Forside Sexlegetøjs anmeldelser Anmeldelse: Womanizer Pro40

Anmeldelse: Womanizer Pro40

219
0

Womanizer Pro40

Den ugyldige, som jeg elsker.

Fysiske detaljer | Materiale og pleje | Emballage | Min erfaring | samlet set

Fysiske detaljer

Det Womanizer Pro40 er den seneste Womanizer model, et sugebaseret sexlegetøj til din klitoris. Yup, sugning. Som i, berøringsfri stimulering til din klitoris, som er bare guddommelig som det lyder.

Det lyder velkendt, ikke? For en lille stund siden gennemgik jeg Satisfyer Pro 2 , hvilket gør det samme. Fra hvad jeg forstår, var Womanizer den oprindelige innovatør, men deres produkter var skrigende og utrolig dyrt. Satisfyer kom sammen og (mere eller mindre) duplicerede ideen og producerede en billigere og (noget) mindre grim produkt , som hurtigt blev populær.

Men Womanizer har slået tilbage igen og udviklet dette Pro40 model, hvilket er meget billigere end deres tidligere versioner .

Og jeg elsker det.

Womanizer Pro40

Selvom jeg ikke har prøvet tidligere Womanizer versioner, er Womanizer Pro40 virker som en tiltrængt opgradering fra sine forgængere. Det er billigere, og det er nu fuldt vandtæt, begge lige vigtige. Det er også slank og renere – tidligere versioner blev dækket af ting som falske diamanter og dyre print designs . Navnet (desværre) sidder fast: hvorfor dette firma troede at bruge et ord, der definerer en person, der ikke respekterer kvinder … .totalt ud over mig.

Men prøv at glemme navnet. Så hvordan virker dette? Når du lægger den bløde, hvide, silikone kop over din klitoris og drej den Womanizer Pro40 på, et vakuum er skabt. Din klitoris ligger i koppen, uberørt, men stimuleres af en sugning, en berøringsfri træk. Jo mere lufttæt dette vakuum er, desto mere intens stimulationen, hvorfor det gør sådan et fremragende legetøj til min boblebad & vinnat.

Med andre ord: dette er palmeformet cunnilingus.

Selvfølgelig er det lidt mere fancy / involveret end bare at sætte det på din klitoris og trykke på ON-knappen – hvis du ønsker det. Der er to “kopper” til varierende klitoris størrelse – en temmelig smal (afbildet) og en betydeligt større. Der er 8 stimuleringsformer, der hver især bliver mere intense end de sidste. Der er også et super handy varmt oransje glødende lys, når du tænder det, hvilket tilsyneladende gør mig super glad – det gør hele mit badekar glød en blød stearinlys orange.

For dem med mobilitetsproblemer eller arthritis, vil du være glad for at høre, at Womanizer Pro40 er let og let at holde. Selv under vandet håndterer silikone og ABS plast håndtag godt i min håndflade.

Jeg diskuterer generelt støj i dette afsnit, men se “Min erfaring” nedenfor for min diskussion om dette.

Er det lille af mig at klage over farverne? Det Womanizer Pro40 Leveres kun i to farver: sølv og purpurrosa. Jeg er taknemmelig for sølv, men det gør hele ting lidt farveløs. Og purpurrosa … Jeg kan ikke rigtig stå fast. Det ville være dejligt, hvis Womanizer kunne have en dyb blå eller rød en af ​​disse dage …

Materiale og pleje

Det Womanizer Pro40 er helt livsfarlig – den del der kommer i kontakt med din klitoris er lavet af 100% silikone, hvilket gør den ikke porøs, giftfri og vandtæt. Resten af ​​kroppen er lavet af ABS plast og silikone, og dette produkt kan sikkert neddykkes i vand (givet at du ikke oplader det på det tidspunkt).

En ting jeg må sige er at der er en for stor mængde sømme på dette legetøj. Dette gør oprydning lidt mere vanskelig. I fremtiden vil jeg gerne se Womanizer komme ud med en mere strømlinet (med mindre sømme) version af dette legetøj.

For at rengøre grundigt skal du fjerne silikonehovedet for at udsætte “trykkammeret” (lyder futuristisk) og dyppe trykkammeret i en kop kogt vand. Tænd derefter enheden og kør den i et minut. Hvis du vil rengøre silikonehætten, skal du koge den i kogende vand i 10 minutter eller bruge en sex legetøjsrenser ( som denne ).

Fordi hovedet er lavet af silikone, anbefaler jeg at du kun bruger et godt vandbaseret smøremiddel, som denne .

Dette legetøj er genopladeligt (woo!). Det kræver cirka 2 timers opladning, for at dets interne batteri er fuldt. Jeg har også bemærket, at den holder op med at betale rigtig godt, når den ikke er i brug. Batteriet ser ikke ud til at blive drænet, når det ikke er i brug, hvilket betyder at du ikke behøver at bekymre dig om genopladning af den inden planlagt brug.

