Forside Sexlegetøjs anmeldelser Anmeldelse: Bad Dragon Bullet Vibrator

Anmeldelse: Bad Dragon Bullet Vibrator

279
0

En gennemgang af Bad Dragon Bullet Vibrator: Eller den billige en min klitoris kan lide

Emballage | Fysiske detaljer | Min erfaring | samlet set

Forsendelse og emballage:

Min ordre blev placeret den 2. februar og blev afsendt fra deres Arizona base den 5. februar. Kassen ankom til min dør den 9. februar th . Den blev leveret i en simpel brun kasse. Inden i boksen blev legetøjet begravet under lilla tissuepapir og pakning af jordnødder. Den Bad Dragon Bullet Vibrator kom i en simpel klar plastpose. De tre AAA batterier, der var påkrævet, var ikke inkluderet, så sørg for at have nogle klar.

Fysiske detaljer:

Dette legetøj ser meget bedre ud end mange $ 15 legetøj jeg har stødt på.

The Bad Dragon Bullet Vibrator følger et klassisk udseende. Fjernbetjeningen, der drives af tre AAA-batterier, har en strømlinet udseende, temmelig lang og smal og enkel i design. Bad Dragon-logoet vises på den varme matte sorte fjernbetjening. Der er to kontakter: Til / Fra og Mode. Tilstandene Off, Low, Medium og High efterfølges af fire pulsationsmønstre.

Selve kuglen er lille og tynd, fastgjort til fjernbetjeningen med en lang ledning. Kuglen og ledningen er fastgjort til hinanden, men de kan frakobles fra hoved fjernbetjeningen til rengøring. Jeg vasker min kugle og ledningen med sæbe og varmt vand. Kuglen er vandtæt, men jeg ville ikke få fjernbetjeningen selv våd. Vibe og kugle afgiver ikke en duft, men tråden (dækket af plastbelægning) har en metallisk duft, så vask tråden før første brug. Jeg foreslår også, at du vasker kuglen før og efter hver brug.

Vibe og kugle er glat at røre ved. Jeg var ikke sikker på, hvad de blev lavet af, så jeg mailede Bad Dragon og fandt ud af at de er lavet af ABS plast med en PU belægning.

For blot $ 15 giver denne kugle vibe dig moderat stærke vibrationer. Jeg vil forklare dette mere nedenfor, men det er nok at sige, jeg var overrasket. Er det så stærkt og rumbly som nogle af mine $ 100 vibes? Nej. Men er det stærkere end nogle af mine $ 50 vibes? Ja.

Støjniveauet er medium. Det er heller ikke hvisken stille eller forfærdeligt højt. Jo hurtigere mode, jo højere er stemningen. Det kan ikke høres gennem vægge og lyden er temmelig dæmpet under tæpper. Når det er sagt, ville jeg ikke have det til at gå ud i et stille rum fuld af mennesker, så hvis du skal rejse med det, skal du sørge for at tage stikket ud af fjernbetjeningen, så selvom det ved et uheld bliver tændt , intet vibrerer.

Min erfaring

Dette er min første stemning af denne type. Jeg har haft kuglevibratorer før, men ikke dem, der er batteridrevet eller forbundet til en fjernbetjening. For at være ærlig, forventede jeg ikke meget. Når jeg køber vibratorer, er de generelt i området $ 50- $ 150, så jeg havde ingen idé om, hvilken slags kvalitet $ 15 kunne give mig.

Til min (behagelige) overraskelse er vibrationerne moderat stærke og ikke overdrevent buzzy. Jeg forventede ikke så stærke vibrationer. Mens jeg ikke ville sige, at vibrationerne er dybe og rumbly, er vibrationerne ikke begrænset til overflade, hvilket er fantastisk. Så hvad angår buzziness / rumbliness, vil jeg sige, at denne kugle falder et sted i midten.

Jeg er imponeret over dette for klitorisbrug. Første gang jeg brugte det, kom jeg to gange ret hurtigt. Fordi det er smalt, giver det mig mulighed for at pege på stimulering, og jeg kan lægge meget pres på. Hvis du ved, at din klitoris ikke kan klare buzzy vibrationer, vil jeg fortælle dig, at min klitoris ofte bliver følelsesløs inden for få minutter med brug af overdreven buzzy vibrationer, men er ikke sket med denne vibe.

Første gang jeg brugte det, havde jeg ikke taget mine bukser af, og kuglen blev meget varm at røre ved. Jeg var bekymret over det overophedning og brændende en sikring, så jeg afkølet det med koldt vand, før jeg fortsatte. Af denne grund foreslår jeg ikke at bruge den under lag af tøj. Kort sagt: få nøgne først.

Bad Dragon Bullet Vibrator

Vaginalt gør det ikke meget for mig, fordi jeg har brug for noget med omkreds. Jeg fandt også, at mine mure følte irriteret efter første gang, jeg brugte det vaginalt. Min vagina har altid været berygtede (i kredsen af ​​mig selv og jeg) for at blive irriteret af ikke-silikone produkter, hvorfor jeg plejer at undgå indsættelige genstande, der ikke er silikone, rustfrit stål, glas eller glaseret træ . Alligevel fungerer det godt på min klitoris, så det vil være min primære brug for det. Hvis du ved, at du er følsom over for ikke-silikone produkter, foreslår jeg at du sætter et kondom på det.

At være en kuglevibrator, bør dette legetøj være i stand til at blive indsat i dildoer, der har hul til at rumme kugler. Kuglen er lige under 1,50 cm bred, så sørg for at kontrollere mod hulstørrelsen af ​​enhver dildo, du overvejer at bruge dette med. Desværre har jeg ikke en dildo, der kan imødekomme en kugle vibe, så jeg kan ikke tale med hvor godt vibrationerne bærer over dildoen, men det afhænger selvfølgelig af materialets længde og tykkelse af din dildo. Når du sætter din kugle ind i en dildo, skal du sørge for at bruge noget smøremiddel, ellers kan det være meget svært at få kuglen ud, og den bør ikke trækkes ud med kraft.

Jeg anbefaler ikke at bruge dette anally. Det er meget lettere at miste små genstande i din anus, end det er din vagina. Ledninger på disse typer legetøj er ikke beregnet til at blive trukket, og hvis der er et enkelt sted, ville jeg tro, at noget legetøj af denne type skulle mislykkes, det ville være ledningen. Så jeg tror, ​​at denne kuglevibe er bedst til klitorisbrug, lavvaginal penetration eller i dildoer.

samlet set

Det Bad Dragon Bullet Vibrator er meget bedre end forventet for prisen. For mig giver denne vibe ret på klitoris orgasmer ret nemt, noget som nogle af mine betydeligt dyrere vibes ikke kan gøre. Hvis du allerede tjekker med et køb fra Bad Dragon, overvej at tilføje denne til vognen. Til prisen er det en god stemning.

At købe Bad Dragon Bullet Vibrator , hoved på over til Bad Dragon .

Bedøm den Bad Dragon Bullet Vibrator
Rating the Bad Dragon Bullet Vibrator

Fordele

  • Moderat stærke vibrationer
  • Billig
  • Forskellige hastigheder / tilstande
  • Pin stimulering

Ulemper

  • Fjernbetjening er ikke vandtæt
  • Ikke genopladeligt


EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here