Forside Sexlegetøjs anmeldelser Anmeldelse: Bad Dragon Flint The Uncut Studded Dragon

Anmeldelse: Bad Dragon Flint The Uncut Studded Dragon

2285
0

Bad Dragon Flint the Uncut Studded Dragon

Denne dildo ser episk ud. Jeg ved ikke, hvordan jeg skal sige det.

Om | Fysiske detaljer | Tilpasningsindstillinger | Forsendelse | Materiale og pleje | Erfaring | samlet set

Fysiske detaljer

Flint er en eyeful. Der er lige så meget at se på her, så meget at røre og så meget at føle. Det er en tekstur-junkie drøm.

Visuelt er min favoritfunktion i Flints design hovedet. Hovedet har en dyb urethral dip, ja, men det der virkelig gør Flint special er dets intakte forhuden. Dildoer med uomskårne forhuden er yderst sjældne, og det er sjældent at finde en lavet i silikone. Forhuden er smukt færdig, og jeg håber at se flere foreskin-intakte dildoer, der går ind i fremtiden.

Hvis forhuden ikke er nok for dig, er akslen plettet med studs. Løbende langs akslen og undersiden af ​​hovedet er disse små halvkugler iøjnefaldende. Og så er der akslen. Axlen er det der virkelig gør dette til en fantasy-tema drage dildo. Overdækket i plader ser akslen pansret og robust ud. De når helt ned til begyndelsen af ​​boldene og tjener fantastisk tekstur. Basen er lige så interessant at se på. Basen har muskuløse folder af hud, der sænker nedad for at møde ballerne, som er store, symmetriske og perky.

Samlet set er Flint helt sikkert en kugleagtig dildo. I alle de størrelsesvalg, du vælger, er omkredsen af ​​akslen længere end dens indstillelige længde, hvilket gør Flint til at se stout og robust. Og mens nogle skarpe dildoer virker fladt (er bredere end de er høje), er Flints aksel så bred som den er høj.

Tilpasningsindstillinger

Farve: Det er sjovt at lege med at tilpasse dine dildos farver. Der er bare så mange muligheder. Hver Bad Dragon-legetøj giver dig mulighed for at legetøjs-eksklusive farver, og så er der normalt et dusin eller så standardfarveindstillinger ud over dette. Hvis du vil tage yderligere ting, kan du faktisk vælge farven (ved hjælp af hex farvekoder) for et marmoreret udseende, et farvefadeudseende eller en enkelt farve. Jeg bad om, at min Flint skulle få en brugerdefineret farvefade af to farver. Den bruger den samme kødfulde brunfarve som Flint Natural Standard’s hoved. Denne farve falder gradvist ind i en fantastisk dyb burgund, som jeg valgte.

Størrelse: Jeg bad om, at min Flint skal laves i størrelse “Small”. Som alle Bad Dragon-produkter er “lille” sjældent lille sammenlignet med dildoer fra andre virksomheder. For eksempel har min lille Flint 5,25 tommer indsættelig længde og en mid-akseldiameter på 2,30 tommer. Jeg betragter alt med en akseldiameter på over 1,75 tommer for at være stor, så dette legetøj er virkelig deroppe. Hvis denne diameter lyder for stor til dig, kan du prøve “mini” størrelse, men hvis du er op til en udfordring, kan du gå hele vejen op til Extra Large’s episke diameter på 4,50 inches.

fasthed: Flint kommer i varierende grad af fasthed: Soft, Medium og Firm. For dem af jer, der ikke er vant til at tilpasse din dildos fasthed, vil det være en god behandling. Jeg forsøgte “medium” fasthed, da jeg gennemgik Anthro Dragon og jeg tror, ​​at “medium” fasthed vil tilfredsstille de fleste. Men jeg bestilte min Flint i “blød” fordi jeg absolut elsker squishy dildoer. I “blød” er Flint stadig tyk nok til at stå op og være let indsat. På samme tid er denne dildo helt squishable og bøjelig. Det klipper let til halvdelen af ​​sin størrelse og bøjer i halvdelen. Hvis du ved, at du virkelig vil føle hver tekstur, som denne dildo har at tilbyde, ville jeg gå med “medium” eller “fast”, som “blød” har tendens til at være for squishy til at skelne hele tekstur.

Cumtube: For en ekstra $ 20 kan du bestille Flint med en kammerrør. En spænderør er et rør Bad Dragon indlæg, når de fylder formen med silikone. Når silikonet sætter, går kammeret gennem legetøjets bund og skaber et lille hul i urethralåbningen på legetøjets hoved. Du kan derefter injicere cumlube gennem dette rør ved hjælp af en sprøjte at simulere ejakulation. Selvom jeg er fristet til at bede om krummebåndet, fortsætter jeg med at lægge det af, fordi jeg ikke tror, ​​at jeg vil bruge krummebåndet meget ofte. Men overvej at tilføje dette, hvis du kan lide at se lidt ekstra realisme i dine legetøj.

