Forside Sexlegetøjs anmeldelser Anmeldelse: Vixen Mustang Royale

Anmeldelse: Vixen Mustang Royale

231
0

VixSkin Mustang Royale

* hushed, awed voice * Det er … det er …. smukt … .. Jeg har brug for en DILDO SHRINE.

Fysiske detaljer ( Design / fasthed / Sadelbase ) | Materiale og pleje | Forsendelse og emballage | Min erfaring | samlet set

Dette er en lang anmeldelse! Du er velkommen til at bruge navigationen! ^

Fysiske detaljer

Design:

Det Mustang Royale af Vixen Creations kan ligne en almindelig dildo. Det er det ikke.

Er det magisk? Måske.

Det Vixen Mustang Royale er et realistisk stykke arbejde. Den aksel (åh ja, den aksel ) kurver lidt opad, komplet med lysvejdetalering, et fremtrædende corpus spongiosum (den tykke linje løber ned på undersiden af ​​skaftet) og en rynket forhuden. Jeg er ikke sikker på, om mit kamera retfanger det, men i nogle belysninger kan du se meget meget fine lysstrimmelser langs skaftet, ligesom den naturlige overflade af huden du vil finde på en penis.

Akselen springer op til en rynket forhuden sektion, som selv samles i en perfekt frenulum. Hovedet selv er stort og opmærksomt greb. Koronalkanten er fed (nu lyder jeg som om jeg beskriver vin) , der skråner ud i skarpt vinkel for G-spot stimulering. Der er en urethral dent, men det er lille og let at savne.

VixSkin Mustang Royale

Det er også en god standard størrelse dildo. Sammenlignet med andre dildoer i min samling er det helt sikkert i den mindre ende af spektret (min vagina har store øjne), men når jeg minder om de faktiske målinger, er det ikke et lille legetøj. På 6 inches af indsættelig længde og 1,5 inches bred, tror jeg, at denne dildos målinger passer til de fleste. Det er bestemt ikke for stort til nogen ny til penetrerende stimulering, men den er stadig stor nok til at give mærkbar intern stimulering. Size queens vil måske gerne se andre steder .

Lovehoney bærer dette legetøj i denne rosenrøde cremefarve. Mens jeg altid har foretrukket mine dildoer for at være brun eller mørkere, har denne farve helt sikkert vokset på mig. Basen er en sjov, levende lilla.

Takket være den flared base, er dette legetøj O-ring sele kompatibel og sikker til anal brug. Omkring legetøjet er akslen tættere på 2 inches i bredden, så jeg anbefaler en 2-tommers O-ring til din strap-on sele.

fasthed:

VixSkin Mustang Royale

For de af jer, der ikke ved, refererer VixSkin simpelthen til dual-density design skabt af Vixen Creations. VixSkin dildoer har en fast indre kerne omgivet af et ydre lag af blød, skarp silikone. Og jeg mener virkelig squishy. Hovedet (som ikke har en fast indre kerne) er dybest set en stor, bleg sukkerfri gummibær. Den rynket foresking er cushy. Jeg kan trække noget af huden fra den øvre skaft til siden af ​​skaftet. Det er bare alt så … plushy . Ligesom en pude. En pude til din vagina eller røv. En dildo pude.

Forvirrer dette dig? Slang sætningen hårdt som rock kan være sexet når det kommer til peniser, men ikke nødvendigvis når det kommer til silikone dildoer. For mig har meget hårde dildoer, der har en fin tekstur, lyst som en ostrist på mine vaginale vægge. Plus de slår min livmoderhals. Ikke sejt. Det er derfor, når det kommer til realistiske silikone dildoer, foretrækker jeg altid squishy. Og takket være den strammere indre kerne er kompromissen her ikke i fare for at fremkalde eller stimulere. Det kan stadig bøje, helt sikkert, men det holder perfekt, når du trykker.

Sadelbase:

The Vixen Mustang eksisterer allerede . Dette er Vixen Mustang Royale . I stedet for en flad base, den Royale har en “sadelbase”, som er designet til at øge stimuleringen for brugeren under strap-on play.

Dybest set er der to fremspring på hver side af basen. Den ene er flad-ish og bred, den anden spids og smal. Den første er beregnet til at tilføje klitoris sensation og den anden er beregnet til at retfærdiggøre din vaginal åbning. Selvom basen er lavet af fast silicone, er begge fremspring lavet af squishy blød silikone.

