Forside Sexlegetøjs anmeldelser Anmeldelse: Je Joue MiMi

Anmeldelse: Je Joue MiMi

19
0

Je Joue Mimi

Dette er en af ​​de eneste nuancer af pink jeg kan lide på et sexlegetøj. Så godt arbejde, Je Joue, godt arbejde.

Fysiske detaljer | Forsendelse og emballage | Materiale og pleje | Min erfaring | samlet set

Fysiske detaljer

Design:

Da jeg først holdt MiMi i mine hænder, blev jeg straks slået med designet. Det Je Joue MiMi er en klitorisk vibrator. Det er en fancy stykke arbejde. Det ser ud og føles luksuriøst. En del af det, der gør det så fancy, er bare det enkle design. Der er ingen dikkedarer eller funkiness, bare rene linjer og en grundlæggende form. Det er en lidt trekantet oval disk, der passer perfekt i din håndflade. Den er dækket af et lag af glat, mat silikone. I nærheden af ​​legetøjets base på den ene side er “Je Joue” indgraveret sammen med deres logo. Denne særlige model er fast, men hvis du vil have noget mere presset, kan du få fat i det MiMi Soft version .

Jeg bad AfterDarque om at sende MiMi i Fuchsia. Nu, hvis du følger min blog overhovedet, har du set, hvor meget jeg undgår pinks og purples. Jeg prøver normalt at få ukonventionelle sexlegetøjs farver som sort eller blå. Men der er noget om denne særlige skygge af pink, som jeg virkelig elsker. Jeg ved, underligt rigtigt? MiMi kommer også i andre farver – sort, lilla og lilla. Men jeg anbefaler Fuchsia 🙂

Jeg tror også, at dette ville gøre en fantastisk romantisk gave, selv for en cis kvinde, der er helt nyt til sexlegetøj. Dens design er så uskyldigt og attraktivt, at det ville være svært at fornærme nogen ved dette.

Funktioner:

MiMi har en meget enkel kontrolflade. I bunden af ​​legetøjet er der tre små runde knapper. To er metal knapper, (+) og (-), som dobbelt som opladning magneter. Tryk på (+) i 3 sekunder for at starte vibratoren. Det tænder til en standard, stabil vibrationstilstand ved den laveste indstilling. Tryk på (+) igen for at øge vibrationsstyrken. Tryk på (-) for at skifte tilbage til en lavere indstilling eller hold i 3 sekunder for at slukke for den. Mellem disse metal knapper er en mindre knap. Denne midterste knap (~) cykler gennem de 6 pulsationsmønstre.

Je Joue Mimi

Vibrationer og støj:

Dette er min første oplevelse med et produkt af Je Joue, så jeg var ikke sikker på, hvad jeg kunne forvente med hensyn til vibrationsstyrke. Jeg blev glædeligt overrasket. Je Joue MiMi er ikke den stærkeste vibrator jeg nogensinde har oplevet, men den udfører på et solidt niveau (8/10). Den nærmeste stemning jeg kan sammenligne med, hvad angår form og funktion, er Lelo Siri . Det er utroligt stærkere end Siri, som ofte er højere pris end MiMi. Vibrationerne er også bemærkelsesværdigt dybe og rumbly. Når jeg trykker MiMi ind i min hud, spredes ikke vibrationerne og forsvinder som de ville med buzzy vibratorer. I stedet føler de sig stadig stærke og taktile, selv når de presses fast mod mig. For folk der kræver hårdt pres på orgasme, er det en fantastisk ting.

Vibrationerne er fokuseret i den øverste 1/3 af vibratoren (den mindste del). De stærkeste vibrationer ligger i det brede område lige under spidsen, men de øvre kanter giver også stærke vibrationer.

Hvis du er en person med en mere følsom klitoris, har MiMi 5 vibrationsstyrker, så der er flere svagere niveauer at vælge imellem, hvis du ikke vil slå maksimal effekt.

