Forside Sexlegetøjs anmeldelser Anmeldelse: ZINI Ran

Anmeldelse: ZINI Ran

53
0

Jeg blev først tiltrukket af ZINI Ran med sin sort og guld design – det er en farvekombination, jeg altid har elsket, men det er svært at finde på markedet. Kombineret med pærehovedet, det lignede en solid tilsætning til min samling.

Men jeg var skuffet da jeg modtog Ran. Mine forventninger faldt lidt kort: Jeg havde håbet på guldet at være metalbelægning, men det er en let plastik. Fair nok. Men jeg var mere irriteret for at opdage, at plastguldhåndtaget havde brede sømme / huller, hvor de ikke burde, hvilket var et advarselsskilt for mig med hensyn til kvalitet.

Åbne huller som følge af dårlig kvalitetskontrol i fabrikker er ikke et godt tegn, især ikke for et produkt af denne prisklasse. Det ZINI Ran er en europæisk vibrator. Prissat til 99 euro (eller omkring $ 100 USD), falder prisen i den nedre ende af det luksuriøse sex-legetøjsmarked.

Så det er ikke $ 300 legetøj, men det er stadig dyrt. Jeg håbede, at resten af ​​legetøjet ville gøre op for det.

Efter opladning af dette produkt fandt jeg, at vibrationerne faldt i den moderate zone (6/10). De er også ret buzzy og overflade niveau, hvilket gør orgasme svært for mig. Under brug fandt jeg det umuligt for ZINI Ran at give mig en klitorisk orgasme (- mærkeligt, den ZINI-frø , som har lignende vibrationer, kunne få mig til at orgasme, hjulpet af dens pin-point design.)

Okay, så klitoriske orgasmer var ude af bordet. Men dette er en g-spot-vibrator, alligevel.

Som en G-spot legetøj havde jeg bedre succes. De ret svage vibrationer gjorde ikke meget for mig, men jeg nød at bruge det slukket. Det pærehoved retter sig mod g-spot ganske godt, mens den slanke design appellerer til mig, når jeg er i humør for noget lille.

Materiale og pleje

Det ZINI Ran er kropssikker. Den er lavet af en mat silikone og ABS plast. Silikone (som mange silikoner) tiltrækker støv en masse. Billederne i denne anmeldelse blev taget lige ud af æsken – men det er dækket af støv fra at være omkring stof. Sørg for at give din Zini Ran en god skylning før og efter brug.

Med hensyn til rengøring skal Zini Ran være vandtæt, hvilket gør rengøring let. Jeg anbefaler at skylle det med varmt sæbevand før og efter brug. Som med ethvert silikone produkt skal du kun bruge a vandbaseret smøremiddel . Til sidst gemmer du din Ran i opbevaringsposen, der følger med for at reducere mængden af ​​støv, der kommer til det.

Bare at bemærke, ZINI Ran kommer med en europæisk oplader. Du skal få en amerikansk adapter. Heldigvis sender MEO mig også ZINI-frø på samme tid, som indeholdt en adapter, så jeg var i stand til at oplade min Ran op uden at købe en adapter mig selv.

Emballage

Det lader til, at mange af omkostningerne ved dette legetøj går ind i emballagen; ZINI har taget “forestillinger betyder alt” ret seriøst her. Den yderste kasse i ZINI Ran er en solid, stærk, rutet sort boks. Det er slankt, åbner op i en fancy måde, og ville gøre for fantastiske gave-givende formål. Inden i kassen får du Ran, en smuk sort opbevaringspose, to instruktionsmanualer og en europæisk oplader.

Opdatering: opladeren brød ganske hurtigt, bare ved at tage den ind og ud af opbevaringsposen.

samlet set

Jeg kan lide ZINI Ran som en G-spot dildo. Jeg kan lide det pæreagtige og slanke design. Desværre gør de moderate og buzzy vibrationer ikke meget for mig, og jeg er ikke fan af det billige plastikhåndtag. Denne legetøj oversætter til omkring $ 100 USD: Jeg forventer en højere kvalitet, mere holdbar udseende legetøj til den pris.

Hvis du stadig er interesseret i ZINI Ran, skal du gå videre til MEO .

ZINI Ran99,00 €

ZINI Ran

Fordele

  • Bodysafe og genopladeligt
  • Slank, pæreformet design til målrettet G-spot stimulering

Ulemper

  • Vibrationer er svage og ret buzzy
  • Guld plast håndtag føles billig og har gapende sømme
  • Leveres kun med (letbrydelig) europæisk oplader


EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here