Forside Sexlegetøjs anmeldelser Gennemgang: Halvtreds nuancer af grå ud over opslåede kegelballsæt

Gennemgang: Halvtreds nuancer af grå ud over opslåede kegelballsæt

38
0

En gennemgang af de halvtreds nuancer af gråt ud over opbrudte kegelboller sæt: Eller de grå udskiftelige ting

Om butikken | Emballage | Fysiske detaljer | Min erfaring | samlet set

Om butikken: Lovehoney

Der er meget at elske om Lovehoney: de tilbyder bedste afkastpolitik Jeg har nogensinde set, de sporten ren, kvindelig venlig emballage, og deres prissætning er ekstremt konkurrencedygtig. Jeg fandt først ud af Lovehoney gennem en dokumentarisk serie kaldet Frisky Business . Frisky Business har de daglige arrangementer over på Lovehoney UK og det udgjorde min første interesse for at blive mere involveret i sexlegetøjsbranchen. Et par måneder senere blev Miss Ruby Reviews født. Tak, kærlighed!

Forsendelse og emballage

Min ordre blev placeret den 16. februar th og jeg modtog min pakke den 23. februar rd . Jeg var meget tilfreds med denne korte tidsramme, især da det var international fragt fra Storbritannien til Canada. Pakken jeg modtog var ren og brun. For diskret forsendelse blev “Lovehoney” ikke nævnt hvor som helst på pakken. For international told blev pakkenes indhold opført som en “nyhedspost”.

Dette sæt leveres pakket i en slank sort boks. Inden i boksen er der en informationshæfte, en rød satinpose, kuglelejen og fire kegelkugler.

Fysiske detaljer

Det Halvtreds nuancer af Grå Beyond Aroused Kegel Ball Set er en del af de femogtyve nyanser af Grey Official Pleasure Collection. Jeg har ejet nogle få produkter fra denne linje, og dette er en af ​​mine favoritter.

Dette produkt råber højt “Jeg er god kvalitet” i dit ansigt. Den 100% silicone er glat og silkeagtig at røre ved. Kuglerne føles solide og uholdbare i din knytnæve. Jeg elsker de forskellige gråtoner. Den hvide er den letteste og det minder mig om en ping pong bold. Den sværeste er den tyngste og det føles meget tung i min næve. Jeg elsker, at alle bolde er af samme størrelse, fordi det gør det nemmere at spore fremskridt (da du kun er tilbage med en variabel: vægt).

Silikone sele føles solid. Jeg har forsøgt at trække og vride det om og det forbliver intakt. Når de to bolde er anbragt inde i selen, er jeg ikke bekymret for at de falder ud, fordi de forbliver derinde, tætte og sikre.

Selvom jeg altid elsker rødt på noget, var jeg skuffet over at se, at den smukke røde taske inkluderet ikke er som en høj kvalitet som nogle andre satinposer, jeg har set. Denne taske afgiver rød fluff, der fastgøres til silikone kuglerne (billedet). Posen er også lidt for lille: Når alt er inde, føles det meget crammed derinde. Af disse grunde har jeg skiftet til opbevaring af dette Kegel-kuglesæt i en lynlåsepose.

Sådan bruges: I modsætning til mange kegelkugler har disse bolde ikke frie roamingvægte i dem, så de skaber ikke den “jiggle” -oplevelse. Du skal blot indsætte ballerne i selen i din vagina ved hjælp af a vandbaseret smøremiddel . For de af jer, der ikke ved, anbefales Kegel-bolde at forbedre styrken af ​​dine bækkenbundsmuskler. Ved at bære Kegel bolde i mindst 15 minutter om dagen kan du give din bækkenbund et solidt træning, som over tid kan øge din evne til at orgasme. Tensing min Kegel muskler er afgørende for mig at orgasme , så jeg var meget glad for at have mulighed for at gennemgå disse Kegel-øvere.

Rengøring: At være silikone er dette kegelsæt meget nemt at rengøre. Du kan sterilisere dem ved at hælde kogende vand over dem, skylle dem med en 10% blegemiddelopløsning eller poppe dem i opvaskemaskinen. Jeg vask simpelthen min med sæbe og varmt vand. Sørg for at vaske før og efter hver brug. Dette sæt er fuldstændig ikke-porøst, giftfri og indeholder ingen phthalater.

Periode, Wee, Poop ?: Jeg havde ingen problemer med at bære disse på min tid, men det gjorde tingene meget rodet, så jeg tror ikke, jeg vil prøve det igen. Urinering med disse indeni af mig var fint, ingen problemer der. Jeg ville ikke forsøge at forkaste (undskyld min unsexy talk) med disse ind, fordi de samme muskler, der bruges til at passere en tarmbevægelse, vil arbejde for at skubbe Kegels ud af dig og ind i toilettet … Jeg ville ikke risikere at miste min dyrebare Kegel satte sig til en sådan trist og grusom ende.

