Forside Sexlegetøjs anmeldelser Anmeldelse: LELO Tiani 24k Gold Plated Vibrator

Anmeldelse: LELO Tiani 24k Gold Plated Vibrator

46
0

LELO Tiani 24K

Jeg føler mig rig.

Fysiske detaljer | Materiale og pleje | Emballage | Min erfaring | samlet set

Fysiske detaljer

I denne uge afslørede LELO LELO TIANI 24k – Et pars vibrator med et band af 24 karat guld. Inden udgivelsen kom de ud til mig for at se, om jeg var interesseret i at modtage en til en ærlig anmeldelse. De behøvede ikke at spørge to gange. De havde mig på “guld”.

Som du måske har gættet, er TIANI 24k et luksus sexlegetøj. Ideel til gave lejligheder (hint: jul), denne vibrator bæres i skeden under mand / kvinde samleje for at forbedre fornemmelser for begge parter. Og LELO er seriøst, at dette er et pars stemning. Guldbåndet rundt om atmosfæren har helt sikkert en symbolsk aura af begåelse om det. Men for at gøre tingene endnu mere interessante, dækker LELO for første gang nogensinde dette legetøj med “Couples Insurance”. Det betyder, at hvis du går i stykker med din partner inden for de første 12 måneder, når du køber den, erstatter LELO den med en anden af ​​de mest solgte produkter.

Neat. Og bekymre dig ikke: Du behøver ikke at fremlægge bevis for din sammenbrud. Det ville være akavet.

TIANI 24k er slank og strømlinet. Den sorte silicone er opdelt af et bånd af 24k guld, men divisionen er ret sømløs og det skaber ikke nogen akavede huller eller klipning. Hvis du ikke er i humør for sort, kan du også købe dette i Deep Rose eller Hot Cerise. Fjernbetjeningen selv er også enkel, en sort og guldfarvet disk med en 3-knappers grænseflade.

Ved hjælp af to motorer (en i hver arm) arbejder dette produkt for at stimulere både den kvindelige bærer og den mandlige partner. Den større arm forbliver uden for kroppen, vibrerende mod klitoris. Den mindre arm glider ind i vagina for at trykke mod G-spot. Når den indre arm vibrerer, stimuleres G-punktet såvel som penis. Forbindelsen mellem armene er ret fleksibel, så du behøver ikke bekymre dig om at klemme, mens den går ind. Bare for at bemærke: Selv om dette er bestemt designet til heteroseksuelle par i tankerne, kan lesbiske par også nyde den håndfri stimulering det giver.

For at være komfortabel under PIV sex er TIANI 24k overraskende lille. Det passer nemt i min hånds hånd, let og slank, vejer kun 51 gram. Trods sin størrelse føles det helt sikkert robust.

Dette legetøj er også 100% vandtæt, hvilket gør det brugbart i brusebadet (eller hej, hvad med havet ??) med din partner.

Så hvordan går vibrationerne ud? Jeg opladede flere af mine mindre vibre og sammenlignede dem med TIANI 24k. Baseret på dette tror jeg, at TIANI’s vibrationer ligner meget vibrationerne i Siri 1 . De er moderat rumbly og har moderat styrke. Jeg bemærker, at klitorisarmen er stærkere, når g-spotarmmen er slukket. Når begge arme vibrerer, er begge arme svagere end Siri 1. Desværre, fordi jeg ikke har gennemgået nogen af ​​de andre LELO TIANI modeller, kan jeg ikke sammenligne dem direkte. LELO fastslår imidlertid, at denne model har “nyt dual-motor design for mere strøm end nogensinde før.”

Når det kommer til at være stille, udmærker denne atmosfære. Jeg har brugt mange støjende vibratorer, og det er ikke en af ​​dem. Thumbs up for stilhed!

Brug af fjernbetjeningen

TIANI kan bruges med eller uden fjernbetjeningen.

