Forside Sexlegetøjs anmeldelser Anmeldelse: Blush Luxe G Kanin Plush Stroker Vibrator

Anmeldelse: Blush Luxe G Kanin Plush Stroker Vibrator

116
0

Jeg vidste ikke, hvad jeg kunne forvente af denne mærkelige udseende kanin vibrator . Men seriøst leverer den …

Om butikken | Fysiske detaljer | Min erfaring | samlet set

Om mærket: Blush Novelties

Blush Novelties er en amerikansk-baseret sexlegetøjsfabrikant. De laver en bred vifte af sexlegetøj, herunder nogle meget nysgerrige udseende vibes og en række luksuriøse silikone vibratorer. Når jeg søgte gennem deres produktsider, var jeg ganske fascineret af G Kaninens mærkelige stempelagtige aksel, og jeg var meget glad, da de tilbød at sende mig en til anmeldelse. Dette produkt er netop blevet udgivet, så dette er den første anmeldelse, du finder på dette legetøj. Kommunikation med Blushs marketingkontakt var glat og venlig.

Fysiske Detaljer

Design: Det G Kanin Plys er som en passende navngivning en kaninvibrator. En lang pink aksel (beregnet til vaginal brug) er koblet med en mindre arm til samtidig klitoris stimulation. Akselen buer op pludselig mod spidsen for at skinne ind på din g-spot. En del af den 5-tommers indsættelige længde består af “stempel” -lignende sektion, som er hul indvendig for at muliggøre akselens bevægelse.

Klitorisarmen er formet som en kanin. Kaninvibber kan ofte ikke justere sig godt sammen med din klitoris, fordi alle kroppe er lavet forskelligt, og jeg elsker, at denne vibrator giver muligheder for nogen, om deres klitoris er tæt eller langt fra deres vaginal åbning. En nobby næse støder halvvejs ned ad klitorisakslen for at nå en tæt klitoris, men to ører strækker sig ud for folk med en yderligere klitoris. Nobby næsen vil stimulere personer med en C-V (klitoris til vaginal åbning) afstand på omkring 1 tommer, mens ørerne vil rumme personer med en C-V-afstand på op til 2,5 tommer. Jeg var glad for at se, at klitorisarmen faktisk er ret fleksibel. Det er meget mere fleksibelt end at sige armen på LELO Ina Wave . Det kan næsten trækkes tilbage til en 90 graders vinkel, hvilket betyder, at denne kanin også kan rumme personer, hvis vagina-til-klitorisvinkel er mere vinkelret.

De lyserøde sektioner er dækket af blød silkeagtig silikone. Halvdelen af ​​akslen sporter et quiltet aftryk design, som er rent æstetisk. Jeg er meget imponeret over kvaliteten af ​​denne silikone. Det føles dejligt at strejke og det er duftfrit. Imidlertid er jeg mindre imponeret over ABS plastsektionerne (det hvide håndtag og den rosa batteridæksel. Når du skruer af batteridækslet, føles plastiket ret spinkelt og billigt, hvilket er en stor kontrast til den luksuriøse følelse af rosa silikone.

Jeg blev glædeligt overrasket over at finde ud af, at denne stemning ikke er rockhard. Den g-spot buede spids og nobby “kanin næse” af klitoris arm er dejligt squishy.

Rotate / Thrust Function: Hvad der virkelig skiller sig ud om denne kaninvibrator er den måde, som skaftet bevæger sig. Det drejer sig om rotationer og stød på samme tid. Denne roterende / stødende bevægelse har stigende hastigheder. Du kan få denne bevægelse til at foregå uden vibrationer. Denne vibrator drives af tre AAA batterier. De er ikke inkluderet, så sørg for at have dem klar.

Vibrationer: Ud over den roterende / stødende bevægelse er der 3 stabile vibrationshastigheder og 4 vibrationsmønstre. Motoren er til klitorisarmen, men nogle af vibrationerne fra klitorisarmen går ned i g-punktakslen.

Styrke klogt, denne vibrator er ikke for lurvet. Vibrationerne selv er ret rumbly i “kaninlegemet”, men vokser mere overflade, når de rejser op til ørens spids. De stærkeste vibrationer mærkes på eartiperne, og disse er tilfredsstillende stærke for selv min kraft-sultne klitoris. Jeg ville bedømme vibrationsstyrken en solid 7/10.

Støj: Denne vibrator er ret støjende. Vibrationerne selv er ikke forfærdeligt irriterende, fordi de har en dybere rumlende lyd. Rotationsfunktionen er dog ret høj og whiny. Når alt går fuld fart, kan jeg høre det svagt gennem vægge. Dette er ikke et problem for mig, fordi jeg ikke bor sammen med roommate og familie, jeg har brug for at skjule mit legetøj fra. Men hvis du skal være meget diskret, foreslår jeg, at du kun bruger dette med fuld hastighed, mens du dækker dig selv med flere tæpper for at dæmpe lyden.