Jeg går ind i, hvordan sadlen basen udfører i Min erfaring nedenfor.

Materiale og pleje

Vixen Mustang Royale er lavet af 100% silikone, hvilket gør den helt giftfri, ikke-porøs og holdbar. Med passende pleje varer det hele livet (det er derfor producenten garanterer dit køb med en levetidsgaranti). Silikone kan steriliseres, hvilket betyder, at du kan bruge dette til både vaginal og anal anvendelse (og mellem partnere), der er givet, at du steriliserer mellem at skifte. For at sterilisere din Vixen Mustang Royale kan du koge det i 3 minutter. Til almindelig daglig rengøring, der ikke kræver sterilisering, vaskes jeg simpelthen med varmt vand og mild anti-bakteriel sæbe. Denne dildo kommer ikke med en opbevaringspose, så jeg gemmer min i en klar ziplock taske. Brug altid et vandbaseret smøremiddel med dette legetøj (og jeg foreslår en af ​​disse ).

Selve materialet er klæbrigt og mat. Det er ikke blankt, og hår og støv kommer helt op til overfladen. Af den grund vil du sikkert finde ud af, at du lige inden brug vil vaske det, dyser smøremiddel og derefter forsigtigt bære det, så det ikke berører * nogen * hårede overflader. Hvilket i min kattefyldte (okay, 2 katte) husstand er stort set overalt.

Forsendelse og emballage

Køb gennem Lovehoney er altid hurtig og diskret. Min ordre blev behandlet den 6. august, afsendt den 7. august og modtaget den 14. august. Jeg fik en almindelig brun boks uden omtale af “Lovehoney” hvor som helst. VixSkin kommer pakket i et klart plastrør.

Min erfaring med Vixen Mustang Royale

Da jeg først begyndte at gennemgå sexlegetøj, hørte jeg hustret hviskede om VixSkin-serien af ​​dildoer. Det er fantastisk , de sagde. Det er legendarisk. Og som jeg fortsatte med at finde ud af, vil alle gerne vide, hvordan andre dobbeltdensiteter sammenligner med VixSkin. Det er nok at sige, at VixSkin er en temmelig stor aftale i mit fællesskab af sexleksaker-bloggere, og jeg var desperat at få mine hænder på en.

Nå, kort sagt, Vixen Mustang Royale lever op til hype.

IMG_2170-VixSkin-Mustang-Royale

Der er en sjælden få dildoer, der klikker med mig med det samme. Dette er dem, som jeg ikke behøver at varme op til, som jeg straks stimulerer, at jeg vil gå fra 0 til 100 (i den “galde skæve skala”) med det samme. Dette er en af ​​de dildoer.

Fra gået blev jeg overrasket af hvordan godt alt føles. Det fremtrædende hoved, der ville smertefuldt få fat i min skambenet, havde det været en hård plastik, bare slags smelter og forme mod mine vægge.

Takket være den buede skaft og den hævede koronalkam, får jeg også en god G-spot stimulering. Er det en af ​​de dildoer, der straks zoner og holder din G-spot i lykkelig gidsler? Nej. Men det forsømmer heller ikke G-spot. Jeg har ikke G-spot orgasmer, men dette legetøj forstærker min klitoriske orgasmer et ton, idet jeg tager min klitoriske orgasmer fra Jamre til Skrige niveauer af intensitet.

Jeg kan ikke helt få den fulde krop af akslen ind, da denne dildo er bare en klemmer længere end min vagina, men det bløde pudehoved betyder, at selvom jeg støder på livmoderhalsen, er der ingen smerte. Dette er et simpelt punkt, men det er også utrolig vigtigt for mig. Det betyder, at jeg kan trykke meget hurtigt og kraftigt uden at bekymre sig om at såre mig selv, noget der gør denne dildo uundværlig for mig.

Det gør ikke ondt heller det slags materiale føles fantastisk, når det er glat med smøremiddel . Jeg dyser en let belægning lige før brug, og den holder glat og glat, hvilket selvfølgelig gør det godt for frenzied stød. Det bruger dog hurtigt smøremiddel, så hold din flaske tæt.

