Forside Sex dukker og indlæg om dem Anmeldelse: LELO Sona Cruise – klitoris stimulator (vandtæ) Find billigste forhandler

Anmeldelse: LELO Sona Cruise – klitoris stimulator (vandtæ) Find billigste forhandler

186
0
lelo sona cruise

Hvis livet har lært mig, at det ikke er en destination for rejser, og det er bestemt ikke uden.

Jeg mener, du havde et personligt mål til et andet hurtigt – spore din vej til, hvor du ønsker? Det kan være en udfordring, og i stedet foretage ændringer.

Dette er helt sikkert en oplevelse, at mange mennesker blev beskrevet ved at spille seksuel absorberet eksempel finder jeg, at awesome og opdage stor succes for somegasgas straks, men den fornemmelse uden at forsøge – uden rejse de skaber – er den eneste kursus … foruroligende.

Så når jeg sætter en kasse med papir lancerede Lelo Sona Cruise og se produkter som legetøj sort, jeg testede (og, for at være fair, glad) ende min heartkick Ja, det er godt at se LELO fremragende indsats af sine egne i denne sag, men jeg ved næsten hvad jeg vil sige, og hvad faldet af stykket er det Muligt for mange.

Men, åh nej, det er ikke at spille seksuel slip støbning.

Lelo kastede bolden min vej ind.

Og jeg er helt vild med det.

Gå til Billigste Forhandler af LELO Sona Cruise

Lelo Sona Cruise – cruiser for vildt!

Cruise Lelo Sona (og for den sags skyld, Lelo Sona ny frigivet ny) er spillere, der har sex for glas klitoris, for eksempel at spille flere, og kan hjælpe nemt og bekvemt i hånden, igen, legetøj hver spiller arbejder på sonisk, ikke gennem trækket og vibrationer.

Shape bekendt føle sig anderledes.

For opdagelsen af nær Revel SOL, det bruger teknologi svarende til design ydeevne, men mere senere.

Spørg sonic hvad?

Holder det ved jordoverfladen (ikke ligesom Sona Cruise selv, som kan gå meget, meget dybe) bølger sonic bevæger sig op og ned hele tiden for at give mulighed for den form for sensation hamrende når den anvendes til kroppen. Dennefornemmelse thuddering hurtigt på de forskellige hurtige bud konsekvenser, som fremkalder følelsen dyb, når den anvendes til klitoris.

Den bedste måde jeg tror at beskrive det, er, at det føles som små ting hjemmesko hurtigt trække ned den øverste overflade. Kombinationen mellem flodbredderne og en moderne massage, du ser på TV.

 

Gå til Billigste Forhandler af LELO Sona Cruise

Alt dette lyder ganske alvorlige, men det føltes spændende og anderledes fra traditionel vibrationer overvågning og ventilation. Indtil nu SOL er sandsynligvis en leg at jeg så bruge sensation med slagstyrke, men formen af dencylindriske gør det besværligt utroligt ikke plads til interaktion af andre spillere.

Cruise Sona, derimod, er 9,9 x 8,8 x 5,6 cm på foranstaltning svarer til de dygtige spillere. Det gør ikke kun den celle nummer mirakel bruges til at spille på (eller partner) sammen med Cruise Sona, men også giver det en glas klitoris,oplevet en stærk og forskelligartet.

Dette legetøj dragt vidunderlige hånd.

Tilpasning, con af dette er, at hvis du ønsker at gennemgå et par af klitoris så er du nødt til at miste en vis afstand mellem dig og den korrekte brug, men samlet emballage cirkel selskab Sona Cruise til at evaluere en masse, Og jeg virkelig mener det.

Sex mit forhold til Cruise Sona er dyb, lang, spændende, at jeg nævnte i starten af artiklen. De gør mig squirm på den bedste måde. De sendte knogler af mig i kolonnen og jeg sammen for at danse selv og deres muskler jeg med G-Spothurtigt gøre spilleren er blevet knyttet til G-Spot hurtigt, skaber kurser, orgasme stærkere og mere Tilbage fra.

Med hensyn til at føle sig personligt til mig, jeg ønsker at trække sig ud og trække sig ud af afspilleren, når point eller orgasme hits og rytmisk slibe mod legetøj under brug, og det er her, de andre spillere sonic udløses i fortiden.

Fordi lyd sonic nødvendigt at starte ned og, når der trykkes, de har tendens til at stoppe, men Sona Cruise er navnet på teknologi “Fartpilot” af det. Det betyder, at trykket, når trykket mere og stærk følelse af Sona Cruise hensigtsmæssigt,hvilket betyder, at det sjældent stopper (læs aldrig i min erfaring), og lad dig, som navnet, pace din exit.

 

Gå til Billigste Forhandler af LELO Sona Cruise

Dette er godt og skidt.

Som jeg siger, jeg er en gal fornuftigt, når det ikke er konventionel om klitoris fornemmelse dengang, og jeg trækker op i tide. Men mens skrabning leger med legetøj jeg gør mindst lige så kraftig som jeg står tilpasning og teknologi i Sona Cruise betyder ikke, at Cruise Sona undertiden nævnt koncentrationer i gang, jeg ikke forventer eller kan jeg Bare ikke kan beskæftige sig med. På dette tidspunkt jeg nødt til at trække ud og forlade Sona Cruisetilpasningsforanstaltninger, som kan være irriterende, når det sker.

Dette er ‘Bubble.Pop.Electric’. Den reklame legetøj sex (og jeg elsker det).

Men alt, men jeg finder nyttige funktioner, og det fungerer godt samlet.

Konfiguration, til Sona Cruise 8 forskellige steder og formater spille rundt, selvom jeg kan lide den tilsvarende formular. Disse indstillinger styres af knapper på tastaturet 3 og jeg har ikke (eller tvinge nogen tilfældighed).

Cruise Sona taske og leveres med et genopladeligt USB-lagring, brændstof og garanteret. Det er perfekt vand, hvilket gør det lettere at rengøre, og er hovedsageligt lavet af silikone beskyttelse ABS plast glat. Jeg ser dette som en god ting,men det er for det meste opfattes som en luksus, ser det ud til, er en af de en eller flere, de fleste på den signatur linje af Lelo.

Fordi spillerne er silikone, er det ikke porøst, hypoallergen, phthalat fri, og helt organ sikker. Dette gør det reelle følelser at rengøre og betyde, med omhu og passende opfølgning nu, det kan tjene dig godt i mange år. Og hvis din oplevelse er som mit, vil det.

 

Gå til Billigste Forhandler af LELO Sona Cruise

Endelig ideen

Fartpilot karakter og styrke dette legetøj er nok det vigtigste punkt i det, men ud over dette, kan jeg ikke ondt Cruise Sona. Faktisk min placering og orgasmer sin utrolig høj, og jeg er taknemmelig for at se legetøj sonic er utrolig nem at bruge og komfortabel, når de placeres på kroppen.

Føl Sonic er hårdt, og det er svært at sige, hvis du vil have dem eller ej, før du prøver det selv, men jeg tror, de forsøger og Sona Cruise stemme lyder bedst. Marked til dato. Jeg kan varmt anbefale det.

 

Gå til Billigste Forhandler af LELO Sona Cruise

Anbefalet:

Folk der synes thumpy og stimulere klitoris stimulation.

Folk, der ofte føler sig ignoreret.

Folk ofte ønsker at Sonic og legetøj ergonomisk.

Ikke anbefales:

Folk kan ikke lide nye følelser.

Folk kan ikke lide maskine selskab.

Folk kan ikke lide kontrol indstillinger automatisk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here