Forside Sexlegetøjs anmeldelser Anmeldelse: Pop Tops Deluxe Silicone G-spotter

Anmeldelse: Pop Tops Deluxe Silicone G-spotter

49
0

Pleasure Works G-Spotter

Nej, det er ikke en lilla protetisk næse. Selvom jeg tror det kunne fordoble som en …?

Fysiske detaljer | Materiale og pleje | Forsendelse og emballage | Min erfaring | samlet set

Fysiske detaljer

Det er ingen hemmelighed, at jeg elsker min Magic Wand Original . Det er ikke perfekt, da det har et porøst vinylhoved, men gode vibrationer fixede det for mig, da de sendte mig pop tops silikone vedhæftede filer til revision. Samtidig sendte de mig denne dejlige lille vedhæftning, som ændrer den klangformede klitorisvibrator til en G-spot og anal vibrator.

Det Pop Tops Deluxe Silikone G-spotter glider på toppen af ​​Magic Wand for at øge sin alsidighed. I stedet for at være begrænset til klitoris stimulation, bruger denne vedhæftning Magic Wands magt til en intern vibrator. Voila! Det er ligesom magi.

Selvfølgelig behøver du ikke kun bruge Magic Wand Original eller Genopladelig med det. Jeg forsøgte at passe det på min LELO Smart Wand Large , og det passer fint. I forbindelse med denne gennemgang baserer jeg dog mine erfaringer med denne vedhæftede fil, som den vedrører Magic Wand Original.

Pleasure Works G-Spotter

Pop Tops Deluxe Silicone G-spotter er ikke stor. Den har en beskeden 5 tommer indsættelig længde og 1,4 tommer diameter. Men hvad gør denne form spektakulære, er det selvfølgelig den kurve. For at være let stimuleret kræver G-spot kurven, og denne vedhæftning skuffer ikke. Den hakkede ende med sin flade spids minder mig lidt om en stor mængde LELO Ella , hvilket er en god ting. Denne form gør et godt stykke arbejde med at målrette din G-spot.

G-spot stimulering er ikke alt det tilbyder, dog. Se den lille nubby bit (spids nedenunder)? Det er meningen, at du skal målrette mod din klitoris og give dig en kaninlignende stimulering. Desværre (som med alle kaninvibber) er dette ikke et one-size-fits-all design. For folk, hvis clitoris er længere end 1 tommer væk fra deres vaginal åbning, vil denne nubby bit være ret ubrugelig. Min C-V afstand er omkring 2 tommer, så jeg kan ikke nyde denne del af legetøjet. Dette er dog ikke et stort tab for mig, da jeg ønskede denne vedhæftning primært til G-spot brug, ikke klitorisk.

Jeg var overrasket over at finde ud af, at denne vedhæftet fil er faktisk ret bendy. Den buede aksel er ikke stiv som mange G-spot simulatorer. I stedet kan den smækkes og bøjes let.

Hvordan sætter jeg på Pop Tops Deluxe Silicone G-spotter? Hvordan får jeg det af?

 • Hold trollstangen oprejst mellem dine lår, så hovedet vender mod dig.
 • Derefter trækkes mundingen af ​​fastgørelsen åben med begge dine hænder for at få den så bred som muligt og derefter placere på Magic Wand.
 • Tryk forsigtigt ned på toppen af ​​dit hoved med håndfladen for at skubbe fastgørelsen længere på hovedet.
 • Træk siderne bit for bit, indtil enderne af dem er over Magic Wand-hovedet, og der er intet tomt rum inde på toppen.
 • At tage af, krølle siderne opad (som om du ruller op en ærme), og vip den derefter af.

En ting at bemærke er imidlertid, at at sætte denne vedhæftning på din Magic Wand vil gøre din Magic Wand højere. Lyden er sandsynligvis slået op med 20% eller 30% (og Magic Wand er allerede ret højt).

Materiale og pleje

En af de store ting ved denne vedhæftet fil er, at det er silikone. Så mange Magic Wand vedhæftede filer er ikke lavet af silikone (men snarere PVC eller TPR eller noget andet, du ikke vil have i din krop).