Når du har tilføjet to AAA-batterier (medfølger) og tænd for fjernbetjeningen, foretages der en trådløs forbindelse mellem fjernbetjeningen og TIANI. Derefter kan du udforske SenseMotion-funktionerne (som indebærer at flytte fjernbetjeningen for at øge intensiteten af ​​vibratoren) eller blot bruge fjernbetjeningen til at cykle gennem mønstre og intensiteter.

Jeg har slet ikke haft problemer med denne fjernbetjening (hvilket er ret nyt for mig). Sortimentet er godt. Så i sig selv fungerer SenseMotion-teknologien helt sikkert – jeg har ikke set nogen problemer med det, hvilket er fantastisk til, hvis du kan lide at lege med de mere indviklede teknologiske aspekter af din stemning.

Faktisk fandt min partner og jeg fjernbetjeningen at være uvurderlig. Jeg foretrækker helt sikkert at bruge den med fjernbetjeningen, men ikke med SenseTouch-teknologien. Jeg er den slags person, der kan lide at sætte tingene op og lade dem være alene, så jeg vil meget sjældent ændre vibrationer eller mønstre, når jeg har fundet en, jeg kan lide. Så jeg (eller min partner) klikker bare igennem til den rigtige vibrationsintensitet, og vi er indstillet. Selv om SenseTouch ikke er noget, der især appellerer til mig, kan jeg virkelig godt lide at have mulighed for en godt fungerende fjernbetjening.

Hvis du vil holde tingene så enkle som muligt (eller hvis du har løbet tør for AAA-batterier til fjernbetjeningen), kan du blot trykke på knappen på TIANIs klitorisarm. Et LED-lys (“24K”) begynder at blinke. Tryk derefter på knappen yderligere for at cykle gennem de 6 forprogrammerede vibrationsmønstre. Alle vibrationer indstilles til 100% intensitet. For at slukke det skal du blot trykke på knappen i 3 sekunder.

Materiale og pleje

TIANI 24k er belagt i 100% silikone, hvilket gør den kropsikker (giftfri, ikke-porøs og fri for phthalater). Det er også nemt at rengøre. Fordi det er vandtæt, kan du simpelthen skylle TIANI og fjernbetjeningen under sæbevandt vand. Sørg for at gøre det før OG efter hver brug. Hvis du virkelig vil være grundig, kan du tilføje nogle af LELO’s anti-bakteriel rengøringsspray til processen.

Jeg anbefaler altid at have en flaske vandbaseret smøremiddel i nærheden, når du bruger et silicone sexlegetøj. Sørg for at dyser den indsættelige arm med noget smøremiddel på forhånd.

For at oplade din TIANI skal du løfte silikoneflapet for at afsløre opladningsporten bag på guldbåndet. Sæt USB-opladeren i 90 graders vinkel, og tilslut dig til din computer (eller en USB-vægadapter) i 2 timer. Du får et par timer til at bruge en fuld opladning, men jeg anbefaler at oplade det på forhånd, hvis du helt sikkert ved, at sex er på menuen for natten.

Denne legetøj leveres også med 1 års garanti og 10 års kvalitetsgaranti. Sørg for at registrere dit LELO-legetøj ved hjælp af det lille sorte kreditkort som en genstand, du finder i din boks.

Emballage

Jeg elsker altid LELOs emballage. Emballagen bruges til Tiani 24k har en pinch mere glamour og dekadence end jeg er vant til med sexlegetøj. Det første jeg fortalte min partner, da jeg åbnede det var, “Jeg har lyst til at få en flaske virkelig dyr parfume. ”

Den kasse jeg modtog var sort og guld. Når du åbner låget, hviler TIANI og dens fjernbetjening inde i en guldfarvet platform. Under denne platform får du en sort satinopbevaringspose, en USB-oplader, 2 AAA-batterier, en brugsanvisning, en prøve af LELOs personlige smøremiddel, dit garantiregistreringskort og en klud til polering af guldet.

Dette diasshow kræver JavaScript.

Min erfaring med LELO TIANI 24k

Nu kommer jeg til at føle mig rigtig lyst, når jeg har sex.

LELO Tiani 24K

Jeg var virkelig spændt på at prøve dette med min partner. Hidtil har min partner og jeg ikke haft fantastisk held med bærbare vibratorer, men vi er altid åbne for at prøve nye produkter og se, om de er en kamp for os.

