Forside Sexlegetøjs anmeldelser Anmeldelse: We-Vibe Sync

Anmeldelse: We-Vibe Sync

227
0

We-Vibe Sync

Den bedste partner legetøj jeg nogensinde har prøvet.

Fysiske detaljer | Materiale og pleje | Emballage | Min erfaring | samlet set

Fysiske detaljer

Forud for dette havde jeg kun forsøgt en We-Vibe par legetøj. Det var den Vi-Vibe 3 – Jeg købte det lige før jeg startede denne sex legetøj review blog. Det var en bitter skuffelse, sådan en skarp kontrast til de oplevelser, jeg har haft med We-Vibe solo Produkter , og det gjorde mig uvillig til at prøve en anden af ​​deres par legetøj, så jeg hoppede over med We-Vibe 4 Plus.

Men så i sidste efterår så jeg at Vi-Vibe Sync kom i en smuk skygge af aqua ….

We-Vibe Sync

Hvordan det virker: Hvis du ikke kan finde ud af, hvordan dette skal arbejde, er We-Vibe designet til at blive brugt under PIV-sex sådan her . Den slankere, kortere arm glider ind i vagina og hviler op mod G-stedet, mens den større teksturerede arm bryder rundt om kroppen og hviler mod klitoris. Begge disse våben vibrere (med forskellige styrker) og er designet til at forbedre både kvindelig og mandlig fornøjelse. (Kvinde: Klitoris og G-spot får vibrationer og forsigtigt strukturerede overflader). (Mand: Penis glider mod den glatte overflade af den indre arm, som vibrerer penis for at føje sensation).

Fleksibilitet: Så det er We-Vibe. Men We-Vibe ændrede tingene lidt for deres nyeste produkt. Fordi vaginer har tendens til at sidde i lidt forskellige vinkler på forskellige krop, forsøgte We-Vibe at udvikle en måde at gøre deres produkt passer til et bredere udvalg af krop. Mens tidligere We-Vibe-modeller havde en fælles eller et sted for fleksibilitet / bøjning, Vi-Vibe Sync har to: en nær bunden af ​​klitorisarmen og en nær bunden af ​​G-spotarmmen. Dette giver mulighed for fleksibilitet som sådan:

We-Vibe Sync Flexibility

Dette var et godt træk: at tilføje det ekstra led øger risikoen for, at det passer til din krop, da du kan tilpasse det til at tilpasse det til din egen anatomi.

Vibrationer: Jeg kan huske at føle mig bedøvet / forrådt / irriteret uden for tro på de svage vibrationer fra Vi-Vibe 3 . Jeg var gulvet for at opdage, hvor meget We-Vibe har forbedret. Vibrationerne på Vi-Vibe Sync er faktisk stærke og rumbly. Som i, stærk og rumbly at give mig en orgasme, om jeg har sex. Det er fantastisk. Klitorisvibrationerne er stærkere end de G-spot-dem, hvilket ikke er overraskende, da den indre arm skal være slank.

Støj: Det er også stille. Rolligere end We-Vibe Tango . Den afgiver en dyb, spolende lyd. Kan ikke høres gennem døre eller vægge.

Funktioner: Det Vi-Vibe Sync er både vandtæt og genopladeligt. Det leveres også med en fjernbetjening, en der oplades sammen med We-Vibe. Fjernbetjeningen fungerer godt og har forbindelse. Denne legetøj er også app-kompatibel. We-Vibe har Vi forbinder app , som giver dig mulighed for at styre din partners legetøj langtfra, orkestrere dit eget vibrationsintensitetsmønster og sæt dit We-Vibe-produkt til at vibrere langs taktene af dine sange. (ja, vi lever i fremtiden)

Endelig et ord om farve. Jeg elsker det her aqua farve! Det er helt fantastisk og ikke cliche. For de af jer, der er mere traditionelle, kommer det også ind lilla .

Materiale og pleje

Det Vi-Vibe Sync er lavet af 100% silikone. Dette gør det helt kropsikkert; det er ikke-porøst og ikke-giftigt. Ved regelmæssig rengøring skyller jeg min med varmt sæbevand. Du kan også prøve en anti-bakteriel sex legetøj renere , eller steriliseres ved anvendelse af en 10% blegemiddelopløsning og skylning.

Som det er lavet af silikone, skal du sørge for kun at anvende et vandbaseret smøremiddel med dette legetøj. Jeg anbefaler nogen af Sliquid’s vandbaserede lubes .