Materiale og pleje: De lyserøde indsættelige dele af denne kanin vibe er lavet af silikone. Det betyder, at det er giftfri, fri for phthalater og bodysafe. Håndtaget er lavet af ABS plast. Dette er ikke et vandtæt legetøj, så det kan ikke nedsænkes i vand. Det er dog stænkfast, og instruktionerne angiver, at du kan tage det i bruseren. For at rense dette legetøj skal jeg omhyggeligt skylle min med varmt sæbevand. Jeg er forsigtig med ikke at få noget vand i sømmen mellem silikone og det hvide håndtag, hvis det ødelægger motoren. Desværre kommer denne kanin ikke med en opbevaringspose. Jeg gemmer min i en klar ziplock taske imellem anvendelser. Brug kun vandbaseret smøremiddel med dette legetøj.

Min erfaring med Blush G Rabbit Plush Stroker

Jeg har en ting om kaninvibratorer. Det andet sexlegetøj, jeg nogensinde har ejet, var en frygtelig gelékaninevibrator, som jeg kun kunne bruge et par gange, fordi kemikalierne i geléet fik min hud til at brænde. Men jeg elskede de rotationer, det tilbød. Da jeg begyndte at shoppe for silikone kanin vibratorer, var jeg ked af at se, at der var så få roterende kaninvibber. De er derude, hvis du ser hårdt ud for dem, men der er ikke meget at vælge imellem. I dag får jeg generelt ikke-roterende silikonkaniner, som også er sjove, men har ikke det ekstra kick, du kommer fra en bevægelig aksel. Så jeg er meget begejstret over, at jeg nu har min første roterende (og stødende) silikone kanin vibe.

Jeg finder G Kanin Plys tilfredsstillende af to grunde.

For det første er klitorisarmmen stor. Dens vibrationer er stærkt stærke. Min klitoris kan være svært at behage i bedste tider, så jeg har virkelig brug for stærke vibrationer, og jeg var glad for at se, at denne vibe leverer på det. Min C-V-afstand er også længere end gennemsnittet, så jeg elsker, at denne vibrator har lange kaninører til at nå min klitoris. Jeg ønsker, at kanin næse kunne nå mig, så jeg kunne have det store pres mod mig, men jeg kompenserer ved at trykke de små kaninører godt imod mig under spil. Det tager mig, hvor jeg skal gå.

For det andet vrider rotations- / stødspidsen mod min g-spot i hele min spilletid. Det spids er buet for at grave ind i din g-spot, og når du slår bevægelsen på, bevæger den sig fra side til side i en cirkelbevægelse.

Jeg sætter ikke akslen så langt som muligt. I stedet nyder jeg denne kanin bedst, når den kun er indsat så langt, at stemplets sektion af akslen tager op i den første tomme af min indgang. Jeg finder det giver mig en lækker tekstureret følelse til min indgang til en ellers teksturløs oplevelse.

Ulemper? Jeg har bemærket, at rotationen sænkes betydeligt, når jeg knytter mine pc-muskler, som jeg skal gøre for at komme til orgasme. Nogle gange indser jeg, at rotationerne sænker til et fuldstændigt stop, så jeg må bevidst frigøre min pc muskler. Jeg har også bemærket, at når akslen er inde i mig, bemærker jeg ingen forskel mellem de tre rotationshastigheder. Alle tre føler sig nøjagtigt ens indre. Endelig ønsker jeg, at dette legetøj kom med sin egen opbevaringspose, og at det var mere støjsvagt.

Jeg har aldrig lykkedes en g-spot orgasme, men mine mest tilfredsstillende orgasmer består af en klitorisk orgasme plus god g-spot stimulering. Disse blandede følelser er fantastiske, og derfor er jeg altid på jagt efter en god kanin-vibe. Denne vibrator mindede mig om, hvor fantastisk roterende / stødende aksler kan være. Hver gang jeg har brugt denne kanin, kan jeg orgasme inden for tre minutter.

samlet set

På trods af nogle ulemper tror jeg, at dette er en temmelig solid vibrator. Alle organer adskiller sig helt sikkert, men jeg kan sige, at denne kanin får mig til orgasme meget let på grund af den stærke klitorisarm og dens bevægelige skaft. Jeg er begejstret for at eje en silikone roterende / stødende vibrator igen, og jeg tror det ville gøre et godt køb for:

(a) en person, der ønsker at smide deres jelly roterende kaniner til en kropssikker.
(b) en person med en klitoris-til-vaginal afstand på mellem 1-2,5 inches.
(c) En person, der elsker dobbelt stimulering

Du kan ikke købe G Rabbit Plush Stroker direkte gennem Blush, men du kan altid vælge en fra SheVibe .

Luxe G Kaninplush$ 105 CAD

Luxe G Rabbit Plush

Vibration Styrke

7,0 / 10

Fordele

  • Roterende / thrusting bevægelse
  • Lang klitorisarm for at nå yderligere klitoris
  • Stærke klitorisvibrationer
  • Indsætbar del er silikone

Ulemper

  • Sprøjtetæt, ikke vandtæt
  • Støjende
  • Ikke meget forskel på tre roterende hastigheder
  • Tyndt plastik batteri taske


EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here