I de tider, vi har prøvet det, har hr. Ruby og jeg fundet ud af, at det helt sikkert tilføjer noget til vores oplevelse.

Jeg anbefaler virkelig det, i hvert fald for første gang med TIANI, går du særdeles langsomt. Tiny som den interne arm er, det tager stadig noget plads mod din G-spot, hvilket betyder, at din vagina skal strække mere end normalt for at rumme din partners penis. Under vores første forsøg bemærkede jeg, at jeg var så meget mere “fuld” end normalt, at vi måtte gå ekstra langsomt, så min krop kunne tilpasse mig. Med andre ord, som du ville med en ekstra stor dildo, må du ikke straffe ting i starten.

Vi fandt imidlertid, at når det er i og behageligt, går det overraskende glat. Clitoralarmen justerede perfekt sammen med min klitoris og vibrede imod. Samtidig tilføjede G-spot-armen en vis fornemmelse over for min G-spot. Jeg fandt det endog behageligt at blot give TIANI små stødpunkter med min hånd (uden min partner), da det skabte behagelige kaninlignende fornemmelser.

Mens jeg kunne orgasme med Tiani 24k Klitorisarm, jeg havde brug for at trykke armen mod min klitoris for at gøre det. Armen giver allerede en god pin-punkt stimulering, men jeg finder, at jeg har brug for * meget * stramt tryk for at komme derhen. Orgasmer var ikke øjeblikkelige eller ekstremt let, fordi jeg er en person, der har brug for stærke vibrationer. Med TIANIs moderate vibrationer fandt jeg orgasme længere tid at nå end med nogle andre vibratorer. Folk, der kræver meget stærke klitorisvibratorer til orgasme, kan ikke være tilfredse med dette legetøj. Når det er sagt, hvis du er en person med en følsom klitoris, der er tilfreds med moderate vibrationer, er du sandsynligvis god til at gå.

Mens min partner oplevede de vibrationer, han oplevede under sex, advarede han om, at mænd, der orgasme meget hurtigt kan kæmpe for at imødekomme den ekstra sensation.

Et par gange følte vi at Tiani begyndte at glide ud af mig, så vi var nødt til at stoppe, pause og justere. Dette var ikke en stor ting for os. Samlet set var jeg glad for hvor godt det blev. Når Mr. Ruby og jeg forsøgte en gammel version af We-Vibe , den mest frustrerende ting om det var, at det fortsatte med at glide ud under sex og position ændringer. Det sker ikke for os med TIANI 24k – Jeg formoder, at det er fordi samlingen, der forbinder de to arme, er fastere end We-Vibe’s og dens form passer til min anatomi godt. Samlingen mellem armene er ikke ufleksibel, men det er fast nok til at holde de to arme skubbet mod hver side af din pubic knogle, så det forbliver i. Det slap ikke ud, da jeg skiftede stillinger eller stod op. Jeg kunne endda gå rundt med det lidt. Jeg klæbte min kegel betydeligt for at holde fast i det, men alligevel.

samlet set

Min partner og jeg nød at teste TIANI 24k. Vi forventede mange hikke, men løb ind i overraskende få. Vi er imponerede over, hvor godt legetøjets design passer til min anatomi, og vi fandt vibrationerne at være behagelige (selvom de måske ikke er stærke nok til nogen, der kræver meget stærke vibrationer til orgasme). Også for mænd, der orgasmer for hurtigt, har vi mistanke om, at den ekstra fornemmelse vil gøre prematur ejakulation sværere at kontrollere.

På trods af dette tror jeg, at TIANI 24k ville gøre en god gave. Det er behageligt, unikt, luksuriøst, smukt pakket og en sexet undskyldning at bringe sexlegetøj ind i soveværelset med din partner.

I en begrænset periode bliver TIANI 24k lanceret med 50% rabat. Så hvis du leder efter en julegave, vil jeg få fat i det før, snarere end senere. At købe TIANI 24k, hovedet på over til LELO !

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here