Forsendelse og emballage

Flint blev sat i produktion den 21. april og jeg modtog den den 11. maj. Den ankomne boks var diskret. Det var klart, uden at nævne “Bad Dragon” hvor som helst. Inden i boksen kom flinten i en forseglet plastpose. Sørg for at se over din produkt grundigt, før du tager den ud af posen. Når du har forseglet posen, kan du ikke returnere den igen.

Materiale og pleje

Bad Dragon produkter er lavet af 100% premium silicone. Dette er et af de bedste materialer, du kan ønske dig i et sexlegetøj, fordi det er helt bodysikkert. Det er ikke-porøst, hvilket betyder at der ikke er mikroporer til bakterier at vokse i. Det er også fri for phthalater eller andre toksiner. Jeg vasker min flint med varmt sæbevand før og efter hver brug. Men hvis du vil bruge Flint anally eller dele mellem partnere, skal du altid sterilisere efter brug af den. Du kan sterilisere silikone ved kogning i 5 minutter eller ved at tørre den ned med en 10% blegemiddelopløsning. Brug altid vandbaseret smøremiddel med dette legetøj, da silikonebaseret smøremiddel vil nedbryde siliconen over tid. Endelig gemmer jeg min Flint i en klar ziplock taske.

Min erfaring med Bad Dragon Flint

Min erfaring med Flint kan opsummeres i to ord: Textured and Stretched.

Generelt er jo blødere silikonen, jo mindre tekstur kan du føle. Dette skyldes, at ethvert hævet stykke blød silikone bliver fladt ud mod dildoets hovedlegeme, da det presser mod din hud. Plus har vagina ikke samme sensoriske evner som f.eks. En finger. Jeg har bemærket, at jeg generelt føler teksturer på en vag måde. Ikke så med Flint. Selv i blød fasthed annoncerer Flints underside ryggen sig til min skede højt, jeg er her BAM BAM BAM slags måde. Disse højder skal følges meget godt, meget akut.

Det betyder, at når ærgerne vender mod min G-spot, får jeg stort set en lille hær af kroge, der trykker på min G-spot på en markant tekstureret måde. Det er fantastisk, og det betyder, at stød med dette legetøj er meget mindeværdige. Dette er bestemt min foretrukne måde at bruge Flint på. Hvis denne dildo er vendt rundt, så ryggen vender væk fra min G-spot, føles det stadig behageligt, men har bestemt ikke den ekstra “oomph”.

I blødt fasthed kan jeg ikke skelne på studsene eller forhuden. Hvis du også vil føle dem, anbefaler jeg at få dette i mellem eller fast fasthed.

Jeg er altid overrasket over hvor store Bad Dragon legetøj er. Du ville tro, at jeg ville vænne mig til dette, da jeg så min fjerde dildo fra dem, men det gør jeg ikke. Hver gang jeg modtager et nyt legetøj fra Bad Dragon, vejer jeg det i mine hænder og tænker: “Jeg ved, det er de målinger, de listede, men daaaaamn er det stort.”

Min vagina føles på samme måde, især om Flint.

Flint er en stor dildo. Det betyder forretning, og det er ikke noget, der skal tages let. Selv i størrelse Small er Flint et af de legetøj, der kræver en betydelig opvarmning. Og jeg mener ikke bare, at du drikker det med en smule smøremiddel. Nej. Husk, vagina er en muskel, der strækker sig og krymper for at tilpasse sig forskellige størrelser, men når du går op i en størrelse, er det bedst at ikke springe fra “lille” til “monster enorme”. For mig kræver dette legetøj adskillige andre legetøj at bruge til at varme op til. Hvis jeg ikke gør det, gør Flint bare ondt, så hvis du har nogen smerte, stop. Tag en lille dildo og brug stadig større, indtil du er strakt ud nok til at tage Flint. Endelig, hvis du er bekymret for størrelse, anbefaler jeg, at du tager fat i Flint i Soft. Bløde, skarpe dildoer er lettere at indsætte end faste.

Som forventet udmærker Flint i det hele “lækkert fulde” område af fornemmelser. For mig tager det lidt at klemme og squashing for at få det i, men når det er i, er det som om det udvider og fylder hver tomme af mig indeni. Heldig for mig betyder det, at min G-spot ikke kan skjule. Koblet med højderne, som går ud for at presse ind i G-spot, gør dette legetøj til en intens, sved-værdig spilletid session.

samlet set

Til sammen er jeg fan. Flint udmærker sig virkelig i tekstur og omkreds. Og godt udseende. Jeg mener virkelig, det er en episk udseende dildo. Hvis du kan lide nogen af ​​disse ting, kan du virkelig ikke gå galt her. Hvis du mener, at denne størrelse af Flint kan være for meget for dig, anbefaler jeg stærkt, at du starter med Mini størrelse og derefter arbejder dig op til en lille.

For at købe Flint den Uncut Studded Dragon, gå videre til Bad Dragon .

Bedøm den Bad Dragon Flint
Rating the Bad Dragon Flint

Prettiness Factor (subjektiv)

8/10

Fordele

  • Masser af tekstur
  • Silikone
  • Anal-safe
  • Girthy
  • Uncircumsized head (sjældent at finde)

Ulemper

  • Girth kan tage lidt tid at varme op til
  • Ingen sugekop indstilling til dette design


EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here