Emballage

Det Womanizer Pro40 pakkes rent i en nøgenhedfri kasse. Inden i kassen får du Womanizer, en instruktionsmanual, to silikonehoveder (standard og stor), et USB-opladerkabel og en vægadapter. Der er desværre ingen lommerør.

Min erfaring med Womanizer Pro40 (og hvordan den sammenligner med Satisfyer Pro 2)

Min erfaring med Womanizer Pro40 var meget i lyset af min anmeldelse af Satisfyer Pro 2. To produkter, der sigter mod at give berøringsfri stimulation: Naturligvis ville jeg henvende mig til denne anmeldelse som en sammenligning.

Så hvilket er bedre? Det Satisfyer Pro 2 ($ 59) (se min tidligere anmeldelse ) eller den Womanizer Pro40 ($ 129) ?

Womanizer Pro40

Mellem de to af disse, den Womanizer Pro40 vinder mig over, hænder ned.

Womanizer Pro40 er mere diskret. Dermed mener jeg, at det er meget roligere end bronzen Satisfyer Pro 2 . Når jeg tænder på Womanizer Pro40 , det udsender en blød, katlignende purr. Det øges i lydniveauet, da jeg bevæger intensiteterne op, men det er aldrig latterligt højt. Det bliver også super stille så snart det er presset op imod mig. Det betyder, at jeg kan tænde den og placere den samtidig med at den er relativt stille. På den anden side er Satisfyer Pro 2 forholdsvis støjende. Det er relativt højt på øjeblikkelig opstart, selvom det helt sikkert bliver stille, når det endelig er på plads og presset over klitoris. Men hvis jeg har brug for at flytte eller ændre stilling, betyder bruddet den kontakt, at Satisfyer pludselig begynder at blive højt igen – det er forstørret under vand.

Womanizer Pro40 giver dig flere muligheder. Det andet siliconehoved, den store, er super praktisk. Jeg har ikke en stor klitoris (det er temmelig miserably puny, faktisk), men jeg elsker stadig den store silikone kop. Når jeg bruger det, oplever min klitoris og den omgivende hud sugeeffekten. Jeg har fundet dette til at være betydeligt mere behageligt end bare at bruge det smalle hoved (eller ved hjælp af Satisfyer Pro 2s enkelthovedtilknytning). Jeg elsker denne alsidighed.

Womanizer Pro40 er mere intens. Når det kommer til en side-by-side sammenligning, har jeg fundet ud af, at Womanizer Pro40 har mere intense sugekapaciteter end Satisfyer Pro 2 . Dens “lufttryk” teknologi er stærkere. Når det er sagt, er Satisfyer Pro 2 stadig freaking pleasurable – det kan få mig til at orgasme inden for 60 sekunder, og jeg var ret begejstret over det igen, da jeg gennemgik det. Men Womanizer Pro40 får mig der endnu hurtigere. I praksis kan jeg ikke engang bruge Womanizer Pro40’s topfart – det er simpelthen for magtfuldt. Jeg er nødt til at holde fast i 5. eller 6. hastighed, og jeg tror, ​​at folk, der kræver et fyldigere interval, vil være lykkeligere med evnen til at gå til sådanne styrker. Det har stadig de lave hastigheder for mennesker med følsomme klitoris, men har ekstra oomph i de højere hastigheder for resten. Selvom Satisfyer Pro 2 stadig er meget behageligt, kan jeg ikke andet end hjælpe med at hente det stærkere legetøj i stedet.

Womanizer Pro40

Orgasmer med Womanizer Pro40 er også mere eller mindre uendelige. Der er intet midlertidigt tab af fornemmelse, som kan forekomme efter flere orgasmer ved hjælp af min hånd (eller billige vibratorer). Fordi klitoris aldrig en gang er fysisk berørt, synes det at være i stand til at fortsætte med at have vedvarende orgasmer. Med andre ord har min klitoris bedre udholdenhed, og jeg kan fortsætte med at have 4 eller 5 orgasmer, i stedet for min sædvanlige 1 eller 2.

samlet set

Jeg elsker min Womanizer Pro40 , og det har sikret sig et sted som et af mine yndlingslegetøj.

Jeg foretrækker det over Satisfyer Pro40, og jeg tror, ​​at den ekstra prisforskel er værd, fordi du får et mere støjsvage, stærkere og mere alsidigt produkt.

For at købe Womanizer Pro40, hoved på over til Peepshow Legetøj . Til 10% rabat hele dit køb , brug kupon kode RUBY. Men for 15% OFF kun Womanizer PRO40, brug koden RUBYPRO40

Womanizer Pro40$ 129

Womanizer Pro40

Fordele

  • Stærk
  • Rolige
  • Elsk det ekstra hoved vedhæftet fil

Ulemper

  • Begrænsede farveindstillinger
  • Inkluderer ikke en opbevaringspose
  • Design kunne have mindre sømme


EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here