Forside Sexlegetøjs anmeldelser Anmeldelse: Maia Astral D3 Dildo

Anmeldelse: Maia Astral D3 Dildo

45
0

Maia D3 Astral Dildo

En del af grunden til, at jeg kan lide denne dildo så meget, er fordi den tilføjer jævnligt mere farve til min blog.

Fysiske detaljer | Materiale og pleje | Forsendelse og emballage | Min erfaring | samlet set

Fysiske detaljer

Design: Det Maia Astral D3 Silicone Dildo har en af ​​de iøjnefaldende design, der virkelig trækker øjet. Så vidt urealistiske dildoer går, er det en rigtig skønhed (selvom jeg nok er lidt forudindtaget fordi jeg elsker blå legetøj).

Legetøjets krop synger: “Jeg er tekstureret, og du ved det.” Hele akslen er dækket af disse store spiralbølger, hvilket giver den en rigtig ribbet tekstur. Som det trækker nær bunden, dæmper knoglerne og det strækker sig ud i en ovulær flared base.

Jeg ved ikke, om du kan fortælle fra mine billeder, men hovedet på denne dildo er faktisk rejst til en krog (ligesom den LELO Ella ). Det er ikke umiddelbart indlysende, fordi den hooked tip passer godt sammen med alle ribben, men det er helt sikkert der, når du bemærker det. Denne form for form er fabelagtig til G-spot stimulering, da den har tendens til at presse fast mod G-spot.

Og det er ikke et lille legetøj. På 7 inches af indsættelig længde og 1,6 inches diameter er dette ikke min mindste dildo på nogen måde. Det er faktisk en smule større end hvad jeg generelt går efter i solosessioner, og jeg vil ikke anbefale denne størrelse til folk der er særligt ivrige efter at bruge en dildo med en stor omkreds.

Men kan jeg bare rant om farven et øjeblik? Denne dildo er fantastisk. Farven er en super levende himmelblå og jeg elsker det. Det kommer også ind lilla , men jeg * stærkt * anbefaler det blå, fordi lilla dildoer kan findes overalt; blå dildoer er relativt sjældne.

fasthed: Denne dildo er til folk der nyder en fast legetøj. Der er en * lille * smule at give til det, når jeg klemmer det med mine fingre, men ikke meget. Der er også virkelig ingen bøjning.

Andre funktioner: Fordi den har denne flared base, er denne dildo sikker til anal brug og kan bruges i en O-ring sele. Diameteren på akslen over bunden er omkring 1,75 “, så sørg for at have en O-ring omkring denne størrelse, hvis du gerne vil bruge denne dildo i strap-on play.

EEK jeg glemte næsten. Sugekoppen. Det virker godt. Jeg kan holde dette på mit køleskab og åbne / lukke min køleskabsdør med den. Nok sagt.

Materiale og pleje

Maia Astral D3 er lavet med super silkeagtig silikone. Det er alvorligt så glat og dejligt. Ikke * helt * så silkeagtig som LELOs produkter, men temmelig tæt. På trods af denne matte og silkeagtige finish kan den stadig tiltrække noget lint og støv, så sørg for at skylle din dildo før brug.

Taler om silikone, dette er et rigtig fantastisk materiale til et legetøj. I modsætning til porøse materialer som PVC eller gelé vil silikone ikke vokse bakterier inden for nogen mikroporer af selve materialet. Silikone er også giftfri, idet den er fri for phthalater og latex.

Det er også steriliserbart, hvilket betyder at du sikkert kan bruge den til både anal og vaginal brug, og endda dele det mellem partnere, hvis du steriliserer det mellem brug. For at sterilisere dette legetøj kan du tørre det ned med en 10% blegemiddelopløsning, kog den i 15 minutter eller smid den i opvaskemaskinen. Til regelmæssig rengøring af hver dag rengør jeg simpelthen minen med varmt vand og anti-bakteriel sæbe.

Brug altid a vandbaseret smøremiddel med dette legetøj og opbevar dig Maia Astral D3 i sin opbevaringspose.

