Forside Sexlegetøjs anmeldelser Anmeldelse: Haler og portholes Male Nereid Dildo

Anmeldelse: Haler og portholes Male Nereid Dildo

182
0

Tails and Portholes Sea Dragon Dildo

Jeg kigger på denne dildo, og jeg kan næsten høre havets bølger …

Om mærket | Fysiske detaljer | Forsendelse og emballage | Materiale og pleje | Min erfaring | samlet set

Om mærket: Haler og portholes

Haler og Portholes er en ny skræddersyet dildo butik født uden for kærlighed til havfruer og sexlegetøj. Brandie, butiksindehaveren, er en fuldt udviklet havfrue og begyndte at lave sit eget tilbehør ud af silikone. Hun er også involveret i sin lokale sex legetøj industri, og hun satte to og to sammen og kom med det logiske næste skridt: lav merefolk-tema silicone dildoer! Hun elsker det hidtil og planlægger at udvide sin linje til flere designs. På et personligt plan er Brandie bare super fantastisk og venlig, og jeg anbefaler stærkt at du følger hendes aktiviteter på Twitter .

Fysiske detaljer

Fordi jeg altid føler behovet for at sige det indlysende, er det en smuk dildo. Jeg mener virkelig, virkelig rigtig smuk.

Tails and Portholes Sea Dragon Dildo

Design:

The Male Nereid er fantasy sea-themed dildo. Fra de fleste vinkler er dens form realistisk menneskelig. Der er et realistisk hoved med en subtil coronal højderyg. Akselen springer opad, men generelt er der ingen kurve i akslen. Undersiden buler for at danne en højderyg, hvilket giver det et lækkert smukt look. 5-tommers aksel er ikke lang, men det er bestemt kugleløst med en 1,75 “diameter.

Realismen slutter der. På undersiden af ​​akslen er der en række skulpterede skaler, der løber helt ned til bunden. De er ret udsmykkede, og de ser næsten ud til at være virkelige, som om du rent faktisk kunne trække eller skrælle dem tilbage.

Det samlede resultat er enkelt, men effektivt. Det er klart et humanoid design, men skalaerne på undersiden giver det et bestemt fantasy spin. For folk der er på hegnet omkring fantasy dildoer, gør dette anthro design til en stor skæve sten mellem menneske og fantasi.

Og vi skal tale om farven. Helt seriøst. Wow.

Da Brandie spurgte mig, hvad jeg hvilken farve jeg ønskede, bad jeg om blå, havgrøn og hvid. Resultatet er næsten en marmoreret effekt, med stænk af blåt i hovedet. Samlet set falder perlehviden i grøn og derefter blå. Det kom så perfekt sammen, og farverne er alvorligt levende. De er lyse og rige og smukke.

Og de er pearly. Hvis du ser omhyggeligt på mine billeder, vil du se, at silikonen har en bestemt perle (næsten iriserende) glans på den. Farverne fanger lyset og skinner.

Forresten, disse dildoer er skræddersyede, hvilket betyder at hvis du besked Brandie gennem Etsy , du får spørge hende hvilke farver du vil have din dildo, og hun vil gøre det til dig.

Som om jeg ikke havde brug for en anden grund til at kunne lide det, blosser bunden ud i bunden, hvilket gør denne O-ring sele kompatibel og sikker til anal brug. Hvis du spørger Tails og Portholes til en sugekop base, vil hun faktisk hule bunden, så den danner en sugekop.

fasthed:

Men det bliver endnu bedre. Denne dildo har dobbeltdensitet. Ligesom i Tantus O2 rækkevidde , der er et blødt skåret ydre lag, der omgiver en fast indre kerne. Den indre kerne slutter ved coronal højderyggen, hvor hovedet er fuldstændigt skævt. Dette giver det en meget livlig følelse. I modsætning til Tantus O2-linjen er denne dildo imidlertid super super super squishy. Den indre kerne er fast, men det ydre lag er tykt og skævt, meget mere end Tantus ‘dildoer. Det er virkelig nemt at bøje akslen halvt og vride det rundt, men den indre kerne sikrer, at den altid springer tilbage oprejst.

