. Den ydre hvide boks er smagfuld. Inde i denne udvendige boks ligger en anden hård, hvid boks. Du finder LUNA Perlerne hvilende på en pude af hvidt skum. Også inkluderet i pakken er: en sort satin opbevaringspose; et 1 års garanti kort et informationsbogen og en prøve af LELOs smøremiddel.

Fysiske detaljer

Design: Det LUNA Beads Pleasure Bead System er et attraktivt kegelspil sæt. Den består af 4 udskiftelige perler og en sele. Perlerne selv er store (1,5 “x 1,5”) kugleformede skaller. Inde i hver shell ligger en lille fri roamingvægt. To af perlerne (1 pink og 1 blå) har en udtagningskabel fastgjort til dem. Jeg elsker farverne på disse perler! Petal pink og pulverblå gør det til et sødt par fjederfarvede genstande. Fordi de er lyse og gennemskinnelige, kan jeg også nemt rense dem, fordi jeg kan se, om der er noget på overfladen.

Dette Kegel sæt giver dig mulighed for at tilpasse den vægt, du gerne vil bære. De to lyserøde perler er de letteste med 28 gram hver. De to blåperler er betydeligt tungere ved 37 gram hver. Det betyder, at du har to parler på én gang, du har mulighed for at bære 56 gram, 65 gram eller 74 gram.

En hvid silikone sele bærer perlerne. Selve selen er ret stiv og bare fleksibel nok til at pry hver perle ind og ud.

Sådan bruges: Kegelkugler er beregnet til at blive vaginalt indsat og slidt i længere perioder. For at indsætte dem foreslår jeg at anvende vandbaseret smøremiddel på perlerne og derefter indsætte dem i, begyndende med perlen uden den tilsluttede streng. Når de er inde, skal de sidde omkring, hvor din tampon ville sidde. Lad en smule udtræksnor hænge ud, så når du er klar til at tage dem ud, kan fingeren nemt finde udtagningskabel nok.

For at øge styrken i bækkenbunden foreslår LELO iført disse perler i mindst 30 minutter hver dag i op til 12 uger. Når de er i, vil du bemærke, at de indvendige vægte vil bevæge sig, mens du går rundt, hvilket får ballerne til at støde mod siderne af dine vaginale vægge. Dette vil sammen med vægten på bækkenbunden opmuntre din bækkenbund til automatisk at klæbe og derved udøve disse muskler og vokse stærkere over tid.

Det er lettere at bruge lysere vægtperler, fordi din pc-muskel ikke behøver at arbejde så svært at bære lysere genstande. Så hvis du er ny på dette, foreslår jeg at starte med 56 gram (eller to lyserøde perler) og derefter arbejde op til 74 gram (to blåperler).

Materiale og pleje: De rosa og blå perle skaller er lavet af ABS plast. Seleen er lavet af en hvidmattet silikone. Det betyder, at Luna Perlerne er ikke-giftige. Skallene er vandtætte, så du behøver ikke bekymre dig om at fælde vand eller bakterier i selve skallerne. For at rense, skyller jeg perlerne og selen med varmt vand og antibakteriel sæbe før og efter hver brug. For at sikre, at perlerne forbliver hygiejniske, sørger jeg for at adskille perlerne fra selen og vaske hver vare individuelt. Brug kun vandbaseret smøremiddel, da silikonebaserede smøremidler kan nedbryde silikonsele over tid. Mellem brugen gemmer jeg mine LUNA Perler i den sorte satinpose, der er inkluderet.

De 3 P’er (Periode / Pee / Poop): Tid til logistik. Hvis du bruger dem i længere tid hver dag, vil du bemærke, at du nogle gange skal bekymre dig om at slippe disse i toilettet. Når det kommer til at kaste, kan jeg holde disse ind og jeg oplever ikke nogen problemer. Dette afhænger sandsynligvis af din specifikke PC-muskelstyrke, men det virker for mig okay. Jeg er ikke modig nok til, at du ved, at du har nogle afføringer, mens du bærer disse. Jeg ville blive knust, hvis mine kegler svigtede mig på en sådan ubelejlig tid. Hvis du prøver dette, så lad mig vide, hvordan det går! Hvis du bærer disse på din periode, skal det være fint. Jeg kan ikke tænke på noget andet problem end det, at nylonslangen måske pletter lidt.

Min erfaring

Da jeg var en teenagere, havde jeg engang dette super pinlige øjeblik, hvor jeg efter en hysterisk grin i en time lige lod min blære ud af en smule pisse. Ikke meget, husk dig, men jeg blev mortified. Jeg havde straks visioner om snart at have fuldstændig urininkontinens og iført voksne bleer, da jeg var 18. Da det viste sig, var mine pc-muskler bare ikke meget stærke. Overhovedet.

På det tidspunkt havde jeg ingen anelse om, at svage pc muskler kan føre til utilsigtede tisse øjeblikke (som når du griner hårdt, eller du nyser). Men det er ikke alt. I løbet af de yngre år havde jeg også en meget svært ved at bringe mig til orgasme , og det tog år at indse, at min vanskelighed med at opnå orgasmer skyldtes mine svage pc muskler. Jeg ved ikke, hvorfor jeg altid har haft svage pc-muskler, men jeg ved godt, at Kegel-øvelser har været nøglen til flere, fantastiske, forudsigelige orgasmer (for ikke at nævne slutningen af ​​utilsigtet pisse).