Forsendelse og emballage

Sjov emballage! Denne dildo kommer i en neon-blå boks. Det er rent og ikke eksplicit, og du ville ikke nødvendigvis gætte, at der var en dildo inde, medmindre du kiggede på siderne af kassen. Dildoen er synlig der. Du kan også åbne frontflapet for at kigge inde. I kassen får du et par informationsblade, en opbevaringspose og dildoen. Opbevaringstasken er fantastisk, lavet af et super-stretchmateriale. Det er stort nok til at gemme et par af mine andre legetøj også, hvilket er en fordel.

Min erfaring med Maia Astral D3 Dildo

Jeg har haft Maia Astral D3 i flere måneder nu. Min anmeldelse for det er virkelig forsinket, da jeg har arbejdet på andre anmeldelser for AfterDarque, men jeg er endelig i stand til at få dette gjort. Woo!

På trods af at jeg endnu ikke har offentliggjort en officiel anmeldelse af dette emne, har jeg anbefalet denne dildo i et stykke tid nu.

Maia D3 Astral Dildo

Kort sagt, dette er et godt køb for folk, der søger en tekstureret og omhyggelig dildo.

Når jeg bruger denne dildo, skal jeg sørge for, at jeg er opvarmet, fordi hovedet virker endnu større, når jeg faktisk skal indsætte det. Når jeg er opvarmet nok til at bruge det komfortabelt, bliver jeg derefter mødt af masser og masser af tekstur. Disse støder skjuler sig ikke.

Og det er super nemt at komme af med dette legetøj. Husk da jeg påpegede, hvordan hovedet slags kroge opad som LELO Ella ? Denne form er ideel til G-spot stimulation, og denne dildo leverer definitivt. Jeg kan hurtigt få meget intens, høj G-spot stimulering fra dette legetøj, gjort mere intens ved hovedets brede omkreds / bulbous natur. G-spot kan ikke skjule, med andre ord.

Jeg har ikke G-spot orgasmer, men jeg sætter stor pris på legetøj, der kan levere god G-spot stimulation som denne, da de virkelig fremskynder og intensiverer mine klitoris orgasmer. Tak, Maia.

G-spot stimulering? Kontrollere.

Så hvad med dybere penetration? Når jeg trykker denne dildo mere ind, skal jeg være forsigtig med ikke at ramme min livmoderhals. På 7 inches lang er denne dildo et par inches længere end min vaginale kanal, så cervix-hittin er desværre let. Plus, fordi denne dildo er så stiv fast, kan det være virkelig ubehageligt, hvis det rammer min livmoderhals. Så det er noget at være opmærksom på.

Når det er sagt, så længe jeg undgår at ramme min livmoderhals, føles denne dildo stadig fantastisk, når jeg bruger det dybere. Den brede omkreds giver mig en meget fuld følelse, og den teksturerede aksel tilføjer et ekstra spark til enhver G-spot stimulering.

Det er også hella billigt. Ved $ 35 er dette en af ​​de billigste silikone dildoer, du kan finde, især når det kommer til store-ish silikone dildoer. Silikone dildos denne størrelse er ofte prissat til omkring $ 60- $ 110. Ved $ 35 gør dette det til en solid konkurrent for folk, der simpelthen ikke har råd til at investere et ton penge på en dildo. Jeg vil især anbefale denne til folk der rutinemæssigt køber porøse eller giftige legetøj bare fordi de er billigere end den gennemsnitlige silikone dildo. Du har ikke den undskyldning her: Denne silicone legetøj er prissat på samme måde som flere porøse legetøj.

samlet set

Personligt er jeg ikke altid i humør for tekstur. Jeg kan lide glatte fornemmelser. Men når jeg er i humør til tekstur, er denne dildo stor. Jeg tror, ​​at du vil nyde dette legetøj, hvis du:

 1. Kærlighed tekstur
 2. Kærlighed omkreds
 3. Ønsker et billigt legemsikkert legetøj
 4. Nyd ekstra funktioner, såsom O-ring sele kompatibel, anal-sikker og sugekuppet

For at købe Maia Astral D3, hoved på over til SheVibe !

Bedømmelse Maia Astral D3
Rating the Maia Astral D3

Fordele

 • Stor G-spot stimulering
 • Bodysafe materialer
 • Sugekop
 • O-ring sele kompatibel
 • anal-safe

Ulemper

 • Fast / stift materiale kan nogle gange være ubehageligt
 • Vil være for struktureret til dem, der ikke kan lide tekstur
 • Kan være en smule for girthy til anal-newbies


EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here