Jeg er en stor fan af squish, og dette er sandsynligvis den bedste squish jeg nogensinde har følt i en dildo. Jeg har sikkert haft en blød squishy silikone, men aldrig denne bløde kombineret med dobbeltdensitet. Det er lidt vanedannende. Og sexet. Tak, haler og portholes, tak.

Problemer:

Haler og portholes er en ny butik. Det er også en indie operation, og lige nu er der et par æstetiske fejl i produktionen. Der er et par luftbobler. Min base er asymmetrisk. Der er helt sikkert nogle ting, der skal raffineres, da haler og portholer fortsætter med at perfektere deres proces. Ingen af ​​problemerne tager væk fra min nydelse af produktet. De gør ikke dildoen ubrugelig eller usikker på nogen måde. Hvis du er bekymret for, at boblerne fanger noget, skal du smide din dildo i opvaskemaskinen eller koge den for at sterilisere den.

Bemærk, at min dildo blev lavet i begyndelsen af ​​juni 2015, så køb efter dette punkt vil sandsynligvis se mindre af disse æstetiske fejl. Også, hvis du er interesseret i denne dildo, foreslår jeg stærkt at du hopper på det og bestiller en snart, fordi prisen for øjeblikket er lav. Du kan få et par luftbobler, men jeg formoder, at haler og portholes ikke sælger disse på $ 35 en pop, når de sorterer disse problemer ud. Denne pris er latterligt billig til en silikone dildo. Jeg kan forestille mig, at deres pris vil fordoble eller tredoble, når de har sorteret disse små problemer.

Forsendelse og emballage

Min ordre blev placeret den 8. juni og den blev afsendt den 10. juni. For en skræddersyet dildo er det meget meget hurtigt. Jeg modtog pakken den 18. juni.

Dildo blev pakket i en simpel klar plastpose. Jeg har også modtaget et visitkort med haler og portholes, en note om rengøring og pleje og en skala halskæde lavet af overlevende silikone fra min dildos afstøbningsproces.

Materiale og pleje

Haler og portholes Male Nereid er lavet af 100% platinhærdende silikone. Som sådan er det ikke-porøst og ikke-giftigt. Brandie anbefaler at bruge legetøjsrenser eller koge det. Jeg koger det personligt i ca. 5 minutter, fordi jeg ved, at alt, der er fanget i luftboblerne, er sanitiseret. Hvis du planlægger at bruge dette analt eller dele det mellem partnere, skal du desinficere det mellem brug. Du kan gøre dette ved kogning i 5 minutter, tørre det ned med en 10% blegemiddelopløsning eller køre det gennem opvaskemaskinen.

Da dette er en silicone produkt, må du ikke bruge et silicone-baseret smøremiddel. Jeg anbefaler en vandbaseret smøre.

Min erfaring

Jeg har lige afsluttet min endelige test af denne dildo, og mine fingre kæmper for at skrive, så tilgiv alle typografier.

Okay. Umm. Jeg kan lide det.

The Tails and Portholes Male Nereid dildo føles fantastisk. Når jeg indsætter det, er det straks tilfredsstillende. For noget så gennemsnittet stort set er det overraskende fyldt og fyldt. Dens skarpe omkreds strækker mig, når den går ind, og når den sidder indeni i mig, synes dens krop at passe og forme til min vag. Dette er takket være squishy silikone; når mine vægge klæber til det, komprimeres det lidt, fordi dets ydre lag af silikone er så blødt. Hvis du ikke har oplevet blød silikone som dette, er denne dildo på $ 35 den måde at gøre det på.

Tails and Portholes Sea Dragon Dildo

Jeg finder også, at længden er perfekt til min krop. Ved 5 inches lang stopper det bare kort for min livmoderhals. Organer er forskellige, så du kan opleve anderledes, men det er perfekt for mig. Denne længde betyder, at jeg kan presse det hurtigt og hårdt uden at bekymre mig om det at ramme min livmoderhals. Hvis din vaginalkanal er lidt kortere end min, og dildoens spids rammes på livmoderhalsen, skal det alligevel ikke føle sig smertefuldt. Hovedet er så skævt, at det bare skal pudse og komprimere mod din livmoderhals, uden at forårsage smerter.