Lang historie kort: Jeg er ikke fremmed for vigtigheden af ​​Kegel øvelser. Men jeg suger på dem, det gør jeg virkelig, hvilket nok er, hvorfor min skede endnu ikke kan knuse sten til fint sand (jeg arbejder på det selv). Jeg kæmper med at forblive vant til at gøre noget så kedeligt som bevidst at knytte min pc muskler hver dag. Så da jeg hørte om Kegel-bolde, glædede jeg mig over, fordi jeg endelig kunne udøve mine pc-muskler uden at skulle tænke på hver eneste bevidst kløft.

Jeg havde hørt gode ting om LELOs LUNA Perler . For det meste havde jeg lige hørt, at hver cis kvinde har brugt dem, eller skal bruge dem, eller vil bruge dem. Så naturligvis var dette sæt højt på min ønskeliste.

Så hvordan gik disse hen? Jeg har slidt dem til og fra i omkring 3 uger nu.

Nå først prøvede jeg at sætte dem ind, da de stod op, da det var min go-to position for tampon insertin ‘. Det fungerede slet ikke, så jeg prøvede at ligge på ryggen. De er absolut meget mere behagelige at indsætte liggende på ryggen. I første gang prøvede jeg Luna perlerne, de følte, at de var ved at falde ud af mig (som er den samme følelse som en tampon, som du ved, ikke trykkes ind så dybt som det burde være). Så jeg holdt bare på at genindsætte dem og skubbe dem dybere. Efter et par forsøg fik jeg dem til at hvile på det rigtige sted, og den følelse af “Jeg skal lægge et æg, pas på!” Bestået. Så, hvis du opdager at stående ikke er komfortabel, prøv helt sikkert at ligge på ryggen. Og brug absolut smøremiddel!

Når jeg bevæger mig rundt, er jeg helt sikkert bevidst om en subtil bevægelse indeni mig. Dette skyldes den lille indre vægt, der banker på siderne af skallen. Jeg forventede oprindeligt at føle en kraftig aflytning, men i virkeligheden får jeg en subtil, let tapping. Det er mærkbart, men ikke distraherende. Når dette sker, føler jeg ikke min krop massivt sammen eller noget, men jeg er tilfreds med, at min pc muskler regelmæssigt laver små mikroklemmer. Jeg ved det, for når jeg tager disse bolde ud, er mine pc-muskler klar til en pause.

Jeg finder ud af, at disse fungerer bedst, når jeg ikke sidder på min røv. Jeg ville LOOOOVE at kunne have disse være super effektive, når jeg er en sofa kartoffel, men Kegel bolde simpelthen ikke fungerer på den måde. De kræver, at din krop bevæger sig. Jo mere du bevæger dig, desto mere knytter de indre vægte sig, og jo mere din pc-muskler samler. Af denne grund er disse Kegel-bolde fantastisk til ærinder (ja, du kan kalde dem dit “æren ballz”). Jeg lægger dem ind for at gå til butikkerne, gå i parken, for hemmelige husrensningsritualer mv. Jeg har prøvet at jogge med dem, og jeg føler virkelig, at de banker derinde. Og jeg er heldig, at den milde bevægelse inde i mig får mit naturlige smøremiddel til at gå lidt.

Jeg kan godt lide at disse bolde kan tilpasses. De to lyserøde perler (de lettere) er bare lidt for lette for mig, så jeg ville have været skuffet, hvis disse var min eneste mulighed. Afhængigt af dit niveau af PC muskelmesterskab, skal du muligvis holde fast i de rosa i et stykke tid, indtil dine pc-muskler vokser stærkere. Jeg er tilfreds med 1 blå perle og 1 lyserød perle. Jeg arbejder kontinuerligt med at bære 2 blå perler.

Gør disse styrker dine pc-muskler? Ja. For at se resultaterne har du dog brug for dem, når du flytter. Og konsekvent. Start med de to lyserøde perler og arbejd dig op til de to blå perler. Jeg ved, at de arbejder, når jeg tager dem ud efter et par timers brug og indser, at min pc-muskler er virkelig trætte.

samlet set

LELO LUNA perlerne er temmelig awesome. De er smukke, de kan tilpasses, de er kropssikre, og de er funktionelle. Hvis du er skyldig i at kaste, når du nyser, eller hvis du har problemer med at have orgasmer, eller hvis du vil have bedre / lettere orgasmer, eller hvis du bare er nysgerrig om Kegel-bolde, er dette sæt et meget solidt valg.

For at købe LELO LUNA Perler, hoved på over til Betty’s Toy Box.

LELO LUNA Perler$ 59

LELO LUNA Beads

Fordele

  • Bodysafe
  • Let at bruge
  • Høj kvalitet
  • Bryder ikke banken
  • Indstillelige vægtindstillinger


EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here