Emballage

Jeg elsker absolut We-Vibe’s emballage. Åbning det får mig til at føle, at det er min fødselsdag: det er sjovt, rent og så naturligvis luksuriøst. Inden i boksen modtager du We-Vibe Sync, fjernbetjeningen, et USB-opladningskabel, en manual, en prøve smøremiddel og opladningsporten (som fordobles som opbevaringsbeholder).

Vores erfaring med We-Vibe Sync

Det Vi-Vibe Sync gav min partner og jeg med vores mest positive “par” legetøj erfaring til dato.

We-Vibe Sync

For det første er det faktisk håndfri. YAY! Silikonets grippy-natur arbejder med min krop for at klæbe på min vulva med imponerende beslutsomhed, så Mr. Ruby og jeg ændrer stillinger komfortabelt uden at skulle omplacere alt.

Det er også stærkt nok til at få mig til orgasme, som i sig selv er temmelig mirakuløs. Klitoralarm er dejlig, især under missionærstilling (når det er generelt sværere at budgetge plads til en af ​​mine klitorisvibratorer). Hvad angår G-spot arm: Jeg kan bestemt føle, at den er svagere end klitorisarmen, men det er ikke nødvendigvis en ulempe. Hvis det var noget stærkere, kan Mr. Ruby have alvorlige problemer med at holde sin udholdenhed for længe, ​​da vibrationerne ikke gør noget for at forlænge hans udholdenhed. Tværtimod: det bringer ham til orgasme hurtigere end uden.

We-Vibe Sync

Det største problem, jeg fandt, var, at vagina, som med andre lignende dobbeltmotoriske sexlegetøj til PIV-sex, kan få en smule for tæt. Selvom den indre arm er slank, tager den plads, og det betyder, at der ikke er plads til din partners penis. Min partner er temmelig firkantet, og medmindre jeg har opvarmet i 30 minutter eller testet ekstra store legetøj, føler min vagina sig for trangt derinde. Dette er ikke behageligt, ikke for mig eller min partner. Så for at dette legetøj skal være behageligt, har jeg været nødt til at bruge ekstra tid på at varme op på forhånd: det er ikke nok for mig at blive vækket og klar til sex – jeg skal tage tid til at strække. Hvis jeg tager tid til at gøre dette, kan jeg nyde We-Vibe Sync … men jeg er ikke altid i humør for dette.

Men dette er ikke noget, vi-Vibe kan virkelig kontrollere: Din erfaring med dette produkt vil blive formet (i hvert fald delvis) af hvor stor din partners penis er. Hvis de er gennemsnitlige eller under gennemsnittet, forestiller jeg mig, at du sandsynligvis ikke vil have et problem. Men hvis din partner er stor, kan det føle sig for tæt.

samlet set

Dette er de første We-Vibe “par” legetøj, som jeg med sikkerhed kan anbefale. Det er stærkere end tidligere versioner, og den øgede fleksibilitet betyder, at den får større chance for at passe din krop.

En ting at huske på er at tilføje en dual-motor sex-legetøj til din PIV-sex, vil gøre din vagina føler mere fuld. Hvis sex med din partner allerede gør dig stramt eller lige så godt som du kan, kan du ikke finde dette (eller lignende lignende legetøj) behageligt. For at teste dette, anbefaler jeg at prøve at indsætte en af ​​dine fingre inde i din vagina G-spotvæggen, mens din partner er inde i dig: hvis det er behageligt, vil du sandsynligvis være fint.

Alt i alt er jeg tilfreds med We-Vibe Sync. Det er luksuriøst, stærkt og stille – og det gør bestemt sit arbejde for at forbedre vores seksuelle oplevelser sammen.

For at købe We-Vibe Sync, her er nogle anbefalede butikker:

USALovehoney USA ( $ 199 USD og 1 års glæde garanteret politik)
UKLovehoney UK (£ 179 GBP og 1 års glæde garanteret politik)
CanadaLovehoney Canada ($ 249 CAD og 1 års lykke garanteret politik)
AustraliaLovehoney AU ($ 284 AUD og 1 års glæde garanteret politik)
EULovehoney EU (€ 189 og 1 års glæde garanteret politik)

Vi-Vibe Sync$ 199

We-Vibe Sync

Fordele

  • Kan tilpasse et bredere udvalg af kroppe
  • Stærke vibrationer
  • Rolige
  • Leveres i smukke farver
  • Genopladeligt, vandtæt og bodysafe

Ulemper

  • Som med alle lignende legetøj vil det være ubehageligt, hvis din partners penis er stor


EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here