Forside Sexlegetøjs anmeldelser Anmeldelse: PicoBong Mahana Duo Vibe

Anmeldelse: PicoBong Mahana Duo Vibe

21
0

PicoBong Mahana Duo Vibe: Eller min rejse til fodret finicky frustration.

Oprindeligt var jeg virkelig begejstret for PicoBong Mahana vibe. Mahana stod ud blandt de uendelige rækker og kolonner af clit vibratorer på online sex legetøjsbutik. Clit og g-spot stimulering på en gang? Altid en god ting, amiright?

Fysiske detaljer

Efter først at have åbnet pakken slog PicoBong Mahana mig som en luksusbehandler. Jeg frowned på plastbroen mellem de vibrerende arme, men dem silicone arme er alvorligt utroligt at røre ved. Tænk LELO Ella tekstur. Denne silikone er så silkeagtig og så glat, at jeg brugte de første fem minutter til at gnide mit ansigt imod det og invitere min kæreste til Ooooh og Aaahh ved sin fløjlsagtige pragt.

Vibe var let at oprette. Det tager et AAA batteri i hver identisk arm. Hver arm styres separat med et lille + og – tegn. Dette betød, at jeg ikke kunne ændre vaginalarmens indstillinger, når det var helt tæt på mig uden at tage det ud og finde de små + og – knapper igen. Knapperne på clit armen var også vanskelige at finde, mens vaginale armen var inde i mig, og jeg indså hurtigt, at det var lettere at tage det ud af mig, lægge sig i en tilstand for hver arm og derefter indsætte den.

Min erfaring

Det første jeg bemærkede, da jeg begyndte at gå gennem vibrationsniveauerne, var stemningen stille. Det er nok en af ​​de shhhushiest vibes jeg ejer til dato. Der er 12 forskellige vibrationsformer, herunder et bredt spektrum af stabile / stabile funktioner og et par pulserende mønstre.

Selv ved det højeste vibrationsniveau på begge arme er støjen super lav. Det ville helt sikkert ikke blive hørt bag en lukket dør.

Så det syntes at være en god start. Men så forsøgte jeg at indsætte det. Umiddelbart blev tingene akavet og ubehageligt. Ved indsættelse af den vaginale arm var jeg nødt til at passe på at holde clit armen fra at snappe mod min klit – plastikbroen er ikke så fleksibel som jeg gerne vil. Broen ønsker at holde de to arme parallelt med hinanden, men min krop har brug for en bredere vinkel end det; ikke nødvendigvis 90 grader, men noget imellem. Andre organer kan måske bedre.

Så løb jeg ind i et andet problem. Selv med en masse vandbaseret smøre, blev der noget, der fik mig til at skæve og flinke med smerte, da jeg indsatte den vaginale arm. Jeg tog det ud og indså, at der var et lille mellemrum mellem plastbroen og silikonearmen (afbildet). Jeg skruede det af og forsøgte at skrue det på ret, men intet ændrede sig. Som følge heraf var der ikke en sømløs eller glat overflade, men et flettet plasthjørne, der fanger på min vagina. Av!

Alligevel tabte jeg ikke håbet. Jeg troede, at det ville være fint, så snart armen var på plads inde i mig. Det tog en masse fiddling og tweaking, men det blev til sidst på plads. Jeg fandt ud af at jeg måtte holde den på plads med min hånd; så snart jeg tog min hånd væk, begyndte den stive plastarm at lukke til sin oprindelige vinkel, så den glider ud af mig. Så jeg holdt fast. Det er ikke en håndfri enhed, folk, så ikke kør med det.

Så jeg fik endelig det inde i mig, og jeg var klar til at sejle jævnt i en orgasme. Men så indså jeg, at jeg næppe følte noget inde i mig. Begge arme blev sat til den højeste intensitet (samme på hver arm). Desværre kommer den viskende stille karakter af denne stemning med skuffende vibrationer. Vibrationerne var simpelthen ikke stærke nok til at ‘slå sokkerne’ ud af min g-spot. Min klit gik bedre, fordi det ikke behøvede det samme stimuleringsniveau, min g-spot var, så jeg klæbte på håbet om, at det hele ville være okay.

Men det viser sig, at vibrationerne var for milde til selv min klit for at nå orgasme. Jeg betragter mig ikke som en magtroning, så jeg forventede ikke at blive skuffet. Gør mig ikke forkert: det følte mig rart. Det var simpelthen ikke hyggeligt nok til at skubbe mig til klimaks. Jeg fandt ud af, at vibrerende arm frem og tilbage hjalp en hel del, men det gjorde plastbroen (og det smertefulde klipningsrum) også vinklet.

samlet set

Samlet set var jeg skuffet. Med hensyn til det smertefulde sprængte hul … Måske fik jeg bare en fabriksfejl. Men selvom denne stemning havde været helt sømløs, ville det ikke have været behageligt eller stærkt nok for mig. Andre kropstyper kan koste meget bedre. Eller måske ikke. Det tror du, du er okay med en nær parallel struktur, du kan finde det mere behagelig end jeg gjorde. Men hold dig væk, hvis du har brug for nogen form for oomph i din vibrationsintensitet til din clit eller din g-spot.

At købe PicoBong Mahana, hovedet på over til SheVibe .

Fordele

  • Super stille
  • Silikonsektioner er glatte at røre ved. Ville fordoble som noget at kose dit ansigt op til.
  • En bred vifte af vibrationsformer.

Ulemper

  • Svag vibrationsintensitet.
  • Søm mellem silikone og plast gør ondt
  • Kan ikke få adgang til kontroller, når den er på plads.
  • Plastbro er ikke så fleksibel som den burde være

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here