Silikone er fantastisk fordi (a) det er giftfri og (b) det er ikke-porøst. Fordi det er ikke-porøst, kan du bruge det hygiejnisk igen og igen, givet dig rent det korrekt. Du kan endda bruge det analt såvel som vaginalt eller dele det mellem partnere, men du skal sanitere det før overførsel.

Til daglig rengøring skyller jeg simpelthen minen i varmt sæbevand. For at hygge dit legetøj (dvs. efter anale brug til delt brug), anbefaler jeg at tørre det ned med en 10% blegemiddelopløsning (efterfulgt af vandskylning). Alternativt kan du kaste det i kogende vand i 10 minutter.

Min erfaring

Jeg er en af ​​de uheldige mennesker, der ikke kan virke orgasme via G-spot stimulering alene. På trods af dette elsker jeg G-spot stimulering, og jeg var ivrig efter at opleve et G-spot legetøj, der udnyttede magten i Magic Wand.

Pleasure Works G-Spotter

Jeg havde oprindeligt tvivl om, at disse Magic Wand-vibrationer ville overføre godt, helt op ad akselens længde. Jeg tog fejl. jeg virkelig føl de vibrationer. De fleste af dem fokuserer på den flade spids af akslen, hvilket betyder, at hvis jeg ikke er op for G-spost-stimulering, kan jeg få en god pimpe-klip-stimulering. Men hvad angår G-spot stim, finder jeg det straks stimulerende. Jeg behøver ikke engang at dreje Magic Wand til sit højeste niveau – det lave niveau gør det fint takket være den fantastiske vibrationsoverførsel.

Siden jeg har startet med at bruge denne vedhæftning, har jeg fundet ud af, at den bedste måde (for mig) at bruge den er at bare indsætte, tænde og derefter klemme den med mine kegler eller forsigtigt klippe den side om side (alt sammen mens du bruger en god klitorisvibrator). Dette har vist sig at være en temmelig hurtig måde at orgasme på, fordi når den krogede aksel falder ind på det rigtige sted, hæver den straks min klitoriske orgasmer. Kort sagt, rekvisitter til Pleasure Works: den form virker virkelig for mig.

Hvad der ikke virker, er dog nogen form for stød. The Magic Wand er enorm, tung og klumpet. Det er ikke det mest skumle legetøj i boksen, og det er ikke anderledes at forsøge at bruge det til G-spot stimulering. Forsøger at holde det op og presse det dæk mig ud ganske hurtigt. Dette problem er forstærket af, at G-spotterens skaft er igen, ganske bendy, så selv når jeg får nogle gode stødpunkter derinde, er vedhæftet fil ikke et perfekt stift værktøj til at presse op imod min G-spot . G-spot er lige bag vaginalvæggen, hvorfor du skal bruge meget pres, og jeg kan bare ikke få det fra dette legetøj.

Kort sagt er denne vedhæfts styrke ikke i stød. I stedet er det i sin evne til at overføre disse vibrationer. Når det er inde i mig, kan jeg få en virkelig behagelig stimulering: Jeg har bare ladet det lave sine egne ting.

samlet set

Trods et par mangler tror jeg Pop Tops Deluxe Silikone G-spotter er et godt køb. Det øger Magic Wands (eller enhver stav med lignende størrelse), så du kan flytte ting til intern fornøjelse. Jeg finder det svært og upraktisk at trykke, men jeg nyder virkelig at bare indsætte den og tænde den – dens form og fremragende evne til at overføre vibrationer giver mulighed for en god spille session.

Bedømmelse Pop Tops Deluxe Silicone G-Spotter
Rating the Pop Tops Deluxe Silicone G-Spotter

Fordele

 • Stor vibration overførsel
 • Sikker til anal og vaginal brug
 • Målrettet G-spot stimulering
 • Bodysafe materiale
 • Øger alsidigheden af ​​din tavle

Ulemper

 • Svær at presse
 • Gør legetøjet mere støjende
 • Ikke fast nok til at få meget fast G-spot stimulering under tryk


EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here