Forside Sexlegetøjs anmeldelser Anmeldelse: Bad Dragon Anthro Dragon

Anmeldelse: Bad Dragon Anthro Dragon

72
0

En gennemgang af Bad Dragon’s Anthro Dragon: Eller den vanedannende humane dragon one.

Det antropomorfe design gør dette godt til nogen, der ønsker en menneskelig dildo med en smag af fantasi.

Om butikken | Emballage | Fysiske detaljer | Min erfaring | samlet set

Om Bad Dragon

Da jeg først snuble over Bad Dragon, havde jeg ingen anelse om, at sådanne kreative og fantastiske legetøj eksisterede. Bad Dragon blev grundlagt i 2008 og har arbejdet for at udvide indkøbs muligheder for købere interesseret i fantasy-tema legetøj. Købere har en masse tilpasningskontrol over slutproduktet, noget der virkelig sætter Bad Dragon fra hinanden. Det var en fornøjelse at kommunikere med Bad Dragon, og jeg modtog venlig professionalisme hvert eneste skridt.

Forsendelse og emballage

Min ordre blev placeret den 9. januar og blev afsendt fra deres Arizona base den 20. januar. Mens jeg ville overveje en 11-dages strækning længe efter et præfabrikat legetøj, var dette kortere end jeg havde forventet for et specialfremstillet legetøj. Når det var sendt ud, modtog jeg legetøjet meget hurtigt. Bemærk, at jeg bor i Canada, så jeg forventede, at international fragt skulle tage mindst en uge, men den blev leveret kun tre dage senere den 23. januar. Den blev leveret i en simpel brun kasse, og den internationale toldpakke indikerer diskret indholdet som “silikone skulptur.” Inden i kassen blev legetøjet begravet under lilla tissuepapir og pakning af jordnødder, og det var indkapslet af en plastikpose: den ene side af posen er klar til at sprænge igennem og den anden side har firmaets logo.

Fysiske detaljer

Bad Dragon er Anthro Dragon er meget glædeligt for øjet. Den buede skaft er forsynet med en puffy ball base, hvilket betyder at dette legetøj er sikkert til anal brug, men kan ikke være kompatibel med alle seler. Horisontale linjer omgiver akslen og kuglerne, hvilket giver tekstur til den ellers glatte overflade. Hovedet er et interessant stykke arbejde; en bølgende forhuden ombrydes rundt om en tykk koronalkam, hvilket giver akslen et bestemt spring i omkredsen.

Da jeg først holdt Anthro Dragon i mine hænder, var jeg forbløffet over, at dette er hvad der tæller som en størrelse Small. Med en akselomkreds på 5 tommer og en indsættelig længde på 5 tommer er ‘Small’ Anthro Dragon det, jeg kunne trygt kalde en gennemsnitlig dildo. For mig er denne størrelse perfekt. Det får mig ikke til at føle mig meget fyldt, men det er meget behageligt og nemt imødekommet. For brugere, der ønsker en større dildo, går størrelsen på denne model op, med den største størrelse med en brugbar længde på en kæmpestor 9 inches.

En af de pæne ting om at handle på Bad Dragon er, at det er en interaktiv oplevelse. Legetøj er fuldt tilpassede. Når du handler til Anthro Dragon, vælger du ikke bare størrelse, men du kan også vælge fasthed, farve og uanset om du vil have en krumtubehæftning. Nogle af deres andre produkter omfatter muligheder for sugekop og dobbeltfasthed.

Når jeg tilpassede min dildo, ønskede jeg at have farverne på en solnedgang. Jeg valgte farvegradienten og valgte to farver (den gule og den pink-røde) og håbede på det bedste. Til min glæde viste det sig meget tæt på det, jeg forestillede mig. Farverne er mere levende end forventet, og jeg elsker den overordnede effekt.