Måske på grund af squishiness afhenter jeg ikke fin tekstur fra overfladen af ​​dette legetøj. Med andre ord kan jeg ikke mærke venerne og sådan. Personligt foretrækker jeg dildoer på denne måde. Jeg kan dog føle den koronale højderyg; Jeg kan også hente en lille bump fra den rynket forhuden sektion.

Og der er selvfølgelig realitetsfaktoren. Jeg får glæde af at klemme mine kegler rundt om dildoens krop. Mine vaginale vægge er desværre ikke så taktile som mine fingre, så jeg kan ikke afhente den indre indre kerne, men det føles stadig dejligt at forstå og holde det. Dette, kære læsere, føles virkelig sexet.

VixSkin Mustang Royale

Så hvad med den nysgerrige sadlebase, så? Selv om min primære brug af denne dildo er som en standard dildo for mig selv, prøvede jeg det flere gange i en sele. Sadlen baserer sig generelt bedre end en standard flad base, men er ikke i sig selv væsentligt orgasmisk for mig. Naturligvis er vulvaser bygget forskelligt, så det kan kun have at gøre med mine egne personlige dimensioner, men høre mig ud.

Klitoralhornet (sadlerne har horn, okay) er helt sikkert den bedste del af basen, da den snaps rigtigt på plads mod min klitoris HVIS Jeg placerer selen, så dildoen er lidt lavere end den normalt er. Når jeg gør dette, kan klitorishornet komme i kontakt, og det føles dejligt og skævt og sensuelt og – tør jeg sige det – stimulerende. Jo mere jeg trykker og bevæger mig, desto mere squishes det imod og omkring min klitoris. Kan dette bringe min klitoris til orgasme? Nix. Men det føles godt, og det tilføjer jo noget til blandingen.

Det nederste / vaginale horn når faktisk ikke min vagina. Jeg håbede på, at spidsen af ​​den ende ville dyppe inde, men det kommer ikke engang tæt på mig. I stedet kurver bunden simpelthen behageligt omkring min vulva.

Baseret på dette tror jeg ikke, at sadlen basen kan betragtes som orgasmefremstillingsmateriale alene. For mig forvandler sadlen basen en normalt kedelig flad base til noget, der er behageligt og endog sanseligt, men ikke superstimulerende. Jeg er helt tilfreds med dette. Dette virker for mig. Og derfor tror jeg Mustang Royale er absolut noget at overveje, hvis du har tænkt dig at bruge denne dildo primært til strap-on play.

samlet set

Til sammen er Vixen Mustang Royale en keeper. Det er helt sikkert en af ​​mine favoritter, takket være det straks stimulerende design og følelse. VixSkin dual-density silikonen lever helt sikkert op til sit navn og giver mig en realisme, jeg kan ikke få fra de fleste dildoer. Hvad angår sadlen basen? Jeg finder det mildt stimulerende, men ikke orgasmisk. Men jeg nyder stadig sadlen basen, fordi den krammer min pubic mound, hvilket gør det sikkert mere behageligt end en flad base. For folk der ikke vil bruge dette i en sele, standard Vixen Mustang vil gøre. Men for brugere, der har tænkt sig at bruge denne dildo primært til strap-on play, tror jeg ikke du kan gå galt med opgradering til Mustang Royale .

For at købe Vixen Mustang Royale, her er nogle anbefalede butikker:

USALovehoney USA ( $ 139 USD og 1-årig ingen spørgsmålspørgsmål tilbagesendelsespolitik)
CanadaLovehoney Canada ($ 189 CAD og 1-årig ingen spørgsmål om tilbagesendelsespolitik)
UKLovehoney UK (£ 119 GBP og 1-årig ingen spørgsmål om tilbagesendelsespolitik)
AustraliaLovehoney AU ($ 189 AUD og 1 års returpolitik)
EULovehoney EU (€ 134 og 1-årig ingen spørgsmålspørgsmål tilbagekaldelsespolitik)

Bedøm Vixen Mustang Royale
Rating the Vixen Mustang Royale

Visuel appel (subjektiv)

9/10

Fordele

  • Stor intern stimulering
  • Realistisk føler fra dual-density
  • Sadelunderlag giver komfort og lidt stimulering
  • Kropssikre materialer

Ulemper

  • Folk der elsker masser af fine teksturerede følelser bør se andre steder
  • Sadelbasen er ikke orgasmisk


EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here