Forside Sexlegetøjs anmeldelser Gennemgang: 50 Skygger af Grå Din og Mine Vibrerende Silikone Kærlighed Ring

Gennemgang: 50 Skygger af Grå Din og Mine Vibrerende Silikone Kærlighed Ring

36
0

En gennemgang af de halvtredsfarve nuancer af grå din og mine vibrerende silikone kærlighed ring: eller den funktionelle en uden oomph

Slank i design, uden magt.

Fysiske detaljer

For de af jer, der ikke har stødt på en af ​​disse før, er en pikring en fleksibel ring placeret rundt om bunden af ​​penis (eller viklet rundt om bunden af ​​penis og pungen). Det er meningen, at blodet skal strømme ud af penis og derved opmuntre til en stærkere erektion og forlænge orgasmen.

Dette legetøj greb mit øje med sit simple design. Det tilbyder ingen dikkedarer. Det er simpelthen en mørkegrå ring med en kuglevibrator. Jeg kan også godt lide at det er begge dele silicone og vandtæt. Jeg forsøgte at nedsænke det i vand flere gange for at teste dette ud, og det virker stadig.

Girth klog, dette bør passe de fleste mænd. I modsætning til nogle pikringe, hvis ringe næppe strækker sig, kan denne ring tilpasse sig en bred vifte af omkranser: fra en diameter på 1,35 tommer til 3 tommer. Min partner er ca. 5 “i omkredsen, og den glider let op. Ringets kvalitet er lyd. Jeg forsøgte at strække ringen så langt jeg kunne, og den bevarer sin form. For cis mænd, der har en stor omkreds, bør dette betyde, at ringen forbliver tæt selv efter gentagen brug.

En ulempe ved kugleleddet er, at det tager LR41 mikrocellebatterier. Jeg fandt ud af, at batterierne blev udarmet efter kun få anvendelser, så vær forberedt på at gå gennem mange batterier, hvis du har tænkt dig at bruge dette som din hæfteklamring. Heldigvis leveres det med en ekstra 4 batterier, så jeg kunne skifte dem uden besvær. Jeg taber altid de små urbatterier, men denne ring leveres med en lille satinopbevaring, hvor jeg kan gemme både ringen og dens ekstra batterier.

Der er kun en vibrationsintensitetstilstand. Når kuglen holder sig i min hånd, virker vibrationerne okay. Ikke stærk, men okay. Men når kuglen er i ærmet, finder jeg ud af, at silikonehuset dækker meget af vibrationerne. På en skala på 1-10 for vibration intensitet, ville jeg bedømme dette omkring en 3. På plus side er denne pikring meget stille. Jeg kan høre sin høje summende, når den er tæt på mit ansigt, men i armlængden er det helt umærkeligt.

Min erfaring

Produktbeskrivelsen lovede mig vibrationer, der ville rejse hele vejen gennem min partners aksel. Desværre var det ikke tilfældet. Basen af ​​min partners aksel buzzed forsigtigt, og disse vibrationer båret til omkring halvvejs op ad hans aksel. Dette vil variere med penis længde.

Som en pikring fungerer dette legetøj som beregnet. Min partners penis blev fast og hans orgasme blev forsinket.

Den vibrerende kugle, der er beregnet til klitoris stimulation, tappede mod min klitoris under missionærstilling. Desværre fandt jeg vibrationerne for svage til at tage mig til orgasme. De tilføjede helt sikkert noget nyt til scenen, men de var ikke fantastiske. Jeg prøvede at ændre kuglen med stærkere kugle, men jeg fandt ud af at silikonen ikke strækker sig for at rumme en større kugle som ringdelen gør.

samlet set

Som en pikring fungerer det. For klitoris ejere, der er i humør for at tilføje subtile vibrationer til sex, bør dette gøre tricket. Hvis du har en meget følsom klitoris, kan dette endda tage dig til orgasme. Men hvis du er en clitoris-ejer, der kræver moderate til moderat stærke vibrationer, kan du blive skuffet.

At købe, gå videre til:

USA kunder: Gode ​​vibrationer

U.K. Kunder: Lovehoney

Canadiske kunder: Pink Cherry

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here