Forside Sexlegetøjs anmeldelser Anmeldelse: ZINI Seed

Anmeldelse: ZINI Seed

89
0

ZINI Seed

Fysiske detaljer | Materiale og pleje | Forsendelse og emballage | Min erfaring | samlet set

Fysiske detaljer

ZINI-frøet er en lille klitorisvibrator. Selv om det ikke er tyndt og smalt ligesom tangoen, fungerer det i det væsentlige som en kuglevibrator med en fast, spids spids for at målrette klitoris stimulation. Overdækket i sort silikone er spidsen af ​​ZINI Seed uholdbart fast, hvilket giver klitoris-ejere, der elsker det store pres (mig, mig!), Hvad de har brug for.

Kropet spænder bredt for at være behageligt i din håndflade. I stedet for at være belagt i silikone, er kropet belagt i guld-tone ABS plast. Det splitter i midten for at afsløre et lysstyringspanel med tre + / Θ / – knapper. For at cykle gennem vibrationernes styrker, skal du blot trykke på + og for at gå gennem de varierende stabile hastigheder. Du kan også eksperimentere med flere vibrationsmønsterhastigheder ved at trykke på Θ.

ZINI Seed

Samlet set er denne vibrator virkelig ret lille, stort set vejer ingenting. Dette gør det helt diskret, kan passe ind i en lille pung eller lomme.

Så hvordan går vibrationerne ud?

  • Styrke: 6/10
  • Rumbliness: 5/10

Samlet set finder jeg denne vibrator at have moderat styrke. Det er nej Tango , men det ligner i styrke til Siri 1 . Hvad angår buzziness, er jeg glad for at se, at vibrationerne ikke spredes fuldstændigt, når jeg klemmer vibratortoppen mellem mine fingre, men de dæmper. De er lidt overflade, hvilket måske ikke er ideelt for dig.

Når det kommer til støj, gør denne vibe mig ikke bekymre. Det udsender en midfrekvenslyd, som ikke kan høres gennem vægge, og bruger det under tæpperne dæmper lyden betydeligt.

Materiale og pleje

Denne vibrator består af silikone og ABS plast. Begge disse materialer er ikke-porøs og ikke-toksisk , hvilket gør dem bodysafe. For at rengøre ZINI-frøet anbefaler ZINI at tørre det ned med en våd klud eller skylle den med vand (jeg vil tilføje antibakteriel sæbe til blandingen). Der er en søm, der løber mellem plastik og silikone dele af vibe, så sørg for at rengøre disse linjer grundigt. Ladestikket er dog kun stænkbestandigt, så jeg ville undgå at nedsænke hele legetøjet i vand. For at sterilisere det, kan du også tørre det ned med en 10% blegemiddelopløsning.

Hvis du er genopladelig, skal du sørge for at oplade din ZINI før (eller efter) hver brug. To timers opladning får dig 2-3 timers spilletid. Brug ikke silikonebaseret smøremiddel med dette legetøj (da det ville nedbryde silikone spidsen).

Forsendelse og emballage

MEOs fragt var hurtigt. Selvom de blev sendt helt fra Tyskland, ankom den inden for 4 arbejdsdage i Canada.

ZINI Seed kommer med rigtig smuk emballage. Den kommer i en slank, fancy, sort boks, der åbner sidelæns. Inde i denne boks modtager du Seed, en opbevaringspose, en USB-oplader og manualen.

Min erfaring med ZINI-frøet

ZINI Seed

Baseret på vibratorens moderate niveau styrke og hvordan motoren fejer på den buzzy side, forventede jeg ikke for meget af denne vibrator. Jeg blev glædeligt overrasket, så for at finde ud af, at det tager mig til at orgasme relativt hurtigt. Der er dog nogle advarsler, så læs videre.

Jeg tror, ​​at der er to vigtige ting, der gør denne stemning til en succes for mig.

For det første bygger pinpointet. Jeg har altid elsket pin-point stimulering. Selvom bred stimulering nemt kan få mig af, hvis den er stærk nok, behøver det ikke at være så stærkt, at pin-punkt-stimulering er effektiv. Det er bare, hvordan min krop fungerer. Hvis du ved det er noget, der får dig til at krysse, er kuglevibes din bedste indsats.

For det andet lever frøet fast pres. Det er ikke så fast som ABS plast, men der er knap nok at give det. Hvis du er en person, der kan lide fluttery klitoris stimulering (som fra et par kaninører på en kanin vibe), så er denne vibe ikke for dig. Jeg falder ikke selv i denne kategori.

Jeg tror, ​​at det faste tryk og pin-point bygger er to ting, der sikrer, at jeg kan orgasme inden for 3 minutter med denne stemning. Jeg tror også det hjælper, at frøet er så let at simulere manuel (finger) stimulering, mens den vibrerer sammen, takket være dens lille størrelse og fingerlignende tip. Dens moderate vibrationer kombineret med fast tryk, pin-punkt stimulering og manuel bevægelse betyder, at orgasmer altid er på vej.

Hvad med ulemper?

For det første, mens den tilspidsede krop gør tingene behagelige at holde, dækker motorens buzziness efter en kort stund min hud på hånden. Det ser ud til, at det er mere buzzy på kropens / håndtaket af vibe selvom, fordi min hånd vokser følelsesløs langt før min klitoris gør. For det andet ønsker jeg, at det var en kniv stærkere (men jeg ville næsten altid ønske, at vibratorer var stærkere). For det tredje er jeg ikke fan af den guldtonede plastik. Jeg får indtryk af, at det er et tyndt stykke plastik. Selv om det ikke er lige så spinkelt, ser det ikke ud til at være den mest robuste af plastikhus, og jeg ønsker, at hele stemningen var dækket af sort silikone som spidsen.

samlet set

Mens jeg har et par klager over dette legetøj, klarer ZINI Seed mig stadig at tage orgasme med meget lidt indsats. Jeg ville ønske, at det var stærkere og mindre buzzy, men jeg tror, ​​at dens faste tryk og pin-point stimulering betyder, at dette legetøj på trods af sine ulemper stadig kan være en vibrator, der leverer.

For at købe ZINI-frøet, hoved på over til MEO .

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here