Forside Sexlegetøjs anmeldelser Mini anmeldelse: Bad Dragon Teenie Weenies

Mini anmeldelse: Bad Dragon Teenie Weenies

425
0

Bad Dragon Teenie Weenies

Jep. Du læser korrekt. Disse er den dårlige drage ” Teenie Weenies , “Som jeg er temmelig sikker på, tager kagen som et af de hilarisk nøjagtige navne derude.

Fordi disse Teenie Weenies er faktisk teenie weenies.

Hvad er disse?

En af de store ting ved 3D-udskrivning af dine designs er, at virksomhederne nemt kan skala op og ned på størrelse med deres modeller og dermed tilbyde flere perfekte kopier af samme legetøj, men i forskellige størrelser. Nu betyder det generelt, at der er noget normalstilet legetøj. Bad Dragon besluttede at gå waaaay derude og skabe de mindste små silikone dildoer på planeten.

Så se og se, Bad Dragon , skaberen af ​​en stor linje af middelstørrelse til humongous fantasy-tema dildoer, sælger også hver af deres modeller i lille størrelse. Og jeg mener minimal . Hver lille silikonemodel er gennemsnitlig 2 inches i total længde, hvilket er mindre end min pinkiefinger. Ja. De er søde.

Bad Dragon Teenie Weenies

Men hvis du tror, ​​at deres lille størrelse betyder, at de mangler i detaljer, tænk igen. Disse små legetøj er latterligt detaljerede for noget så lille. Hver muskel, hver kurve, hver bøjning … det er alt der.

Jeg kan ikke skelne hvilket fasthedsniveau, de er lavet i. De er ekstremt bløde, selvom de føler sig ligesom gummy bears at røre ved. Dette betyder sandsynligvis, at de er lavet i blødt fasthed, eller det betyder bare, at de er lavet i mellem eller fast og de er så små, at disse fasthedsniveauer føles bløde alligevel. Uanset hvad, slutresultatet er det samme, blødt, skævt, bendy, sjovt.

Hvad er de for?

Bare for at kaste den derude, er disse Teenie Weenies IKKE beregnet til brug. Så Vær venlig tag ikke disse inde i dig . Dette er en af ​​disse tider i sexlegetøjsbranchen, når “nyhedsbrug” rent faktisk betyder …. Det er bare et legetøj. Det er noget at vise, måske oven på skærmen eller i din sengeladerskuffe eller, hvem ved, som det centrale fokuspunkt i din stue. Uanset hvad du gør med dem, husk: de er ikke ment at være inden i din krop.

Én ting du kan bruge dem til er dog at se på en model, der ligger tæt på at skelne, hvis du vil bestille det som et stort legetøj. De er ret praktiske i den henseende. Næsten alle mine Teenie Weenies er af Bad Dragon legetøj, som jeg ikke ejer, og jeg kommer grundlæggende til at undersøge hver model tæt på at afgøre, om jeg vil have det legetøj i fuld størrelse. For eksempel, da jeg fik Dragon næsen uigennemtrængelig som Teenie Weenie, blev jeg pludselig stort imponeret over detaljerne i denne model og kunne sætte pris på, hvordan bedøvelse den fulde legetøj ville være. Jeg kunne undersøge Dragon Muzzle på en måde, jeg bare ikke kan se ved at se produktfotos online. Det samme med Stan T-Rex (afbildet i pink nedenfor). Jeg mener … wow. Wow.

Kay … så hvordan virker dette?

Du kan ikke købe disse individuelt. I stedet kan du køb en pakke med 5 for $ 25. Det er det. Du kan ikke vælge din farve, og du kan ikke vælge hvilke modeller du får. Det er stort set ligesom at købe en pakke baseball kort …. Du ved virkelig ikke, om du får noget, du allerede har. Og denne blindhed er netop en del af det sjove.

Jeg har ikke noget imod, at du ikke kan vælge farven, fordi farverne altid er smukke. Min Crash Raptor Teenie Weenie er lilla med streger af smuk pink. Min Dragon Muzzle er en marmoreret blå og lilla. Og min Trent Triceratops og Ultimate Fantasy er fantastisk glød i mørke farver. Disse glød-i-mørke farver var en særlig sjov overraskelse.

Endelige tanker

I slutningen af ​​dagen er Teenie Weenies bare virkelig sjovt . Det er svært at ikke holde dem på mit skrivebord. De er bare så …. lille. Og omgivet af en følelse af collectable-ness. Efter min første pakke med 5 fortsatte jeg med at håbe på, at Bad Dragon ville magisk chucke en anden pakke af dem i min anmeldelse forsendelser, fordi du ved, du skal fange dem alle sammen . Efter 10 år har min følelse af COLLECT COLLECT COLLECT roet noget ned. Alligevel kan jeg nemt forestille mig, at Bad Dragon fans vil have deres hænder på hver eneste af disse …

For at få din helt egen pakke Teenie Weenies, gå videre til Bad Dragon .

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here