Min erfaring

Okay. Jeg deler lidt hemmelighed. Jeg har ikke meget erfaring med Kegel bolde. Ben Wa kugler, ja, men de varede ikke længe. Jeg er ikke fremmed for at vide, hvor vigtigt Kegel musklerne er for forbedring orgasmer dog, og så er jeg en veteran ved Kegel træningsprogrammer, der har lavet de daglige knusningsøvelser i årevis. Men det var første gang jeg jævnligt brugte Kegel-bolde, så jeg var glad for at disse bolde er alle en stor størrelse. Større kegelkugler er nemmere end mindre, og de udførte mig som en god introduktion til mig.

Jeg har slidt disse i 11 dage nu i perioder på mellem 30 minutter og 6 timer.

Jeg elsker absolut at tilpasse ting. Min favorit del om dette Kegel sæt er, at du kan tilpasse din oplevelse. På den første dag startede jeg med de to letteste bolde til en samlet vægt på 40 gram. På den anden dag skiftede jeg tingene op og flyttede til en samlet vægt på 60 gram. Ved den fjerde dag havde jeg den tyngste kombination af bolde (90 gram).

Til 40 gram og 60 gram vægtkombinationer glemmer jeg, at kegelkuglerne var indeni af mig. Det er først, når jeg nyser, hoster eller går på toilettet, som jeg husker, har jeg stadig dem. Mine Kegel-muskler er ret tonet allerede fra Kegel-øvelser, derfor er jeg ikke særlig opmærksom på disse vægte.

Når jeg bærer 90 gram, er jeg dog opmærksom på en konstant knusende fornemmelse. Efter ca. 30 minutter føler min bækkenbund sig tydeligt udmattet. Efter 2 timer med at bære dem, er jeg klar til en pause, og efter at jeg har taget dem ud, fortsætter mine bækkenbundsmuskler i løbet af flere timer.

Hvad betyder det præcist? Det betyder, at disse Kegel-bolde gør hvad de skal gøre: de gør min bækkenbundsmuskulatur arbejde hårdt. Dette forsikrer mig om, at når jeg fortsætter med at bruge dette Kegel-sæt, bliver bækkenbunden stærkere, så jeg får bedre og lettere orgasmer.

Jeg har også forsøgt at dytte selen helt og med alle fire bolde i mig på én gang. Jeg kan klare det i en time eller så før den nærmeste til min indgang plopper ud i mit undertøj (det får mig til at føle, at jeg lægger et æg, hvilket er virkelig sjovt og bizart).

En uventet bivirkning ved at bære dette Kegel sæt er, at mit undertøj altid er let foret med naturlige smøremidler. Den konstante subtile bevægelse af kuglerne inde i mig, såvel som den tilhørende underbevidste sammenhæng, gør min skede tænke (velsigne det kære hjerte), at det er ved at blive belønnet med sex. Dette har den overraskende ekstra bonus for langsomt at tænde mig hele dagen. Lovehoney, min partner takker dig for dette.

Hvad med ulemperne? Nå, listen er ikke lang. Jeg har formået at støde mig ganske ubehageligt med halvmånehøjen på toppen af ​​selen (billedet ovenfor), og jeg ville ønske, at denne højderyg ikke var der. Det ser ud til at være placeret i designet af rent æstetiske grunde, men jeg finder det unødvendigt og for punktligt. En anden overvejelse at gøre er, at dette Kegel sæt måske ikke udfordrer nok til folk der allerede har dedikeret meget tid til Kegel bolde og øvelser. Som jeg nævnte tidligere var dette mit første Kegel-sæt, men jeg har brugt mange år på at udøve mine bækkenbundsmuskler, så de letteste to kugler er for lette for mig. Avancerede brugere, der ser en udfordring, kan være bedre egnet til et mindre og tungere sæt Kegel-bolde, såsom de halvtreds nuancer af grå Indre gudinde Silver Pleasure Balls .

samlet set

Jeg kan være ny til Kegel-bolde, men jeg er meget vant til at sortere sexkameraer af god kvalitet fra masserne af ringe kvalitet. Dette er god kvalitet. Er det værd at $ 50? Ja, medmindre du er en Kegel-dronning, for hvilken en samlet vægt på 90 gram er en fjer til din vagina. I så fald vil jeg så foreslå det her mere udfordrende sæt. Men hvis du ikke er en Kegel Queen, og du ejer en vagina, overveje seriøst at vælge denne opsætning.

For at købe de halvtredsfarvede nuancer af Grå Beyond Aroused Kegel Ball Set, her er nogle anbefalede butikker:

USALovehoney USA ( $ 39 USD og 1-årig ingen spørgsmålspørgsmål tilbagesendelsespolitik)

Bedømmelse de halvtredsfarve nuancer af grå ud over opbrudte kegelboller sæt
Rating the Fifty Shades of Grey Beyond Aroused Kegel Balls Set

Fordele

  • Bodysafe silikone
  • Tilpasbare vægte
  • Stor bold størrelse og lettere bold vægt muligheder gør dette godt for begyndere
  • Tyngre vægtindstillinger passer til moderate til avancerede brugere

Ulemper

  • Lille taske afgiver rød fluff
  • Store bolde ikke udfordrende for avancerede brugere
  • Halvmånens højderyg kan være lidt jabby, når du sætter selen i


EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here