Sammen med rumbly vibrationer kommer en rumbly lyd. MiMi’s motor udsender en dyb lyd. Der er ikke noget højt og buzzy og whiny om det. Det er også ret stille. Fra en skala fra 1-10 (med 10 er helt stille), ville jeg give det en god 7/10. Du vil være opmærksom på lyden, når du bruger den i sengen, men det muffler rigtig godt under omslag. Der er ingen måde at høre det gennem vægge eller en lukket dør, så du er god at gå, hvis du bor i en travl husstand og skal forblive diskret.

Andre funktioner:

MiMi er også pakket med de funktioner, jeg ville forvente af en luksus cis kvinders legetøj. Det er helt vandtæt og genopladeligt. At være vandtæt, kan du tage det i brusebadet eller nedsænke det under vand under et boblebad.

Som genopladeligt legetøj er det meget mere praktisk. Du behøver ikke at scramble for at finde batterier. Du skal bare tilslutte opladeren til en stikkontakt og klemme opladeren magnetisk på MiMi’s metal knapper. Ved opladningen begynder det lille Je Joue-logo at blinke et rødt lys. Lyset bliver konstant for at indikere, at det er fuldt opladet. Je Joue anbefaler at oplade den i 2 timer, og en fuld opladning giver dig ca. 2 timers spilletid.

Desværre er der ingen rejse lås.

Forsendelse og emballage

Min ordre blev behandlet den 18. juni og jeg modtog den den 24. juni. Det var ret hurtigt for en international levering. AfterDarque sendes til kunder inden for USA, så du amerikanere kan få det endnu hurtigere. Forsendelsen var diskret. “AfterDarque” vises ikke overalt på boksen.

Je Joues emballage er alvorligt sød. Den ydre kasse er diskret og ren. Inde i dette er en anden, fast, sort boks. Inde i dette modtager du Mimi, en informationsbog og opladeren. Der er ingen opbevaringspose, som gør mig nede, fordi det virkelig forventes for enhver luksusvibrator. Jeg formoder, at du kan gemme den i den sorte boks, men den er uhåndterlig og tager plads mere end det er nødvendigt. Så desværre bliver min smukke Je Joue MiMi blandet i en klar ziplock taske imellem brug.

Materiale og pleje

Je Joue Mimi er belagt med premium silicone. Det er en blød, mat finish, ikke for forskellig Lelo s silikonefinish. Det samler lint og hår meget nemt, men skyller af det renser det hurtigt.

Silikone er det bedste materiale til vibratorer, fordi det er ikke-porøst og fri for toksiner. Dette betyder, at det efter brug ikke vil være voksende bakterier i nogen mikroporer, at så mange andre sexlegetøjsmaterialer har. Det vil heller ikke leech phthalates ud i din hud, så det er helt livsfarligt.

Jeg anbefaler at vaske Mimi i varmt vand og sæbe. Hvis du vil dele det med nogen, anbefaler jeg at du steriliserer det først: Tør det ned med en 10% blegemiddelopløsning, og skyll det grundigt med vand.

Min erfaring med Je Joue MiMi

MiMi er blevet en af ​​de vibes, jeg holder i min regelmæssige rotation. Hvis jeg ikke har lyst til absolut tryllestav-stil rå kraft, men jeg vil have en god, diskret, solid vibrator, jeg vender mig til MiMi.

Jeg finder, at MiMi giver mig en god blanding af bred og pin-punkt stimulering.

Det giver mig en fantastisk bred stimulering, når jeg bruger den øvre fladside. Det er den perfekte størrelse til min vulva, og når jeg trykker hele kroppen mod min vulva (med den stærkere øvre del på tværs af min klitoris), finder jeg det straks stimulerende. Det er bare bredt nok til at dække alt følsomt, så jeg får nyd vibrationer på tværs af min klitoris, inderslæber og ydre læber. Fantastisk. Jeg har endda taget for at bare tucking det i mine undertøj og sidde ned, holde det mod min krop ved at krydse mine lår. Hvis jeg ikke allerede er tændt, er det nok at få mig der ret hurtigt. Så bred stimulering? Kontrollere.

