Forside Sexlegetøjs anmeldelser Anmeldelse: Bad Dragon Cum Lube

Anmeldelse: Bad Dragon Cum Lube

703
0

En gennemgang af Bad Dragon’s Cum Lube: Eller den, der er “semenilar” til den virkelige ting

IMG_8353

Et sjovt og rodet smøremiddel.

Fysiske detaljer

Bad Dragon Cum Lube er et vandbaseret smøremiddel, der er designet til at virke som ægte sæd. Emballeret i 250 ml flasker kommer Cum Lube i to sorter: hvid og klar . At være vandbaseret kan Cum Lube sikkert bruges med enhver form for materiale, herunder silikone.

IMG_8360

Bad Dragon Cum Lube modelleret på min Bad Dragon Anthro Dragon

Ting jeg kan lide om Cum Lube:

Udseende: Cum Lube ser virkelig ud som sæd. Jeg kæmpede for at finde bemærkelsesværdig forskel mellem de to, som jeg tager for at være et tegn på en god formel. Det er mest hvidt, men bliver tydeligere, da det bliver tyndere.

Konsistens: Det er også meget løbende. Hvis du klemmer en dråbe på en overflade med en nedadgående hældning, vil dråben hurtigt begynde at rejse ned, hvilket giver meget lille tegn på ethvert spor.

Funktionel: Sammenlignet med andre smøremidler, jeg har prøvet, er Cum Lube i sig selv en stor funktionel smøremiddel. Den klæber (med bemærkelsesværdige glans) til overfladerne, den rører ved, og det er ikke let svækket af vand eller sæbe. Hvis dine hænder er dækket af Cum Lube, vil det tage et øjeblik eller så med kraftig vask med sæbe og vand at være fri. Dette skyldes, at det er meget glat, glatere end nogen anden smøre, jeg har prøvet så langt. Det betyder selvfølgelig, at for sex (eller sexlegetøj) er Cum Lube funktionel: holder tingene smurt og varer lang tid.

Parabenfri: Parabener freak mig ud. For de af jer, der ikke har hørt om disse, er en paraben en slags konserveringsmiddel, der anvendes i mange kosmetiske og farmaceutiske produkter, fordi de er billige, de er antibakterielle, og de har fungicide egenskaber. Der er parabener i næsten alle sminkeprodukter, som du vil bruge, medmindre produktet specifikt angiver “Paraben-fri.” Parabener freaker mig ud, fordi de findes i koncentration i brystkræftvæv. Med andre ord vil jeg virkelig ikke have parabener i min vagina. Men Cum Lube er parabenfri! Puha!

Duft : Jeg kan ikke helt placere min finger på, hvad Cum Lube lugter. Maling? PVA lim? Uanset hvad det er, er det meget mildt. Nogle lubes jeg har prøvet har en meget stærk industriel duft. Cum Lube har helt sikkert en duft, men det er vagt og næsten unnoticeable, medmindre din næse er en tomme væk fra flasken. Når det er sagt, smager det ikke godt, så husk det.

Sjov / Hella Sexy: Jeg kan ikke hjælpe det. Denne ting er sexet i aktion. Det lader mig se mere ‘sæd’ på en gang end det er menneskeligt muligt. Det lader mig se sæd drizzled over sexede dildoer på en måde som jeg som en kvinde ikke ellers kan reproducere. Visuelt er dette virkelig spændende, og jeg begynder at sparke mig selv for ikke at vælge en cumtube funktion til mine Bad Dragon dildoer. Det føles som om jeg har fået en tryllestav, der øjeblikkeligt skaber sæd ud af tynd luft. Jeg kan, hvis jeg ønsker det, en rulle rundt i en sædpølse! Jeg ville købe Cum Lube alene til denne funktion, selvom den ikke blev fordoblet som smøremiddel.

Det, jeg ikke kan lide om Cum Lube:

Det er rodet: Jeg har et kærlighed / had-forhold med stringiness-funktionen hos Cum Lube. For at et smøremiddel skal kunne ligne ægte sæd, skal det helt sikkert være lidt snoet. Så det er godt, at Cum Lube er snoet. Men Cum Lube er strengere end sæd, og det kan være for streng for mig. Hvis du får selv den mindste smule smøre på din finger og trækker fingeren væk, bliver du fastgjort med en tynd, netlignende snørebånd, indtil vinden eller den kraftige håndflapping får webbystrengen til at flyde væk. Hvis din hånd er dækket i smørefjernen, trækker fingrene fra hinanden, vil det resultere i, at der bliver bånd mellem fingrene, hvilket bliver til tynde strenge.

Med andre ord bliver ting rodet hurtigt. Mens ikke-stringente smøremidler forbliver relativt indeholdt i det område, du har placeret det (udover at dryppe nedad), vil Cum Lube sprede sig i alle retninger afhængigt af, hvad det kommer i kontakt med. For mange mennesker vil det nok gøre Cum Lube rigtig sjovt, og det kan endda være deres yndlingsfunktion. Men for pæne freaks som mig, hvis første instinkt er at indeholde noget rod, distraherer det mig fra det, jeg forsøger at fokusere på.

samlet set

Til sammen kan jeg godt lide Bad Dragon’s Cum Lube. Jeg kan godt lide at det giver noget unikt og forskelligt fra de andre smøremidler, jeg har prøvet hidtil: endeløs øjeblikkelig sædkapacitet! (indtil flasken løber ud, det vil sige, så jeg vil foreslå at købe i par). Fordi den er glat og stikker til overflader, er den også en bekvemt langvarig og behagelig smøre.

At købe Cum Lube , hoved på over til Bad Dragon .

Fordele

  • Det ligner den rigtige ting
  • Lang varig
  • Ikke stærkt duftende
  • Ingen parabener
  • Vandbaseret

Ulemper

  • For streng for mig (Men du kan godt lide dette om det!)

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here