Forside Sexlegetøjs anmeldelser Anmeldelse: We-Vibe Nova

Anmeldelse: We-Vibe Nova

62
0

We-Vibe Nova

Se og se! En kanin med en anstændig klitorisarm.

Fysiske detaljer | Materiale og pleje | Emballage | Min erfaring | samlet set

Fysiske detaljer

Det Vi-Vibe Nova var ikke høj på min ønskeliste da jeg først hørte om det. Fordi virkelig: en anden pink kanin vibe? Det lyder næppe som en revolution … Åh, jeg var forkert, og jeg var taknemlig for, at We-Vibe sendte det uden forvarsel til mig.

Nova blev uventet inkluderet sammen med Rave (som jeg var venter på). Ligesom mange korrekturlæsere, når jeg modtager et produkt, som jeg ikke specifikt var enig i at gennemgå, ser jeg det som en gave og ikke gennemgå det. Men … godt … dette er et unikt legetøj, og det er svært for mig at holde sig stille om dem. Så her går du.

We-Vibe Nova

Fungere: Det Vi-Vibe Nova er designet til at være en dobbelt stimulator – det vibrerer både din klitoris og G-spot. I modsætning til de fleste kaniner er Nova designet til at blive trukket – de fleste kaninvibes mister kontakten med din klitoris, når de bliver trukket. Nova er unik i, at det fortsætter med at stimulere din klitoris under tryk.

Nova Animation

Lyd umuligt? Det er takket være Nova’s ultra bendy klitorisarm. I stedet for at din klitoris rører undersiden af ​​klitorisarmen (ligesom med de fleste kaniner), berører din klitoris den øverste / udvendige overflade. Når du trykker Nova ind og ud, bøjer armen sig for at udvide og komprimere, altid opholder sig på din klitoris.

Jep. Hvorfor havde jeg ikke tænkt på det før? Det er simpelt, men geni.

Vibrationer: We-Vibe er kommet ud med nogle af de stærkeste ledningsfri vibratorer på markedet i dag. Det Tango er det målestok, som jeg sammenligner alle andre vibratorer med. Så forståeligt nok har jeg høje forventninger til We-Vibe-produkter.

Det Vi-Vibe Nova Vibrationer er stærke (8,5 / 10), dybe og rumbly. Jeg var begejstret for at opdage, at dette også gælder for sin klitorisarm: mange kaninvibber har en betydeligt svagere klitorisarm, men ikke med Nova. Endnu mere imponerende er at slå på en arm, reducerer ikke styrken af ​​den anden. I modsætning hertil ser det ud til at slå klitorisarmen endnu stærkere, da hovedakslens vibrationer rejser op til klitorisarmen. Neato!

Støj: Støj er ikke et problem for Nova . Selv ved fuld blast udsender sine motorer en lav, behagelig rumlende lyd. Det kan ikke høres gennem vægge eller døre.

Materiale og pleje

Det Vi-Vibe Nova er belagt med 100% premium silikone, hvilket gør den helt bodysafe (ikke-porøs og giftfri). Silikone i sig selv har en mat, silkeagtig finish.

Nova er helt vandtæt og nedsænket, hvilket gør rengøring let. Ved regelmæssig rengøring skyller jeg min med varmt sæbevand. Du kan også prøve en anti-bakteriel sex legetøj renere , eller steriliseres ved anvendelse af en 10% blegemiddelopløsning og skylning.

Som det er lavet af silikone, skal du sørge for kun at anvende et vandbaseret smøremiddel med dette legetøj. Jeg anbefaler nogen af Sliquid’s vandbaserede lubes .

Dette er et genopladeligt legetøj, og det holder opladningen godt – batteriet virker ikke drænet, mens det ikke er i brug. En fuld opladning (som tager 90 minutter) får dig op til 2 timers spilletid.

Jeg gemmer min Nova i den hvide satinopbevaringspose der fulgte med.

Emballage

Jeg elsker We-Vibe’s emballage; Mens strømlinet og simpelt føles det luksuriøst, og de tilføjer altid en farveskur. Inden i kassen modtager du Nova, et USB-opladerkabel, en prøvepakke smøremiddel, en instruktionsmanual og en hvid satin-opbevaringspose, der er stor nok til at passe til alt dette.

Min erfaring med We-Vibe Nova

We-Vibe Nova

Jeg må sige – jeg er absolut imponeret over hvordan Vi-Vibe Nova faktisk gør hvad det annoncerer: Hold kontakten med din klitoris mens du smider. Det er ikke bare et teoretisk ønske: det virker faktisk.

Og det føles godt. Når det er indeni og på plads, er jeg straks opmærksom på, hvordan bulbous den indre aksel er. I verden af ​​G-spot sexlegetøj er bulbous god. Bulbous betyder, at din G-spot er let målrettet, fordi akselens fulde runde skubber dybt ind i den og dækker et stort overfladeareal. Og hvis Nova’s klitorisarm forsvandt, tror jeg det ville gøre en solid G-spot-vibrator helt alene.

Men jeg kan godt lide det som en kanin. Jeg kan ikke huske sidste gang en kanin havde en klitorisarm stærk nok til nemt at bringe mig til orgasme. Vi-Vibe Nova udmærker sig i dette, og det udmærker sig ved at øge min klitorale orgasmer med solid G-spot stimulering: den blandede kombination af disse er i øvrigt uforglemmelig.

Selvom det ikke er meningen at blive brugt på denne måde, har jeg også haft succes ved at bruge Nova ved at rocke den vandret side om side. Fordi klitorisarmen er fleksibel nok til at bøje sidelæns, har jeg været i stand til at give min G-spot-rockestimulering samtidig med at jeg holder kontakt med min klitoris. Det er uventet.

We-Vibe Nova

samlet set

Vi-Vibe Nova er ærligt revolutionerende i kaninvibrators verden. Dens design gør det muligt for dig at holde kontakten med din klitoris mens du smider, hvilket er nyt for mig. Og takket være dens stærke, rumbly vibrationer kan orgasmer flyve frit her.

For at købe We-Vibe Nova er her nogle anbefalede butikker:

USALovehoney USA ( $ 149 USD og 1 års glæde garanteret politik)
UKLovehoney UK (£ 106 GBP og 1 års glæde garanteret politik)
CanadaLovehoney Canada ($ 159 CAD og 1 års glæde garanteret politik)
AustraliaLovehoney AU ($ 209 AUD og 1 års glæde garanteret politik)
EULovehoney EU (€ 139 og 1 års glæde garanteret politik)

Vi-Vibe Nova$ 149

We-Vibe Nova

Vibration Styrke

8,5 / 10

Fordele

  • Enestående evne til at holde kontakten med din klitoris under tryk
  • Stærk og rumbly
  • Styrken på en aksel reducerer ikke den anden aksels styrke
  • Relativt stille
  • Bodysafe, vandtæt og genopladeligt

Ulemper

  • Begrænsede farver – kommer kun i pink


EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here