Jeg valgte også medium fasthed (5). Da jeg først følte min Anthro Dragon, tænkte jeg, “det er ingen måde, det er silikone …” På medium er dette den blødeste 100% silikone, jeg nogensinde har oplevet. Den letrevne aksel kan flades til omkring halvdelen af ​​dens omkreds, når den klemmes, og den kan bøje i halvdelen i alle retninger. Den fladderlige boldbase kan klæbes for at passe ind i min knytnæve. Silikonen er let klæbrig til berøring, så vær forberedt på at skylle dyrehår eller støv før brug. Det er også helt lugtfri og smagløst, et kendetegn for ekstraordinære silicone .

Så hvis du vil have din dildo ligne min, er disse de specifikke tilpasningsmuligheder, jeg valgte:

 • Størrelse: Små
 • Medium fasthed
 • Ingen cumtube
 • Farve: Custom fade (farve nr. 1: FFFA66; farve nr. 2: F53636)

Min erfaring

Jeg kan nemt rumme hele akslen op til boldens bund. Hver gang jeg har prøvet denne dildo, har jeg været meget opvarmet før jeg indsætter den. Alligevel, hver gang jeg helt sikkert føler den ekstra omkreds omkring koronalkanten, så foreslår jeg at gå langsomt først. Første gang jeg brugte det, tilføjede jeg noget ekstra smøremiddel, men jeg indså, at denne dildos tekstur ikke har nogen træk, og den bruger ikke smøremiddel, som nogle silikonefterførelser gør. Som følge heraf kan jeg holde mine flasker lube pakket væk, mens du leger med dette legetøj: tingene bliver glatte og smurt, hvilket er en rigtig godbid.

Min krop elsker denne dildo. Alvorligt er denne virkelig rigtig flot.

Hidtil føles det behageligt i enhver position, men jeg går nødt, når kuglerne peger mod min skamben. Min yndlingsbrug til dette legetøj er hurtige og dybe presser med kuglerne, der vender mod min klitoris. Hvis du ser tæt på akselens underside, kan du se, at der er en let hævet del mod bunden. Det segment rammer min g-spot med hvert tryk og til trods for at det er en lille bump, formår det at stimulere min g-spot nok til at sende mig til en af ​​disse frenzy-thrusting modes. Dette overraskede mig: den hævede sektion er næppe synlig, men det er tilsyneladende tyk nok til min kræsne g-spot. Koblet med kuglerne, der rammer min klitoris på hver stød, kan jeg ikke rigtig nok få nok. Heldigvis er denne dildo meget lys, så hurtige tryk er let på håndledene.

Når jeg er i brug, er jeg imponeret over, hvor livagtige Anthro Dragon føles. Bad Dragon kan ødelægge de fleste silicone legetøj til mig; det føles ikke som en hunk af hård plastik. I stedet gør det i sin bløde, knuste natur, at den føler sig polstret inde i mig, så jeg kan trykke hurtigt uden at bekymre mig om det, der blærer mig.

samlet set

Jeg håbede, at min krop ville lide Anthro Dragon, men jeg forventede ikke at blive en af ​​mine foretrukne dildoer. Jeg elsker hvordan designet er for det meste menneske med et strejf af fantasi. Jeg elsker, at jeg fik at udvælge farverne og at farverne viste sig så godt. Jeg elsker den polstrede bløde silikone. Mit eneste ønske er, at det havde en sugekop indstilling, der er tilgængelig for mange af Bad Dragon legetøj, men ikke for denne.

Hvis du leder efter en dildo, der har spor af fantasi, mens du stadig bevarer kendte menneskelige træk, ser du alvorligt på denne. Anthro Dragon går i min Favoriter bunke.

At købe Anthro Dragon , hoved på over til Bad Dragon .

Bedømmelse Bad Dragon’s Anthro Dragon
Rating Bad Dragon's Anthro Dragon

Fordele

 • Ekstraordinær silikone (blød)
 • Design er en god blanding af både menneskelige og fantasifulde egenskaber
 • Kan tilpasses
 • Hits g-spot

Ulemper

 • Ingen sugekop indstilling
 • Støvmagnet når det er tørt
 • Ikke anvendelig med alle seler på grund af boldebase


EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here