Og for dem der elsker sugekopper, vil du være glad for at høre, at denne sugekop virker fantastisk. Jeg har ikke haft nogen problemer med det overhovedet.

Til en mest lige dildo pakker dette et imponerende slag, når det kommer til at stimulere G-spot. Dette er ikke specifikt rettet mod G-spot, men min G-spot får bestemt meget opmærksomhed fra sin form, især under hurtige tryk. Det er faktisk den perfekte blanding, faktisk. Nogle G-spot-specifikke dildoer vil ofre fylde dig helt, fordi det bliver nødvendigt at fokusere på G-spot, hvilket resulterer i en lav gennemtrængning. Denne dildo fylder mig og giver mig solid G-spot stimulering. Huzzah!

Og tekstur. Du kan helt sikkert føle disse skalaer. Undersiden bukker ud for at danne en subtil højderyg nedad, hvilket helt sikkert øger følelsen af ​​skalaerne. Dette overraskede mig. Jeg forventede ikke at føle nogen tekstur fra skalaerne, fordi silikonen er så blød, men de mærkes tydeligt langs mine vægge. Jeg kan især føle dem ved min indgang. Jeg er ikke stor på tekstur, fordi jeg kan finde det ret distraherende. Når den nedskalede underside peger nedad væk fra min klitoris, kan jeg ikke mærke dem meget. Men hvis de er sammen med en hvilken som helst anden mur, er de meget meget synlige, og jeg føler, nogle gange ubehageligt. For tekstur-junkies dog, disse skalaer kan være ren lyksalighed.

Tails and Portholes Sea Dragon Dildo

På trods af eventuelle problemer, jeg kan løbe ind i undersiden, til posten, har jeg jordskælvende orgasmer, når jeg bruger denne dildo. Jeg kan ikke orgasme via min G-spot alene, men clitoral orgasmer føler 10x kraftigere med god indtrængning. Og denne dildo leverer. Når jeg bruger denne dildo vaginalt med Tryllestav på min klitoris er min vagina i et meget meget godt sted. Mine orgasmer med dette er så stærke, at hvis min partner bruger dildoen på mig på det tidspunkt, stopper han bogstaveligt talt med at kunne flytte dildoen, fordi min krop knytter den så fast og holder den på plads (en anden fordel at have sådan en girthy aksel). I løbet af den første nat prøvede jeg det, det var så godt, at jeg kun stoppede med at bruge den efter ikke mindre end 5 toe-tingling orgasmer.

samlet set

Kort sagt, jeg er meget tilfreds med denne dildo. Jeg finder, at haler og portholes Male Nereid giver mig ting, jeg elsker: omkreds, squish og solid G-spot stimulering. Texture-junkies vil nyde den skalerede underside. Selvom jeg er fan af hvordan skalaerne ser ud, finder jeg teksturerne nogle gange distraherende.

Endelig kan jeg ikke tro det er kun 35 dollar lige nu. Det er alvorligt fantastisk for en dual-density dildo lavet af platin-cure silikone, især en der udfører så godt som denne gør. Så hop til det før hendes priser stiger!

Og for folk, der er interesseret i at se, hvordan man føler sig fra et mandligt perspektiv, kan du gå videre og tjekke Perineum Plunders ‘ anmeldelse .

For at købe Haler og Portholes Male Nereid, hoved på over Sails og Portholes Etsy butikssiden.

Bedømmelse af haler og portholes Male Nereid Dildo
Rating the Tails and Portholes Male Nereid Dildo

Prettiness Factor (inkl. Fejl)

7/10

Fordele

  • Dobbeltdensitet 100% silikone
  • Girthy
  • Stimulerer G-spot
  • Sugekop
  • Anal-sikker og O-ring sele kompatibel

Ulemper

  • Skaleret højderyg på undersiden kan nogle gange føle sig skarp
  • Æstetiske fejl, da dette er en produktion i gang


EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here