Ved hjælp af spidsen kan jeg få okay-stimulering. Det vil ikke være så pin-spids som en kugle vibe som Vi-Vibe Tango , men det er ikke umuligt at arbejde. Disse kanter af vibratoren (især spidsen af ​​det) giver en anstændig vibration. De er ikke så intense som den flade del, men de er stadig behagelige. Selv om jeg kan tænde mig ved bred stimulering, har jeg brug for pinpoint stimulering til orgasme, og jeg finder, at det stadig er muligt at få en pin-spids berøring med lidt vinkling og korrekt positionering. Med lidt arbejde finder min pin-point-præference klitoris sin måde at orgasme ret hurtigt med MiMi kanterne.

Jeg finder det sværere at trykke på knapperne på Je Joue MiMi. Knapperne giver mere modstand end på et LELO-legetøj, så de er lidt sværere end gennemsnittet for at trykke på. Men de giver min fingre ingen sorg. Du skal også se nøje for at se, hvilken er (+) og (-) knappen. Det er ikke en smerte for mig, men det kræver at se på stemningen, når du vil ændre tingene op.

Vil det være den perfekte vibrator for alle? Måske ikke alle sammen , men jeg tror det kan gøre mange cis-kvinder lykkelige. Personer, der har brug for bred stimulering, vil forstå, at de stærkeste vibrationer udsendes fra den flade øvre del af atmosfæren. Personer, der har brug for pin-punkt stimulering, kan arbejde tingene ud med en af ​​vibeens kanter. Personligt elsker jeg først at bruge den brede stimulering til at få mig til at blive forstyrret og derefter skifte til kanterne for at få mig til klimaks. Dette virker rigtig godt for mig.

Og for folk, der ønsker at stimulere hele deres vulva på en gang, jeg meget anbefaler, at du bare smutter hele kroppen af ​​vibe i dit undertøj og føler det vibrerer dine ydre og indre læber.

samlet set

Jeg sælges på Je Joue MiMi, og nu er jeg meget nysgerrig efter at prøve andre Je Joue-produkter. MiMi tilbyder lidt for noget for enhver, fra bred stimulering til pin-punkt stimulering til smukke farver. Det bliver jobbet og ser godt ud, mens det gøres.

Jeg kan også ikke lade være med at tro, at alt om Je Joue Mimi ville gøre en fantastisk gave til nogen speciel. Det er luksuriøst. Den kommer i en smuk kasse. Det er diskret udseende. Så, ved du, husk dette for Valentinsdag.

For at købe Je Joue Mimi, her er nogle anbefalede butikker:

USALovehoney USA ( $ 84 USD og 1-årig ingen spørgsmålspørgsmål tilbagesendelsespolitik)
UKLovehoney UK (£ 69 GBP og 1-årig ingen spørgsmål om tilbagesendelsespolitik)
CanadaLovehoney Canada ($ 117 CAD og 1-årig ingen spørgsmålspørgsmål tilbagesendelsespolitik)
AustraliaLovehoney AU ($ 117 AUD og 1 års returpolitik)

Bedømmelse Je Joue Mimi
Rating the Je Joue Mimi

Fordele

  • Glat, bodysafe silikone
  • Genopladeligt & Vandtæt
  • Tilbyder stor bred stimulering og anstændig pin-punkt stimulering
  • Solid, rommelig vibrationer
  • Rimeligt stille lyde

Ulemper

  • Inkluderer ikke opbevaringspose
  • Udmærker sig ikke i pin-punkt-stimulering så meget som det gør i bred stimulering
  • Ingen rejse lås


EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here