Forside Sexlegetøjs anmeldelser Anmeldelse: Fun Factory Moody

Anmeldelse: Fun Factory Moody

87
0

Fun Factory Moody

Ærligt, få legetøj kan konkurrere med Moody i form af CRAZY FUN COLOR VIBRATOR SUNSHINE DILDOS BUTTERFLIES.

Fysiske detaljer | Materiale og pleje | Emballage | Min erfaring | samlet set

Fysiske detaljer

Design:

Det Sjov Factory Moody er en uhyrlig sjov udseende vibrator. Lidt mere robotiske havvæsen end noget andet, det har en buet, bølget aksel, en ridset base og et løkkehåndtag. Jeg forstår ikke, hvorfor det hedder Moody . Der er intet brooding eller højtideligt om dette legetøj.

Det kan også prale af orange. “Candy Orange.” Det er den første orange vibrator jeg ejer.

Jeg kan ikke. Få nok af denne farve. Det er stunnnnnning.

Til min behagelige overraskelse opdagede jeg, at Sjov Factory Moody er squishy. Der er meget bøjning til akselens øverste del, og selve silikonet har meget snavs. Dette kommer til nytte i spilletid, fordi ingen kan lide deres livmoderhalsen støbt af rockhard plastik.

Akslen blusser ud til en bred, ridset “stop”. Denne stopper betyder, at den er sikker til anal brug (woohoo!) Og har evnen til at yde ekstra stimulering til de områder, der er direkte over / under den vaginale eller anal indgang.

Under den flared stopper ligger et looped håndtag med 3 enkle knapper: Power, Increase, and Decrease.

Vibrationer:

Dette er min første Fun Factory-vibrator, så jeg var meget nysgerrig efter vibrationskraft. Denne vibe producerer meget anstændige vibrationer (8,5 / 10). De er rumbly og rungende. Størstedelen af ​​vibrationer kan mærkes i den øvre 3. af akslen og koncentrere sig i den buede spids.

Støj:

Moody er imponerende stille (8,5 / 10). Selv ved sin højeste indstilling er det roligere end flere af mine andre vibes. Dette kan ikke høres gennem vægge eller døre.

Ekstra noter:

  • Denne vibrator er helt vandtæt! Submerse væk.
  • Genopladelig
  • Kan også fås i violet og sort.

Materiale og pleje

Det Sjov Factory Moody er fremstillet af 100% silikone, hvilket gør den kropsikker (giftfri, ikke-porøs og fri for phthalater). Det er også nemt at rengøre. Fordi det er vandtæt, kan du simpelthen skylle Fun Factory Moody under sæbevandt vand. Du kan også bruge nogle legetøj renere hvis du gerne vil være ekstra grundig.

Hvis du vil bruge smøremiddel med Moody (som jeg foreslår at du gør – denne silikone er mat og slank), brug en god vandbaseret en som Sliquid .

Emballage

Jeg elsker Fun Factory’s emballage. At være kortfattet: det er sjovt. Inde i kassen får du Moody, to manualer og det magnetiske opladningskabel. Ingen opbevaringspose, hvilket er en rigtig skam.

Min erfaring med den sjove fabrik Moody

Det Sjov Factory Moody var en velkommen tilføjelse til min samling.

Fun Factory Moody

For det første må jeg sige det: dette legetøj er let at bruge. Det løkkede håndtag er noget så enkelt og så nyttigt, at jeg ikke er sikker på, hvorfor flere virksomheder ikke har vedtaget det. Selv når min partners (eller mine egne) hænder er glatte, har det at håndtere hullet, at vi stadig kan have et sikkert greb til at smide. Der er ingen håndglidning her. Tak Fun Factory. Brugervenlighed +1.

Med hensyn til ren fornøjelse leverer Fun Factory Moody. Den tykke, klumpede aksel giver mig en fuld følelse. Ved 1,5 “diameter er det ikke den” oh-my-stretch “, som nogle legetøj vil levere, men det er bestemt ikke tyndt, demure, aksel. Det gør sig kendt ganske hurtigt i min, du ved, vagina. Slutresultatet er nogle fantastiske og assertive dedikeret fornøjelse.

Jeg er taknemmelig for, at Moody er så kort som den er. 4 “akslen går dybt nok til at levere solidt tryk til G-spot (eller prostata), og takket være den buede spids kan G-spot ikke skjule. G-pletter er nogle gange genert væsner: Jo mere de stimuleres med fast pres, jo mere modtageligt for fornøjelse er de. Heldigvis betyder kurven på Moody, at min G-spot er målrettet relativt let, og takket være det håndtag er stimulering hurtig og effektiv.

Jeg blev glædeligt overrasket over hvor mærkbar teksten af ​​den bølgede skaft er. Kurverne leverer en pop-pop-pop-sensation, men ikke en, der er alvorlig. Dette er ikke, hvad jeg ville overveje en stærkt tekstureret legetøj, og en der passer bedst til folk, der foretrækker mild til moderat tekstur.

Fun Factory Moody

Ryggen langs den flakkede base virker mere dekorativ end noget andet. Bortset fra at fungere som en prop (og dermed gøre dette legetøj sikkert til anal brug), synes de ikke at have meget funktion. Med hensyn til konkret, taktil stimulering gør den ridsede base lidt for mig. Jeg er ikke rigtig klar over nogen højderyg. Når det er sagt, er jeg * opmærksom på den blotte base af den flared base under og over min vaginal indgang. Det er en sexet følelse, og ikke en jeg har virkelig oplevet før fra et sexlegetøj.

På en side notat skal jeg understrege, at dette legetøj kræver et smøremiddel. Selvom du selv producerer meget alene, anbefaler jeg stærkt, at du dyser noget vandbaseret smøremiddel før eller under brug. Den matte silikone bruger smøremiddel meget hurtigt, og der er ikke noget helt som en dildo, som chafes, så sørg for at gribe nogle ekstra i din indkøbskurv.

samlet set

Jeg er tilfreds med Fun Factory Moody, og endnu en gang er jeg imponeret over denne producent. Jeg synes, at Fun Factory Moody er et solid high-end vibrator valg for dem, der søger målrettet G-spot eller prostata nytelse, med lidt blød tekstur at starte.

Og det er smukt. Undervurder aldrig skønheden hos et sexlegetøj.

For at købe Fun Factory Moody, hoved på over til Peepshow Legetøj . Og for 10% rabat brug kupon kode RUBY.

Sjov Factory Moody$ 139

Fun Factory Moody

Vibration Styrke

8,5 / 10

Fordele

  • Bodysafe konstruktion
  • Vandtæt og USB genopladeligt
  • Gentag tekstur
  • Sikker til anal brug
  • Bøjet spids, der er fantastisk til G-spot og prostata

Ulemper

  • Silikonefinish kræver ekstra smøremiddel


EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here